Printerë për shtëpi

Canon PIXMA iP100

Specifikimet

Specifikimet

 • I lehtë për t'u zëvendësuar

 • Pikëza mikroskopike të bojës për printimin e saktë

 • Printim i fotografive me rezolucion të lartë

 • Kokë e printimit të shkëlqyer me cilësi të laboratorit fotografik

 • Korrigjime automatike të fotografisë

 • Printim direkt nga kamera

 • Lidhja me rreze infra të kuqe

 • Lidhja nëpër Bluetooth me përshtatës

Specifikimet në detaje

FUNKSIONET E PRINTERIT

 • Rezolucioni i printimit

  Deri në 9600¹ x 2400 dpi

 • Motor për printimin

  Me hedhje boje me 5-bojëra me minimum 1 pl Mikro-Vrima spërkatëse dhe kokë printimi FINE

Menaxhim i ngjyrave

 • Shpejtësia cilësie fotosh nga laboratori

  Pa bordura 10 x 15cm: Përafër. 50 sekonda (Standard)

 • Shpejtësia për mono printim

  ESAT: Afërsisht. 9,0 ipm

 • Shpejtësia për printim me ngjyra

  ESAT: Afërsisht. 5,9 ipm

Shpejtësia e printimit të fotove

 • Konfigurimi i fishekëve të bojës

  Kuti boje - PGI-35 e Zezë, CLI-36 me Ngjyra

 • Jetëgjatësia e rezervuarit të bojës së zezë

  E Zezë: 191 faqe¹


  E Zezë: 2080 foto*²

 • Jetëgjatësia e rezervuarit të bojës me ngjyra

  Me Ngjyra: 249 faqe¹


  Me Ngjyra: 111 foto²

 • Tipi i medias

  Letër e zakonshme, Zarfa, Letër fotografike Pro (PR-101), Letër fotografike me shkëlqim Plus (PP-101\PP-201), Letër fotografike Plus me dy anë (PP-101D), Letër fotografike me gjysëm-shkëlqim Plus (SG-101), Letër fotografike me shkëlqim (GP-401), Letër fotografike me shkëlqim "Përdorim të përditshëm" (GP-501), Letër fotografike mat (MP-101), Letër me rezolucion të lartë (HR-101N), Transferim bluze me mëngë të shkurtra (TR-301), Ngjitës fotosh (PS-101), Letër super e bardhë (SW-201)

Pesha e letrës

 • Inputi i medias

  Futësi i Fletëve: Maks. 50 fletë

Printimi CD-R

 • Madhësia e medias

  Ushqyes i letrës: A4, B5, A5, Letër, Ligjore, Zarf (madhësi DL ose Komerciale 10), 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 10x18cm (i gjerë), 20x25cm, Kartë Krediti (54 x 86 mm)

 • Pesha e medias

  Ushques i letrës: 64 deri 105 g/m² dhe media të veçanta të suportuara nga Canon deri në 273 g/m²

Printim i DVD/CD

 • Printim nga të dyja anët

  E disponueshme me funksionim manual duke përdorur Letër fotografike Plus me dy anë, Letër super e bardhë ose letër të zakonshme në madhësi A4, B5, A5, Letër & 13 x 18 cm (vetëm Windows)

 • Printim pa kufij anësor

  Po (madhësi A4, 13 x 18 cm, 10 x 15 cm dhe Kartë Krediti)

INTERFACE AND CONNECTIVITY

 • Tipi interface - Kompjuter

  USB 2.0 me shpejtësi të lartë


  IrDA IR


  Bluetooth v2.0 Shpejtësia maksimale1,44 Mbps (opsionale, HCRP)² (me njësinë opsionale të Bluetooth BU-30)

 • Tipi interface – Aparat fotografik

  Priza e Printimit të Drejtpërdrejtë: Printimi drejtpërdrejtë nga kamera e fotografive nga aparatët fotografikë dhe kamerat në përputhje me PictBridge

 • Tipi interface – Telefon celular / PDA

  IrDA IR (vetëm JPEG/PNG)


  Bluetooth v2.0: Shpejtësia maksimale 1,44Mbps (opsionale, vetëm JPEG/PNG, OPP, BIP. BPP ¹ (me njësinë opsionale të Bluetooth BU-30).


  Portë printimi direkte: PictBridge

DRAJVERAT DHE PROGRAMI

 • Sistemet operues që mbështeten

  Windows 10 (32 dhe 64-bit)


  Windows 8 (32 dhe 64bit)


  Windows RT


  Windows 7 (32 dhe 64bit)


  Windows Vista (32 dhe 64bit)


  Windows XP (32bit)


  Windows 2000


  Mac OS X 10.3.9 - 10.8

 • Kërkesat minimale të sistemit

  Windows ® Vista™, XP, 2000 / Internet Explorer 6.0 / Pentium ® II 300 MHz duke përfshirë edhe procesorët e përputhshëm / 128 MB RAM / 800 MB hapësirë në diskun e ngurtë / fole CD-ROM / Ekran XGA 1024x768


  Mac OS X v.10,5 / procesor Intel ®, PowerPC G4 / 512 MB RAM


  Mac OS X v.10.4 / procesor Intel ®, PowerPC G3 / 256 MB RAM


  Mac OS X v.10.3.9 / PowerPC G3 / 128 MB RAM


  Safari / 650 MB Hapësirë në disk / fole CD-ROM / Ekran XGA 1024x768

 • Karakteristikat e drajverit

  Windows: Photo Optimizer PRO, Image Optimizer, Photo Noise Reduction, Vivid Photo


  Mac: Photo Optimizer PRO, Photo Noise Reduction, Vivid Photo

 • Programi i përfshirë

  Windows: Easy-PhotoPrint EX


  Mac: Easy-PhotoPrint EX

KARAKTERISTIKA TË PËRGJITHSHME

 • Burimi i energjisë

  AC: 100-240V, 50/60Hz


  Bateri dhe bashkëngjitje: LK-62 Li-ion

 • Konsumi i energjisë

  Në gatishmëri: 1,5 W


  Fikur: Afërsisht 0,4 W


  Printim: Afërsisht. 9 W

PostScript RIP

 • Gama e temperaturës

  Mjedisi i përdorimit: 5° - 35° C

 • Lagështia

  Lagështira e përdorimit: 10 - 90%RH (pa kondensim)

 • Niveli akustik i zhurmës

  Printim: Afërsisht. 38,5 dB(A) në regjimin me cilësi më të lartë

 • Dimensionet e trupit (GJ x GJ x L)

  322 x 185 x 61,7mm

 • Pesha

  Rreth 2,0 kg

OPSIONET

 • Artikujt opsionalë

  Njësia e Bluetooth® BU-30


  Bateri e Rikarikueshme & Njësi Mbështetëse LK-62

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Printime cilësore laboratorike pa bordura 10x15 cm bazuar në cilësimin standard të drajverit duke përdorur media të Letrës fotografike me shkëlqim Plus nga Canon.

Shpejtësia e printimit të dokumentit (ipm) në letër të zakonshme matet mbështetur në provën e kategorisë së zyrës të ISO/IEC 24734.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, kompleksitetit të dokumentit, regjimit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur

dhe merr në konsideratë kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin ku printohet.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Për më shumë informacion mbi ChromaLife100+ ju lutemi vizitoni www.canon-europe.com/chromalife100

Specifikimi CEL 0,91 28.02.08

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Printime cilësore laboratorike pa bordura 10x15 cm bazuar në cilësimin standard të drajverit duke përdorur media të Letrës fotografike me shkëlqim Plus nga Canon.

Shpejtësia e printimit të dokumentit (ipm) në letër të zakonshme matet mbështetur në provën e kategorisë së zyrës të ISO/IEC 24734.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, kompleksitetit të dokumentit, regjimit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur

dhe merr në konsideratë kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin ku printohet.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Për më shumë informacion mbi ChromaLife100+ ju lutemi vizitoni www.canon-europe.com/chromalife100

Specifikimi CEL 0,91 28.02.08

 1. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

 2. ¹ Printim ISO/IEC 24712:2006 Dokument me ngjyra. Vlera e deklaruar e prodhimit në përputhje me ISO/IEC 24711:2006. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.


  ² Duke printuar fotografitë standarde Canon me vazhdimësi mbi letër fotorafike plus shkëlqim II 10x15cm të Canon-it me cilësime standarde duke përdorur drajver printeri Windows Vista në regjimin e printimit pa bordura dhe Windows Vista Home Premium Photo Gallery. Vlera e rezultatit të deklaruar e përcaktuar mbështetur në metodën standarde Canon që i referohet ISO/IEC 24711.

 3. ¹ Funksionimi mund të garantohet vetëm në një PC me USB të integruar ose USB 2.0 Hi-Speed Port Windows Vista të para instaluar, Windows XP, Windows 2000, Windows Me ose Windows 98.


  ² PC me Windows XP Service Pack 1 ose më të ri me Microsoft "Suport për pajisjet me valë Bluetooth" ose kompjuterat Toshiba me Windows XP me Bluetooth Settings Version 3.00.10 ose më të ri (vetëm HCRP). Mac OS X v10.3.3 ose më i ri. Pajisjet e pajtueshme: PC, PDA, telefon celular dhe çdo pajisje tjetër që ka Bluetooth (funksionimi i Bluetooth varet nga pajisjet dhe versioni i softuerit të përdorur).

 4. ¹ PC me Windows XP Service Pack 1 ose më të ri me Microsoft "Suport për pajisjet me valë Bluetooth" ose kompjuterat Toshiba me Windows XP me Bluetooth Settings Version 3.00.10 ose më të ri (vetëm HCRP). Mac OS X v10.3.3 ose më i ri. Pajisjet e pajtueshme: PC, PDA, telefon celular dhe çdo pajisje tjetër që ka Bluetooth (funksionimi i Bluetooth varet nga pajisjet dhe versioni i softuerit të përdorur).

 5. ¹ Printim ISO/IEC 24712:2006 Dokument me ngjyra. Vlera e deklaruar e prodhimit në përputhje me ISO/IEC 24711:2006. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.


  ² Duke printuar fotografitë standarde Canon me vazhdimësi mbi letër fotorafike plus shkëlqim II 10x15cm të Canon-it me cilësime standarde duke përdorur drajver printeri Windows Vista në regjimin e printimit pa bordura dhe Windows Vista Home Premium Photo Gallery. Vlera e rezultatit të deklaruar e përcaktuar mbështetur në metodën standarde Canon që i referohet ISO/IEC 24711.

 6. ¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

 7. ¹ Printim ISO/IEC 24712:2006 Dokument me ngjyra. Vlera e deklaruar e prodhimit në përputhje me ISO/IEC 24711:2006. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.


  ² Duke printuar fotografitë standarde Canon me vazhdimësi mbi letër fotorafike plus shkëlqim II 10x15cm të Canon-it me cilësime standarde duke përdorur drajver printeri Windows Vista në regjimin e printimit pa bordura dhe Windows Vista Home Premium Photo Gallery. Vlera e rezultatit të deklaruar e përcaktuar mbështetur në metodën standarde Canon që i referohet ISO/IEC 24711.

 8. ¹ Funksionimi mund të garantohet vetëm në një PC me USB të integruar ose USB 2.0 Hi-Speed Port Windows Vista të para instaluar, Windows XP, Windows 2000, Windows Me ose Windows 98.


  ² PC me Windows XP Service Pack 1 ose më të ri me Microsoft "Suport për pajisjet me valë Bluetooth" ose kompjuterat Toshiba me Windows XP me Bluetooth Settings Version 3.00.10 ose më të ri (vetëm HCRP). Mac OS X v10.3.3 ose më i ri. Pajisjet e pajtueshme: PC, PDA, telefon celular dhe çdo pajisje tjetër që ka Bluetooth (funksionimi i Bluetooth varet nga pajisjet dhe versioni i softuerit të përdorur).

 9. ¹ PC me Windows XP Service Pack 1 ose më të ri me Microsoft "Suport për pajisjet me valë Bluetooth" ose kompjuterat Toshiba me Windows XP me Bluetooth Settings Version 3.00.10 ose më të ri (vetëm HCRP). Mac OS X v10.3.3 ose më i ri. Pajisjet e pajtueshme: PC, PDA, telefon celular dhe çdo pajisje tjetër që ka Bluetooth (funksionimi i Bluetooth varet nga pajisjet dhe versioni i softuerit të përdorur).

 10. ¹ Printim ISO/IEC 24712:2006 Dokument me ngjyra. Vlera e deklaruar e prodhimit në përputhje me ISO/IEC 24711:2006. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.


  ² Duke printuar fotografitë standarde Canon me vazhdimësi mbi letër fotorafike plus shkëlqim II 10x15cm të Canon-it me cilësime standarde duke përdorur drajver printeri Windows Vista në regjimin e printimit pa bordura dhe Windows Vista Home Premium Photo Gallery. Vlera e rezultatit të deklaruar e përcaktuar mbështetur në metodën standarde Canon që i referohet ISO/IEC 24711.