Printerë për shtëpi

Canon PIXMA iP110

Specifikimet

Specifikimet

 • I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Printim i fotografive me rezolucion të lartë

 • Kokë e printimit të shkëlqyer me cilësi të laboratorit fotografik

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Printo direkt nga cloud

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • Ndizet kur filloni printimin

Specifikimet në detaje

PËRMBLEDHJE

 • Funksionet

  Printim Wireless, Cloud

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 9600¹ x 2400 dpi

 • Motorri i Printimit

  2 kuti boje: e Zezë (Pigment BK) dhe Ngjyra (BK, C, M, Y)


  Kokë printimi Inkjet FINE me 1pl (min.) masë e derdhjes të bojës


  Bojëra ChromaLife100

 • Shpejtësi e Cilësisë së Laboratorit Fotografik

  Pa bordura 10 x 15cm: Përafër. 50 sekonda (Standard)

 • Shpejtësia e Printimit Mono

  përafër. 9,0 ipm ¹

 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

  përafër. 5,8 ipm ¹

 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë

  Pa bordura 10x15cm: afërsisht 53 sek. ¹

 • Printimi pa Bordura

  Po (A4, Letter, 13 x 18cm, 10 x 15cm, 20 x 25cm)

 • Printim nga të Dyja Anët

  Përdorimi Manual

FISHEKËT DHE PRODHIMI

 • Bojërat e pajtueshme

  PGI-35 e Zezë


  CLI-36 Ngjyra

 • Jetëgjatësia e kutisë të bojës

  PGI-35 e zezë: 191 faqe ose 1915 foto*


  CLI-36 ngjyra: 249 faqe ose 104 foto

 • Standardet e testimit

  ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra


  ISO/IEC 29102 për foto 10x15cm me ngjyra pa kufij


  Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm


  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfa


  Photo Paper Glossy II (PP-201)


  Glossy Photo Letër (GP-501)


  Letër Fotografike Mat (MP-101)


  Ngjitës Fotografikë (PS-101)

 • Prodhimi maksimal i letrës

  Futësi i Fletëve: Maks. 50 fletë

 • Madhësitë e letrës

  A4, B5, A5, Letter, Zarfe (madhësi DL ose Komerciale 10), 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 20x25 cm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 deri në 105 g/m²


  Letra fotografike Canon deri në 275 g/m²

LIDHSHMËRIA

 • Lidhje me Kabllo

  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)

 • Lidhje pa Kabllo

  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

 • Mbështetje Aplikacionesh

  Lidhja me Re PIXMA


  Aplikacioni Canon PRINT


  Plugin Canon Print Service (Android)


  Printimi me Google Cloud


  Apple AirPrint


  Metodë për pikë aksesi


  WLAN PictBridge


  Mopria Print Service (Android)

DRAJVERA DHE PROGRAM KOMPJUTERIK

 • Sistemet e Operuese që mbështeten

  Windows 10 (32 dhe 64-bit)


  Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32-bit


  Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të Suportuara

  iOS


  Android


  Windows RT

 • Kërkesat Minimale të Sistemit

  Windows: hapësirë disku 3GB, Internet Explorer 8


  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


  Ekrani: 1024 x 768 XGA

 • Programi kompjuterik i Përfshirë

  Programi drejtues i printerit


  My Image Garden


  Menyja e shpejtë


  Easy-WebPrint EX (plug-in për IE8 ose më i lartë)

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

 • Burimi i Energjisë

  AC: 100-240V, 50/60Hz


  Bateria Li-ion

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,2 W


  Në gatishmëri (lidhja pa tel me kompjuterin): Përafër. 1,8 W


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,2 W


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 2 minuta


  Printim: Afërsisht. 10 W (lidhja pa tel me kompjuterin) ¹

 • Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

  Temperatura: 15-30°C


  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

 • Nivelet e Zhurmës Akustike

  Rreth 38,0 dB(A) ¹

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  Rreth 322 x 226 x 62 mm


  Rreth 322 x 185 x 62 mm (pa bateri)

 • Pesha

  Rreth 2,2 kg


  Rreth 2,0 kg (pa bateri)

BATERIA PORTATIVE (OPSIONALE)

 • Lloji

  Me jone litiumi

 • Niveli i voltazhit

  11,1V  2110mAh

 • Koha e karikimit (orë)

  përafër. 3

 • Treguesi i pjesës së mbetur

  LED 3 hapa

 • Faqet e printueshme

  përafër. 240 fletë (lidhja LAN pa tel me kompjuterin) ¹


  përafër. 290 fletë (lidhja USB me kompjuterin) ¹

Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

 2. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734

 3. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734

 4. ¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

 5. ¹ Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 6. ¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

 7. ¹ Kushtet: i testuar në temperaturë dhe lagështi normale, duke përdorur një bateri të re plotësisht të karikuar, duke printuar skedarë ISO/IEC 24712 (5 modele) në vazhdimësi me ngjyra në letër të thjeshtë A4 në modalitetin Standard të softuerit drejtues të printerit.