Printerë për shtëpi

Canon PIXMA MG2450

Specifikimet

Specifikimet

 • I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Printim i fotografive me rezolucion të lartë

 • Skanim me rezolucion të lartë

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Softuer i madh krijues

 • Printimi intiligjent nga interneti

 • Ndizet kur filloni printimin

 • Printim thuajse i heshtur në shtëpi

Specifikimet në detaje

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

 • Funksionet

  Printim, Kopjim, Skanim

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 4800¹ x 600 dpi

 • Teknologjia e Printimit

  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)


  Sistem Inkjet me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës

 • Shpejtësia e Printimit Mono

  Rreth 8,0 ipm¹

 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

  Rreth 4,0 ipm¹

 • Printimi pa Bordura

  Jo i disponueshëm

 • Printim nga të Dyja Anët

  Përdorimi Manual

 • Direct Disc Printing

FISHEKËT DHE PRODHIMI

 • Fishekët standardë të bojës

  PG-545 (E zezë)


  CL-546 (Ngjyra)

 • Fishekë Opsionalë Boje XL

  PG-545XL (E zezë)


  CL-546XL (Ngjyra)

Ink Tanks Yield (Photo print)

 • Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

  Printim i dokumenteve me ngjyra A4¹


  I zi: 180 faqe


  I zi XL: 400 faqe


  Ngjyrë: 180 faqe


  Ngjyrë XL: 300 faqe

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfa


  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)


  Letër Fotografie me Shkëlqim "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)

 • Prodhimi maksimal i letrës

  Sirtari i pasëm: Maks. 60 fletë (letër e zakonshme)

 • Madhësitë e letrës

  Letër e zakonshme: A4, A5, B5, Letter, Legal


  Letër e Photo: 10 x 15 cm, 13 x 18 cm


  Zarfa: DL, COM10

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Canon letër fotografie: deri në 275 g/m²

SPECIFIKIMET E SKANERIT

 • Lloji i skanerit

  Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)

  600 x 1200 dpi¹

 • Shpejtësia e skanimit A4

  Rreth 14 sekonda¹

 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

  Ngjyra: 48 bit / 24 bit


  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

 • Madhësia Maksimale e Dokumentit

  216 x 297 mm

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

 • Shpejtësia e kopjimit

  sFCOT: Afërsisht 31 sekonda¹


  sESAT: Afërsisht 1,6 ipm¹

 • Kopjimi i shumëfishtë

  21 kopje (maks.)

 • Funksionet e Fotokopjimit

  Fotokopjim dokumenti (letër e zakonshme)


  (A4 me një kufi printimi poshtë 17mm)

NDËRFAQJA

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  Pa ekran

 • Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

  Windows 10


  Windows 8


  Windows 7


  Windows Vista


  Windows XP SP3 (vetëm 32bit)


  Mac OS X 10.6.8 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të Suportuara

  Windows RT

 • Kërkesat Minimale të Sistemit

  Windows: hapësirë disku 3GB, Internet Explorer 8


  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Programi kompjuterik i Përfshirë

  Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit


  My Image Garden me Full HD Movie Print¹


  Menyja e shpejtë


  Easy-WebPrint EX (shkarkim)²

TIPARET FIZIKE

 • Pesha

  Rreth 3,5 kg

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  426 x 306 x 145mm

 • Temperatura e përdorimit

  5-35°C

 • Lagështira e përdorimit

  10-90%RH (pa kondensim të ujit)

 • Burimi i Energjisë

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,4 W


  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,0 W (llampa e skanimit e fikur)


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,0 W (llampa e skanimit e fikur)


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


  Kopjimi: Afërsisht 9 W¹

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç.

 2. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 3. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 4. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 5. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

 6. ¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

 7. ¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

 8. ¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


  ² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

 9. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 10. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç.

 11. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 12. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 13. ¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

 14. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.

 15. ¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin..

 16. ¹ Shpejtësia e kopjimit të dokumentit me ngjyra matet mbështetur në mesataret e sFCOT dhe sESAT në Provën e Rendimentit të standardit ISO/IEC 29183.

 17. ¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


  ² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri

 18. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.