Canon PIXMA MG2450

PIXMA MG2450

Gjithçka-në-Një kompakt për printim, skanim dhe fotokopjim të lehtë në shtëpi duke ofruar fishekë boje opsionale XL eficiente dhe softuer për printim smart të uebsiteve.

PIXMA MG2450

Përfitimet

  • Gjithçka-në-Një kompakt për shtëpinë: printim, fotokopjim dhe skanim
  • Printime me cilësi të lartë deri në 4800dpi dhe teknologji e fishekëve FINE
  • Fishekët opsionalë XL japin më shumë printime për më pak shpenzim
  • Energjia Automatike Ndezur e ndez printerin kur filloni të printoni.
  • Energjia Automatike Fikur e fik printerin kur nuk përdoret

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon PIXMA MG2450

Të-gjithë-në-një kompakt dhe elegant


Ideal për printim, skanim dhe fotokopjim të përditshëm, ky Gjithçka-në-Një i shpejtë përfshin sistemin e fishekëve FINE për fotografi dhe dokumente me cilësi të lartë. Ndërtimi i tij kompakt dhe elegant zë më pak vend dhe siguron ngarkimin pa mundim të letrës dhe zëvendësimin e bojës.

Printim i shpejtë, me cilësi


Sistemi i fishekut të bojës SË IMËT me min. pikëza të bojës 2 pl dhe rezolucion printimi deri në 4800 dpi jep nivel të shkëlqyeshëm të hollësisë. Me shpejtësi printimi A4 prej 8.0ipm mono dhe 4.0ipm për ngjyra nuk eni nevojë të prisni thuajse aspak për printimin e dokumenteve tuaj.

Kurseni para në bojë


Printoni më shumë për më pak. Fishekët XL FINE japin ndjeshëm më shumë faqe dhe zgjatin më shumë midis ndërrimeve të bojës - ideale nëse printoni shpesh - dhe mund të japin deri në 30% kursime për faqe krahasuar me ekuivalentët e tyre standardë.

My Image Garden


Programi kompjuterik me një ndalim, që zbulon përvojën e plotë PIXMA, me zgjidhje për organizimin dhe printimnin e fotografive tuaja, skanimin dhe përdorimin e shërbimeve në Internet. Tipare të përparuara si njohja e fytyrës e bëjnë të thjeshtë të kërkohet përmes të gjitha fotografive në PC tuaj, edhe atyre të harruara prej kohësh dhe t'i përdorni ato për të krijuar dizajn të re tërheqëse për printim.

Printimi i zgjuar nga Interneti


Funksioni Prerja Automatike i Easy-WebPrint EX plug-in për Internet Explorer e bën të thjeshtë të printoni vetëm atë që ju nevojitet nga Interneti. Gjithashtu mund të prisni informacionin e zgjedhur nga disa faqe në Internet për të printuar në një faqe ose për ta ruajtur si PDF.

CREATIVE PARK PREMIUM


Ky shërbim në internet ju lejon të shkarkoni dhe të printoni fotografi, ilustrime dhe dizajn artesh nga fotografë dhe artistë të njohur ndërkombëtarisht. Krijoni kartvizita me pamje profesionale, kalendarë ose punime letre 3D.

Kurseni energji


Energjia Automatike Fikur e fik printerin nëse nu përdoret për një kohë të caktuar - duke ju kursyer energji. Energjia Automatike Ndezur e ndez printerin përsëri kur filloni të printoni. Metoda e Qetë mund të ulë ndjeshëm zhurmën e përdorimit për printim thuajse të heshtur në shtëpi.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA MG2450, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Convenient and easy to replace

I lehtë për t'u zëvendësuar

High resolution photo printing

Printim i fotografive me rezolucion të lartë

High resolution scanning

Skanim me rezolucion të lartë

Optional high yield inks

Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

One-stop creative software

Softuer i madh krijues

Smart web printing

Printimi intiligjent nga interneti

Turns on when you start printing

Ndizet kur filloni printimin

Near silent printing at home

Printim thuajse i heshtur në shtëpi

  • Printer Gjithçka-në-Një – PIXMA MG2450
  • Kutitë e bojës FINE
  • Kabllo të Energjisë
  • Konfigurimi CD-ROM
  • Manualet dhe dokumentat tjera

Printerë të Cilësisë Premium

Teknologjitë unike të printimit dhe të bojës në printerat PIXMA japin printime të jashtëzakonshme, me cilësi të lartë.

quality-banner-310x180_v2.png

Mësoni dhe eksploroni