Printerë për shtëpi

Canon PIXMA iP2850

Specifikimet

Specifikimet

 • I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Printim i fotografive me rezolucion të lartë

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Softuer i madh krijues

 • Printimi intiligjent nga interneti

 • Ndizet kur filloni printimin

 • Printim thuajse i heshtur në shtëpi

Specifikimet në detaje

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 4800¹ x 600 dpi

 • Teknologjia e Printimit

  2 fishekë boje FINE (BK, CL)


  Sistem Inkjet me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës

 • Shpejtësia e Printimit Mono

  Rreth 8,0 ipm¹

 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

  Rreth 4,0 ipm¹

 • Printimi pa Bordura

  Jo i disponueshëm

 • Printim nga të Dyja Anët

  Përdorimi Manual

SPECIFIKIMET E SKANERIT

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

SPECIFIKIMET E FAKSIT

BOJËRAT E PAJTUESHME

 • Fishekët standardë të bojës

  PG-545 (Pigment i zi)


  CL-546 (Ngjyra)

 • Fishekë Opsionalë Boje XL

  PG-545XL (Pigment i zi XL)


  CL-546XL (Ngjyra XL)

RENDIMENTET E BOJËS

 • BK (Pigment i zi)

  Standard: 180 faqe dokumentesh


  XL opsionale: 400 faqe dokumentesh

 • CL (ngjyrë - CMY)

  Standard: 180 faqe dokumentesh


  XL opsionale: 300 faqe dokumentesh

 • Standardet e testimit

  ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra


  Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfa: (DL, COM10)


  Canon Plus Glossy II (PP-201)


  Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)

 • Prodhimi maksimal i letrës

  Maks. 60 fletë letër e zakonshme


  Maks. 10 fletë letër fotografike

 • Madhësitë e letrës

  Letër e zakonshme: A4, A5, B5, LTR, LGL


  Letër fotografie: 13x18cm, 10x15cm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Canon letër fotografie: deri në 275 g/m² (PP-201)

NDËRFAQJA

LIDHSHMËRIA

 • Lidhje me Kabllo

  USB me shpejtësi të lartë

 • Lidhje pa Kabllo

  Jo i disponueshëm

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32 bitë


  Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të Suportuara

  Windows RT

 • Kërkesat Minimale të Sistemit

  Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


  Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Programi kompjuterik i Përfshirë

  Drajvër i printerit


  My Image Garden


  Menyja e shpejtë


  Easy-WebPrint EX (plug-in për IE8 ose më i lartë)

TIPARET FIZIKE

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  426 x 235 x 134mm

 • Pesha

  Rreth 2,3 kg

 • Burimi i Energjisë

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,5 W


  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,8 W


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 0,8 W


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 2 minuta


  Printim: Afërsisht. 8 W ¹

Operating Humidity

 • Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

  Temperatura: 15-30°C


  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

 2. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 3. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 4. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 5. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

 6. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 7. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 8. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.