Canon PIXMA iP100

PIXMA iP100

Printoni dokumente dhe foto me cilësi laboratorike kudo që jeni me PIXMA iP100. Me mundësi lidhjesh të mëdha ajo ofron rehati dhe shpejtësi nga një njësi e lëvizshme.

PIXMA iP100

Përfitimet

  • Printer i lëvizshëm fotosh edhe dokumentesh
  • Kokë printimi FINE 9600 x 2400 dpi
  • Sistem me 5 bojëra
  • Printime fotosh në 50 sekonda
  • ChromaLife100
  • 9,0 ipm mono, 5,9 ipm dokument ngjyrë shtypje
  • Sipërfaqe me stil argjendi
  • Printim opsional me IrDA IR Bluetooth

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon PIXMA iP100

Cilësi e jashtëzakonshme e lëvizshme


PIXMA iP100 ultra e lëvizshme përdor teknologjinë me kokë printimi FINE nga Canon për foto me cilësi të jashtëzakonshme dhe printim dokumentesh kudo ku jeni. Mikro-Vrimat spërkatëse që hedhin pikëza të vogla të bojës 1pl aktovizojnë një rezolucion të lartë prej 9600 x 2400dpi, që prodhojnë printime me cilësi të klasit të parë.

Teknologji me bojë të dedikuar


Një sistem i zgjeruar me 5 bojëra maksimizon cilësinë e printimit për fotografitë dhe dokumentet. Boja e zezë fotografike siguron kontrast të pasur ngjyre dhe të zeza të thella te fotografitë, ndërsa një bojë me pigment të zi e veçantë pvrdoret për të prodhuar tekst të mrpehtë të qartë për dokumentet e biznesit.

Shpejtësi e madhe printimi


PIXMA iP100 printon printime pa bordura 10 x 15cm me cilësi laboratorike vetëm në 50 sekonda. dokumentet mund të printohem me shpejtësi deri në 9,0 ipm në mono dhe 5,9 ipm me ngjyra.

Printime të bukura, që zgjasin për një kohë të gjatë


Sistemi ChromaLife100 i Canon-it jep fotografi të bukura me qëndrueshmëri të lartë deri në 100 vjet. Duke përdorur Kutinë e bojës FINE, bojra të origjinale të Canon dhe letra fotografike origjinale të Canon, sistemi u siguron fotografi të mrekullueshme me jetëgjatësi të madhe.

Liri printimi


The PIXMA iP100 ofron IrDA IR si standard dhe një përshtatës Bluetooth® opsional për printim komod pa kabllo. Aftësia për të printuar me valë nga telefonat me kamera të pajtueshme, PC-të dhe PDA-të shton përdorimin e gjithanshëm të printerit.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA iP100, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Convenient and easy to replace

I lehtë për t'u zëvendësuar

Micro ink droplets for precise print

Pikëza mikroskopike të bojës për printimin e saktë

High resolution photo printing

Printim i fotografive me rezolucion të lartë

Superb photolab-quality print head

Kokë e printimit të shkëlqyer me cilësi të laboratorit fotografik

Automatic photo corrections

Korrigjime automatike të fotografisë

Direct printing from camera

Printim direkt nga kamera

Infrared connection

Lidhja me rreze infra të kuqe

Bluetooth connection with adapter

Lidhja nëpër Bluetooth me përshtatës