Printerë për shtëpi

Canon PIXMA iP110

Lidhuni dhe printoni në lëvizje me këtë printer më të fundit portativ me Wi-Fi.

Përfitimet

 • Lidhuni dhe printoni në lëvizje me këtë printer më të fundit portativ me Wi-Fi

 • Shtypni me cilësi të jashtëzakonshme printime me rezolucion të lartë 9,600 dpi

 • Provoni lirinë kreative të printimit duke përdorur PIXMA Cloud Link

 • Bëhuni gati të printoni me lehtësi nga pajisjet inteligjente duke përdorur aplikacionin Canon PRINT

 • Provoni printimin me cilësi të jashtëzakonshme të dokumenteve dhe fotove kudo që jeni

Veçoritë e detajuara

Specifikimet

 • I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Printim i fotografive me rezolucion të lartë

 • Kokë e printimit të shkëlqyer me cilësi të laboratorit fotografik

 • Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

 • Printo direkt nga cloud

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • Ndizet kur filloni printimin

Çfarë ka në kuti

 • Printer – PIXMA iP110

 • Rezervuari i bojës

 • Kabllo të Energjisë

 • Matte Photo Paper MP-101 (print auto kreu shtrirjes)

 • CD-ROM konfigurimi (CD vetëm për Windows – drajverat Mac gjenden online)

 • Manualet dhe dokumentet e tjera