Canon PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Printoni, kopjoni dhe skanoni me lehtësi me këtë Të-gjithë-në-një me Wi-Fi për përdorim kudo në shtëpi. Me dizajn kompakte FastFront me Nga të Dyja Anët Automatikisht, lejon gjithashtu printimin nga telefoni i zgjuar dhe Apple AirPrint.

PIXMA MG3250

Përfitimet

  • Të-gjithë-në-një me Wi-Fi: Printim, kopjim dhe skanim
  • Printimi në lëvizje dhe ndihma për Apple AirPrint
  • Printim i thjeshtë dhe i efektshëm nga Interneti
  • Printoni më shumë me bojrat opsionale XL
  • Kurseni letër me printimin Nga të Dyja Anët Automatiksiht
  • Printim i shpejtë i dokumentit dhe fotografisë
  • Programi kompjuterik My Image Garden
  • Ndezja dhe fika automatike

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon PIXMA MG3250

Të-gjithë-në-një kompakt, me valë


Me lidhshmërinë Wi-Fi, ky Të-gjithë-në-një ofron printim të thjeshtë rreth shtëpisë nga PC dhe pajisjet e lëvizshme. Dizajn elegant dhe kompakt FastFront lehtëson ngarimin e letrës dhe zëvendësimin e bojës. Eshtë një printer, kopjues dhe skaner ideal për ata që kërkojnë funksionueshmërinë e përditshme.

Gati për telefonin e zgjuar dhe kompjuterët portativë (tablet)


Aplikacioni Easy-PhotoPrint i Canon siguron fleksibilitetin për të printuar nga ose edhe për të skanuar në pajisjet tuaja të lëvizshme, kudo që të jeni në shtëpi. Me ndihmën për Apple AirPrint gjithashtu mund të printoni fotografi, e-maile, faqe të Internetit dhe dokumenta të tjera përmes drejtpërdrejt nga iPhone, iPad dhe iPod touch i juaj.

Printoni më shumë për më pak


Me kapacitetin shtesë fishekët e bojës XL TE IMET ka periudha më të gjata ndërmjet zëvendësimeve të bojës. Ato japin në mënyrë të konsiderueshme më shumë printime sesa të barasvlefshmet e tyre. Fishekët e bojës XL janë gjithashtu më të efektshme për koston dhe ju lejojnë të kurseni deri në 50% për faqe – ideale nëse printoni rregullisht.

Kurseni letër


Nga të Dyja Anët Automatikisht siguron printimin automatik nga të dyja anët, që kursen letër ndërsa jep dokumenta me pamje profesionale. Për printimin e zgjuar nga Interneti përdorni Easy-WebPrint EX plug-in dhe printoni vetëm atë që ju nevojitet. E bën të thjeshtë të prisni informacion nga faqet në Internet dhe t'i kombinoni ato në një faqe për printimin me efektshmëri.

Printim i shpejtë, me cilësi,


Sistemi i fishekut të bojës SE IMET jep një nivel të shkëlqyer të hollësisë me shpejtësi. Printoni dokumenta dhe fotografi shpejt me një shpejtësi A4 ISO ESAT prej 9,2 inm mono/5,0 inm ngjyra dhe nxirrni një fotografi 10x15cm pa bordurë në afërsisht. 44 sekonda. Prodhon një kopje A4 me ngjyra në afërsisht 20 sekonda.

Programi kompjuterik My Image Garden


Një kuti e vetme veglas ofron printimin e thjeshtë të fotografisë, skanimin dhe përdorimin e shërbimeve në Internet si CREATIVE PARK PREMIUM. Me aftësitë organizative të fotografive të tij, përfshirë njohjen e fytyrës, do të kërkojë fotografitë në PC tuaj, edhe ato të harruara prej kohësh dhe do t'i bashkojë ato në dizajn të shkëlqyeshme për printim. Gjithashtu e bën të thjeshtë të skanohet në shërbimet e Resë dhe të krijohen PDF-të.

Printoni drejtpërdrejt nga Facebook


Aplikacioni Printoni Ditët Tuaja ju lejon të printoni fotografitë tuaja dhe ato të miqve tuaj drejtpërdrejt nga Facebook. Përdorni efektet e ndryshme ose krijoni kolazhe që bien në sy prej deri në pesë fotografi në një faqe të vetme, duke përdorur një nga shumë stilet e sfondeve në dispozicion.

Kurseni energji


Pakësoni konsumin tuaj të energjisë me Fikjen Automatike, që e fik printerin nëse nuk përdoret për një kohë të caktuar. Ndezja Automatike lehtësisht e ndez atë përsëri automatiksiht, kur filloni printimin.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA MG3250, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Convenient and easy to replace

I lehtë për t'u zëvendësuar

Micro ink droplets for precise print

Pikëza mikroskopike të bojës për printimin e saktë

High resolution photo printing

Printim i fotografive me rezolucion të lartë

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Compact design and easy operation

Dizajn kompakte dhe përdorim i lehtë

Print images from your movies

Printimi i imazheve nga videot tuaj

Smart web printing

Printimi intiligjent nga interneti

High resolution scanning

Skanim me rezolucion të lartë

Facebook photo printing

Facebook shtypjen foto

One-stop creative software

Softuer i madh krijues