Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG3250

Specifikimet

Specifikimet

 • I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Pikëza mikroskopike të bojës për printimin e saktë

 • Printim i fotografive me rezolucion të lartë

 • Printim automatik nga të dyja anët

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Dizajn kompakte dhe përdorim i lehtë

 • Printimi i imazheve nga videot tuaj

 • Printimi intiligjent nga interneti

 • Skanim me rezolucion të lartë

 • Facebook shtypjen foto

 • Softuer i madh krijues

Specifikimet në detaje

SPECIFIKIMET E PERGJITHSHME

 • Funksionet kryesore

  Printim, Kopjim, Skanim

 • Funksione të tjera

  Fotografi me cilësi


  Dokumente nga të dyja anët


  Printimi nga smartfonët dhe kompjuterët tablet


  Ndihma për AirPrint

 • Ç'farë ka në kuti

  Printeri të-gjithë-në-një, 2 fishekë boje TË IMËT, kabllo USB, kabllo e energjisë, manuali i konfigurimit, CD i programit kompjuterik dhe manualit të përdoruesit

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 4800¹ x 1200 dpi

 • Motorri i Printimit

  Teknologjia e printimit inkjet me kokën E IMËT


  Sistemi me 4 ngjyra me min madhësinë e pikëzës së bojës prej 2 pl


  2 fishekë boje TË IMËT me ChromaLife100

 • Shpejtësia e printimit të dokumentit mono

  ESAT: Afërsisht. 9,2 inm¹

 • Shpejtësia e printimit të dokumentit me ngjyra

  ESAT: Afërsisht. 5,0 inm¹

 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë

  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 44 sekonda¹

 • Printimi pa Bordura

  Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

 • Printim nga të Dyja Anët

  Printimi automatik nga të dyja anët (A4, Letër)

Direct Disc Printing

 • Tipare të tjera të printimit

  Printimi i vendosjes së madhësisë së faqes, Printimi i shkallëzuar, Faqe të shumta për fletën e printuar, Printimi i broshurave, Printimi i posterave, Ngjitje¹

PRODHIMI I BOJES DHE I FAQEVE

 • Fishekët standartë të bojës

  2 kuti boje TË IMËT:


  PG-540 (I zi)


  CL-541 (Ngjyrë)

 • Fishekë boje opsionalë

  Fishekë boje XL me prodhim të lartë


  PG-540XL (I zi)


  CL-541XL (Ngjyrë)

 • Jeta e rezervuarit të bojës - Printimi i dokumentave

  Dokument me ngjyra A4¹


  I zi: 180 faqe


  I zi XL: 600 faqe


  Ngjyrë: 180 faqe


  Ngjyrë XL: 400 faqe

 • Jeta e rezervuarit të bojës - Printimi i fotografive

  Fotografi 10x15cm¹


  I zi: 2465* fotografi


  I zi XL: 7560* fotografi


  Ngjyrë: 69 fotografi


  Ngjyrë XL: 150 fotografi


  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PER LETREN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme, Zarfa, Letër Fotografie Pro Platinum (PT-101), Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II (PP-201), Letër Fotografie Pro me Llustër (LU-101), Letër Fotografie Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201), Letër Fotografie me Shkëlqim "Përdorimi i Përditshëm" (GP-501), Letër Fotografie Mat (MP-101), Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N), Letër e Transferimit në Bluzë (TR-301), Ngjitës Fotografikë (PS-101)

 • Prodhimi maksimal i letrës

  Sirtari i përparmë: Maks 100 fletë

 • Madhësitë e letrës

  A4, B5, A5, Letër, Legal, Zarfa (madhësi DL ose tregtare # 10), 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Letër fotografie deri në afërsisht 300 g/m² (letër speciale e Canon)

SPECIFIKIMET E SKANERIT

 • Lloji i skanerit

  Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra CIS

Film Scanning

 • Rezolucioni i skanerit - Optik

  Deri në 1200 x 2400 dpi¹

 • Shpejtësia e skanimit A4

  Rreth 14 sekonda¹

 • Thellësia e ngjyrës së skanimit

  Futja e skanimit të shtratit të sheshtë 48bit / dalja 24bit (RGB secila 16bit/8bit)

 • Gjysmëton/Shkallëzim gri

  Futja e skanimit të shtratit të sheshtë 16bit / dalja 8bit

 • Pajtueshmëria

  TWAIN / WIA

 • Gjerësia e efektshme e skanimit

  A4/LTR (216x297mm)

 • Njohja e tekstit - OCR

  Po (programi kompjuterik My Image Garden)

 • Metodat & Përmirësimet e skanimit

  Skanim në PC, Skanimi i dokumentit (PDF, PDF kompakte, JPEG, TIFF, PNG), Skanimi i Fotografisë (JPEG, TIFF, PNG), Modaliteti i Skanimit Automatik, krijimi i skedarit PDF me sigurinë e fjalëkalimit opsional, Njohja e tekstit (OCR), Skanim dhe ngjitje, Skanim në Re, Skanim në e-mail

SPECIFIKIMET E MAKINES FOTOKOPJUESE

 • Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra

  sFCOT: Afërsisht 20 sekonda¹


  sESAT: Afërsisht 4,3 inm¹

 • Kopjimi i shumëfishtë

  1-9, 20 kopje

 • Zmadhimi

  I përshtatet faqes

 • Funksionet & përmirësimet e kopjimit

  Kopjimi i dokumentit, kopjimi i fotografisë, kopjimi pa bordura

NDËRFAQJA

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  Ekran LED me 7 segmente

Gjuhët e ekranit

 • Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


  Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP

 • Lloji i ndërfaqes - Jo PC

  Pajisjet Android¹, iPhone, iPod touch dhe iPad²


  Apple AirPrint

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Programi kompjuterik i përfshirë

  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


  My Image Garden


  Përdorimi i CREATIVE PARK PREMIUM


  Printimi i Filmit me HD të Plotë¹


  Menyja e shpejtë


  Easy-WebPrint EX (shkarkim)²

 • Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

  Windows 8 (32 dhe 64bit)


  Windows RT


  Windows 7 (32 dhe 64bit)


  Windows Vista (32 dhe 64bit)


  Windows XP (32bit)


  Mac OS X 10.5.8 - 10,8

 • Kërkesat e sistemit të Windows

  Windows 7: 1GHz ose CPU më i shpejtë, 1GB RAM (32bit) / 2GB RAM (64bit)


  Windows Vista SP1 ose SP2: CPU 1GHZ ose më i shpejtë, 512 MB RAM


  Windows XP SP3: CPU 300MHz ose më i shpejtë, 128MB RAM


  Shfletuesi i internetit: Internet Explorer 6 ose më lart


  Drajver CD-ROM


  Ekrani: 800 x 600 ose më mirë

 • Kërkesat e sistemit të Mac

  Mac OS X v10,7: Intel Core2Duo (ose më lart) CPU, 1GB RAM


  Mac OS X v10,6: Intel CPU, 1GB RAM


  Mac OS X v10.5.8: Intel CPU, 512MB RAM


  Shfletuesi i internetit: Safari 3 ose më lartë


  Drajver CD-ROM


  Ekrani: XGA 1024 x 768 ose më mirë

TIPARET FIZIKE

 • Pesha

  Rreth 5,5 kg

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  449 x 304 x 152mm

 • Nivelet e Zhurmës Akustike

  Rreth 42,5 dB¹

 • Temperatura e përdorimit

  5-35°C

 • Lagështira e përdorimit

  10-90%RH (pa kondensim të ujit)

 • Burimi i Energjisë

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,3 W


  Në gatishmëri (lidhja Wi-Fi me kompjuterin): afro 2,0 W (llamba e skanimit e fikur)


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,0 W (llamba e skanimit e fikur)


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


  Kopjimi: Afërsisht 20 W¹

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Për më shumë informacion mbi ChromaLife100+ ju lutemi vizitoni www.canon-europe.com/chromalife100

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

 2. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 3. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 4. ¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

 5. ¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

 6. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 7. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 8. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni me rezolucion të lartë, madhësia e skanimit është e kufizuar (rezolucioni optik maksimal për skanimin A4 është 600dpi).

 9. ¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

 10. ¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

 11. ¹ Aplikacioni Canon PRINT është i disponueshëm si shkarkim falas nga Android Market (jo i disponueshëm në disa vende ose rajone). Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi. Në përputhje me pajisjet që përdorin Android 2.3.3 dhe versione të më vonshme.


  ² Aplikacioni Canon PRINT është i disponueshëm si shkarkim falas nga Apple App Store (jo i disponueshëm në disa vende ose rajone). Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi. Në përputhje me pajisjet që përdorin iOS 6.1 ose versione të më vonshme (të gjitha modelet e iPad, iPhone 3GS dhe modele të më vonshme, iPod touch i brezit të tretë dhe modele të më vonshme)

 12. ¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


  ² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

 13. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

 14. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.