Printerë për shtëpi

Canon PIXMA iP2850

Një printer me kosto të arsyeshme dhe me cilësi të lartë me teknologjinë FINE të Canon, një printer tavoline i përsosur.

Përfitimet

 • Printer shtëpie kompakt, elegant dhe i lirë

 • Printime të cilësisë të lartë me teknologjinë e fishekëve FINE

 • Shpejtësi e printimit të dokumenteve A4: 8.0 inm mono/4.0 inm ngjyra

 • Printoni më shumë me më pak me fishekët XL

 • Energjia Automatike Fikur e fik printerin kur nuk është në përdorim

Veçoritë e detajuara

 • Printer shtëpie i lirë

  Një printer shtëpie i lehtë për t'u përdorur dhe i lirë për në shtëpi me dy fishekë boje, idealë për të printuar çdo ditë dokumente dhe foto të rastësishme. Lidhshmëria e thjeshtë USB dhe ndërtimi kompakt e bëjnë ideal si printer personal tavoline.

 • Printime cilësore

  Printoni dokumente dhe imazhe të cilësisë së lartë me nivele mahnitëse detajesh, falë teknologjisë FINE dhe sistemit të bojës hibride të Canon. Fisheku i bojës përdor bojëra me bazë pigmenti për printim me ngjyra të gjalla, ndërsa fisheku i bojës të zezë përmban bojë pigmenti për tekst të mprehtë, të qartë.

 • Kurseni para në bojë

  Printoni më shumë për më pak. Fishekët XL japin ndjeshëm më shumë faqe dhe zgjatin më shumë midis ndërrimeve të bojës - ideale nëse printoni shpesh - dhe mund të japin deri në 30% kursime për faqe krahasuar me ekuivalentët e tyre standardë.

 • My Image Garden

  My image Garden e bën të lehtë që të organizoni dhe printoni fotografitë tuaja. Veçori të përparuara si njohja e fytyrës ju lejojnë të kërkoni përmes të gjitha fotografive në PC tuaj, edhe atyre të harruara prej kohësh dhe t'i përdorni ato për të krijuar dizajn të re tërheqëse për printim.

 • Printim Smart në Ueb

  Funksioni Prerja Automatike i Easy-WebPrint EX plug-in për Internet Explorer e bën të thjeshtë të printoni vetëm atë që ju nevojitet nga Interneti. Informacione të shpejta të zgjedhura nga disa faqe interneti dhe printim në një faqe të vetme për të kursyer letër.

 • Kurseni energji

  Energjia Automatike Fikur e fik printerin nëse nuk përdoret për një kohë të caktuar - duke ju kursyer energji. Energjia Automatike Ndezur e ndez printerin përsëri kur filloni të printoni. Metoda e Qetë mund të ulë ndjeshëm zhurmën e përdorimit për printim thuajse të heshtur në shtëpi.

Specifikimet

 • I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Printim i fotografive me rezolucion të lartë

 • Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

 • Softuer i madh krijues

 • Printimi intiligjent nga interneti

 • Ndizet kur filloni printimin

 • Printim thuajse i heshtur në shtëpi

Çfarë ka në kuti

 • Printer A4 – PIXMA iP2850

 • Fishekë FINE (ngjyra dhe të zezë)

 • Kabllo të Energjisë

 • Konfigurimi CD-ROM

 • Manualet dhe dokumentat tjera