Printerët për zyra të vogla

Canon MAXIFY MB5450 Series

Specifikimet

Specifikimet

 • Printimi i parë për 6 sekonda

 • Skanon të dyja anët e dokumentit

 • Kopjim automatik i shumë faqeve

 • Përdor dhe ndaj pa tela

 • Trajtim produktiv i letrës

 • Ekran me prekje 8,8 cm (3,5") i lehtë në përdorim

 • Ngarkon dokumente në shërbimet e resë kompjuterike

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Specifikimet në detaje

PËRMBLEDHJE

 • Numrat e modeleve

  MB5450


  MB5455

 • Përmbledhje

  Printer i fuqishëm Gjithçka-Në-Një për zyrat e vogla me printim të volumeve të mëdha

 • Funksionet

  Printim, Fotokopje, Skanim, Faks, Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Shpejtësia e printimit (rreth)

  24,0 ipm mono A4¹


  15,5 ipm ngjyra A4¹

 • Koha e faqes së parë (rreth)

  Mono: 6 sek (gati) / 10 sek (gjumë)


  Ngjyra: 7 sek (gati) / 12 sek (gjumë)

 • Teknologjia e printimit

  Inkjet, kokë FINE

 • Rezolucioni maks. i printimit

  600 x 1200 dpi

 • Bordurat e printimit (min.)

  Lart: 3mm, Poshtë: 5mm, Majtas & Djathtas: 3.4mm

 • Printim në 2 anë

  Automatik (A4, LTR letër e zakonshme)

SPECIFIKIMET E SKANERIT

 • Lloji i skanerit

  Flatbed, ADF 2-anëshe me një kalim

 • Teknologjia e skanerit

  2x Skaner me ngjyra CIS

 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)

  Deri në 1200 x 1200 dpi¹

 • Skanim në 2 anë

  I disponueshëm (një kalim)

 • Shpejtësia e skanimit (ADF) Afro

  Dupleks 23 ipm Col¹


  Dupleks 23 ipm B/W¹

 • Madhësia Maksimale e Dokumentit

  Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)


  ADF: A4, LTR, LGL

 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

  Ngjyra: 48 bit / 24 bit


  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

 • Funksionet e skanimit

  Skanim në email, Skanim në folder rrjeti, Skanim në Cloud, Skanim në USB

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

 • Shpejtësia e skanimit (afërsisht)

  ADF me ngjyra: 11,5 ipm¹


  ADF mono: 22,0 ipm¹

 • Kopjimi i shumëfishtë

  Deri në 99 faqe

 • Zvogëlimi / Zmadhimi

  25-400%, Përshtat në faqe

 • Cilësimet e cilësisë të fotokopjimit

  Standard, i lartë

 • Kopjim nga të dy anët

  2-anësh në 2-anësh (automatik)

 • Funksionet e fotokopjimit

  Fshirje kornize, Radhitje, 2-mbi-1, 4-mbi-1, fotokopje në 2 anë

SPECIFIKIMET E FAKSIT

 • Lloji i Faksit

  Super G3 / Ngjyra

 • Rezolucioni i faksit

  Mono: deri në 300 x 300dpi


  Ngjyra: 200 x 200 dpi

 • Shpejtësia e Faksit

  Mono: Afërsisht 3 sek (33.6kbps)¹


  Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33.6kbps)¹

 • Kujtesa e Faksit

  Deri në 250 faqe

 • Thirrje e Shpejtë e Koduar

  Diametri dhe gjatësia 100 vendnodhje

 • Kontrolli i Grupit

  Diametri dhe gjatësia 99 vende

BOJËRAT & RENDIMENTI

 • Tipi i bojës

  Bojë rezistente dyshe me dendësi të lartë


  4 kuti boje (Zezë, Cianike, Purpurt, Verdhë)

 • Bojërat XL

  PGI-2500XL BK (2500 faqe)¹


  PGI-2500XL C (1755 faqe)¹


  PGI-2500XL M (1295 faqe)¹


  PGI-2500XL Y (1520 faqe)¹


  Rendimenti mesatar i kutive të bojërave me ngjyra (CMY): 1500 faqe

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfe (DL, COM10, C5, Monarch)


  Canon High Resolution Paper (HR-101N)


  Canon Matte (MP-101)


  Canon Pro Luster (LU-101)


  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


  Canon Plus Glossy II (PP-201)


  Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)

 • Hyrja maksimale e letrës

  Kaseta lart: 250 fletë letër të zakonshme


  Kaseta poshtë: 250 fletë letër të zakonshme

 • Madhësitë e letrës

  Letër e zakonshme: A4, A5, B5, LTR, LGL


  Letër fotografike: A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm


  Përmasa të tjera: Gjer. 89-215.9 mm, Gjat. 127-355.6 mm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Letër fotografike Canon deri në 275 g/m²

LIDHJET

 • Lidhje me kabëll

  Hi-Speed USB 2.0


  Ethernet 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


  Portë për memorie flesh USB (tipi A)

 • Lidhje me valë

  SMB Version support: SMB1.0 only


  Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n¹


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz


  Metodë e Access Point


  Shikoni manualin e përdorimit për udhëzime se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN me valë.

 • Mbështetje aplikacionesh

  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY


  MAXIFY Cloud Link (nga ekrani i printerit ose pajisje smart)


  Plug-in Canon Print Service (Android)


  Mopria


  Microsoft Mobile Print


  Apple AirPrint


  Google Cloud Print

SOFTUER

 • Sistemi operativ i mbështetur

  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / 7 SP1 / Vista SP2


  Windows Server 2008 / 2008 R2 / 2012 / 2012 R2


  Mac OS X v10.8.5 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të mbështetura

  iOS, Android, Windows RT, Windows 10 Mobile

 • Kërkesat minimale për sistemin

  Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


  Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


  Ekrani: 1024x768 ose më i lartë

 • Softueri i përfshirë

  Softueri drejtues i printerit dhe faksit


  Quick Utility Toolbox


  IJ Network Device Setup Utility


  Easy-WebPrint EX

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  Ekran me prekje me ngjyra 8,8 cm

 • Furnizues Automatik i Dokumenteve

  Deri në 50-fletë

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  463 x 394 x 351 mm


  463 x 459 x 351 mm (letër e instaluar)

 • Pesha

  12,9kg

 • Energjia

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Në gatishmëri (llamba e skanimit e fikur)


  Lidhja me USB me kompjuterin : rreth 0,9 W


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura, llamba e skanimit e fikur) : rreth 1,8 W


  Koha për të kaluar në pritje : rreth 7 minuta


  FIKUR: rreth 0,2 W


  Kopjimi (lidhja me USB me kompjuterin): afro 27 W¹

 • Konsumi tipik i energjisë

  0,16 kWh¹

 • Nivelet e zhurmës

  Rreth 56 dB(A)¹

 • Mjedisi i rekomanduar i punimit

  Temperatura: 15-30°C


  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

 • Cikli i punës (në muaj)

  deri në 30,000 faqe¹

 • Volumi i rekomanduar i printimit

  250-1500 faqe / muaj

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia reale e transmetimit të faksit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia reale e transmetimit të faksit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia reale e transmetimit të faksit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

 1. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

 2. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

 3. ¹ Shpejtësitë e skanimit të ADF-së janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të ADF-së", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.

 4. ¹ Shpejtësia e fotokopjes ADF është mesatarja e ESAT simplex, ISO/IEC 24735, pa përfshirë kohën për fotokopjen e setit të parë. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

 5. ¹ Bazuar në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra.

 6. ¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri dërgohet me kutitë e bojës të konfiguruara.

 7. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

 8. ¹ Kopjimi: Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur parametrat e parazgjedhur. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

 9. ¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

 10. ¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

 11. ¹ Shpejtësitë e skanimit të ADF-së janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të ADF-së", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.

 12. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

 13. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

 14. ¹ Shpejtësitë e skanimit të ADF-së janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të ADF-së", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.

 15. ¹ Shpejtësia e fotokopjes ADF është mesatarja e ESAT simplex, ISO/IEC 24735, pa përfshirë kohën për fotokopjen e setit të parë. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

 16. ¹ Bazuar në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra.

 17. ¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri dërgohet me kutitë e bojës të konfiguruara.

 18. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

 19. ¹ Kopjimi: Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur parametrat e parazgjedhur. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

 20. ¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

 21. ¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

 22. ¹ Shpejtësitë e skanimit të ADF-së janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të ADF-së", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.

 23. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

 24. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

 25. ¹ Shpejtësitë e skanimit të ADF-së janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të ADF-së", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.

 26. ¹ Shpejtësia e fotokopjes ADF është mesatarja e ESAT simplex, ISO/IEC 24735, pa përfshirë kohën për fotokopjen e setit të parë. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

 27. ¹ Bazuar në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra.

 28. ¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri dërgohet me kutitë e bojës të konfiguruara.

 29. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

 30. ¹ Kopjimi: Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur parametrat e parazgjedhur. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

 31. ¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

 32. ¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

 33. ¹ Shpejtësitë e skanimit të ADF-së janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të ADF-së", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.