Canon MAXIFY MB5350

Printer i fuqishëm Gjithçka-Në-Një për ambientet e zyrave të vogla me më shumë kërkesa I pajisur me printim 2-anësh dhe skanim, kapacitet letre prej 500 fletësh, kontrolle përdorimi plus lidhshmëri me smartfonë dhe shërbime cloud.

Përfitimet

 • Printer produktiv Gjithçka-Në-Një për zyrë të vogël të ngarkuar me funksione printimi, fotokopjeje, skanimi dhe faksi

 • Nuk ka nevojë të prisni për dokumentet me Quick First Print plus 15 faqe me ngjyra/min dhe 23 faqe mono/min.

 • Lidhja Wi-Fi plus Ethernet: printim dhe skanim nga PC, smartfonë, tableta dhe shërbime cloud.

 • ADF e integruar me 50 fletë 2-anëshe me një kalim dhe dy kaseta letre me 250 fletë

 • Printoni deri në 2,500 faqe mono dhe 1,500 me ngjyra me kutitë e bojës XL të zëvendësueshme një nga një

Veçoritë e detajuara

 • Printer i fuqishëm Gjithçka-Në-Një për zyra të vogla

  Bëhuni produktivë dhe qëndroni të lidhur me këtë printer të fortë me shpejtësi të lartë Gjithçka-Në-Një të ndërtuar për kërkesat e zyrave të vogla, me volume mujore prinimi midis 250 dhe 1,500 faqesh. Me lidhjen Wi-Fi dhe Ethernet plus cilësinë profesionale të printimit - dhe kontrollet e përdorimit për më shumë lehtësi - ky është shoku perfekt i zyrës.

 • Printim i shpejtë dokumentesh

  Mos prisni më asnjëherë për dokumentet tuaja të biznesit. Shpejtësi të mëdha printimi ISO të dokumenteve A4 prej 23 ipm mono dhe 15 ipm me ngjyra të cilat janë të kombinuara me një kohë po ashtu të shpejtë të printimit të faqes së parë prej 7 sekondash.

 • Cilësi biznesi

  Bojërat Rezistente Dyshe me Dendësi të Lartë prodhojnë tekst të mprehtë dhe ngjyra të gjalla. Këto bojëra pigmenti kanë shpejtësi të jashtëzakonshme - në këtë mënyrë nuk do të zbehen me kalimin e kohës - dhe janë rezistente ndaj bojërave marker dhe fërkimit duke i bërë kështu perfekte për dokumentet e biznesit me cilësi të lartë.

 • Kosto e efektshme

  Printoni deri në 2,500 dokumente A4 mono dhe 1,500 me ngjyra me kutitë e bojës XL. Kuti boje të zëvendësueshme një nga një të cilat sigurojnë produktivitet maksimal me humbje minimale. Një opsion multipako me 4 ngjyra përmban një set të plotë me bojëra rezervë për rezultate me kosto edhe më të efektshme.

 • Më shumë produktivitet kur ju nevojitet

  Bëni më të lehta punët e përditshme përfshirë skanimin me shumë faqe dhe fotokopjen falë kasetave prej 250 fletësh, një ADF-je të integruar me 50 fletë 2-anëshe me një kalim dhe një ekrani të madh me prekje me ngjyra. Gjithashtu është në dispozicion printimi i lehtë në dy anë për më shumë profesionalizëm dhe më pak konsum letre.

 • Lidhshmëria

  Me MAXIFY Cloud Link mund të printoni nga shërbime të njohura reje kompjuterike si Evernote, Dropbox, OneDrive ose Google Drive - drejtpërdrejt nga ekrani i printerit ose nga një smartfon duke përdorur programin MAXIFY Printing Solutions. Mbështeten edhe funksionet e skanimit në email, skanimit në renë kompjuterike dhe Apple AirPrint.

Specifikimet

 • Printimi i parë për 7 sekonda

 • Skanon të dyja anët e dokumentit

 • Kopjim automatik i shumë faqeve

 • Përdor dhe ndaj pa tela

 • Trajtim produktiv i letrës

 • Ekran me prekje 7.5 cm i thjeshtë

 • Ngarkon dokumente në shërbimet e resë kompjuterike

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Çfarë ka në kuti

 • MAXIFY MB5350

 • Kabëll energjie

 • Montimi i kutive të bojës

 • CD konfigurimi për Windows (drajverat Mac gjenden online)

 • Manualet

 • Kabëll për linjë faksi/telefoni