Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG3650

Specifikimet

Specifikimet

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi
 • Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
 • Printim automatik nga të dyja anët
 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin
 • Printim dhe skanim në cloud
 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar
 • Printim i fotografive me rezolucion të lartë
 • Printoni fotografi pa bordura

Specifikimet në detaje

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

 • Funksionet

  Wi-Fi, Printim, Fotokopje, Skanim, Lidhje në renë kompjuterike

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 4800¹ x 1200 dpi

 • Teknologjia e Printimit

  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)


  Sistem Inkjet me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës


  Bojëra ChromaLife100

 • Shpejtësia e Printimit Mono

  Rreth 9,9 inm¹

 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

  Rreth 5,7 inm¹

 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë

  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 44 sekonda

 • Printimi pa Bordura

  Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

 • Printim nga të Dyja Anët

  Printimi automatik nga të dyja anët (A4, Letër)

FISHEKËT DHE PRODHIMI

 • Fishekët standardë të bojës

  PG-540 (I zi)


  CL-541 (Ngjyrë)

 • Fishekë Opsionalë Boje XL

  PG-540XL (I zi)


  CL-541XL (Ngjyrë)

 • Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

  Printim i dokumenteve me ngjyra A4¹


  I zi: 180 faqe


  I zi XL: 600 faqe


  Ngjyrë: 180 faqe


  Ngjyrë XL: 400 faqe

 • Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

  Printim fotografish me ngjyra 10x15cm¹


  I zi: 2465* fotografi


  I zi XL: 7560* fotografi


  Ngjyrë: 69 fotografi


  Ngjyrë XL: 150 fotografi


  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)


  Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)


  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)


  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)


  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)


  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)


  Letër Fotografike Mat (MP-101)


  Transferimi në bluzë


  Zarf

 • Prodhimi maksimal i letrës

  Sirtari i përparmë: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)

 • Madhësitë e letrës

  A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, Zarfa (DL, COM10), Letër, Ligjore

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Canon letër fotografie: deri në 300 g/m²

SPECIFIKIMET E SKANERIT

 • Lloji i skanerit

  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)

  1200 x 2400 dpi¹

 • Shpejtësia e skanimit A4

  Rreth përafër. 14 sek¹

 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

  Ngjyra: 48 bit / 24 bit


  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

 • Madhësia Maksimale e Dokumentit

  216 x 297 mm

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

 • Shpejtësia e kopjimit

  sFCOT: Afërsisht 22 sek¹


  sESAT: Afërsisht 2,7 ipm¹

 • Kopjimi i shumëfishtë

  21 kopje (maks.)

 • Funksionet e Fotokopjimit

  Fotokopjim dokumenti (letër e zakonshme), Fotokopjim pa Kufij

 • Zmadhim Fotokopjimi

  Vendosja në faqe

NDËRFAQJA

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  Pa ekran

 • Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

 • Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

  Lidhja me Re PIXMA


  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY


  Plugin Canon Print Service (Android)


  Printimi me Google Cloud


  Metodë për pikë aksesi


  WLAN PictBridge


  Apple AirPrint


  Mopria (Android)

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

  Windows 10


  Windows 8.1 (përfshirë Windows 8.1 Update), Windows 8


  Windows 7, Windows 7 SP1


  Windows Vista SP2


  Windows XP SP3 (vetëm 32 bit)


  Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4 ose .NET Framework 4.5.


  Për Windows XP, kërkohet XPS Essentials Pack.


  Mac OS X v10.7.5 deri në Mac OS X v10.10

 • Sistemet Mobile të Suportuara

  iOS


  Android

 • Kërkesat Minimale të Sistemit

  Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8


  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Programi kompjuterik i Përfshirë

  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


  My Image Garden me Full HD Movie Print¹


  Menyja e shpejtë


  Easy-WebPrint EX (shkarkim)²

TIPARET FIZIKE

 • Pesha

  përafër. 5,4 kg

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  përafër. 449 x 304 x 152 mm

 • Nivelet e Zhurmës Akustike

  përafër. 43,5 dB(A)¹

 • Temperatura e përdorimit

  5-35°C

 • Lagështira e përdorimit

  10-90%RH (pa kondensim të ujit)

 • Burimi i Energjisë

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,1 W


  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,4 W (llamba e skanimit e fikur)


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,4 W (llamba e skanimit e fikur)


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


  Kopjimi: Afërsisht 16 W¹

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

 2. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 3. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 4. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 5. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 6. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

 7. ¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

 8. ¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

 9. ¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


  ² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

 10. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

 11. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 12. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

 13. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 14. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 15. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 16. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 17. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

 18. ¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

 19. ¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

 20. ¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


  ² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

 21. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

 22. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.