Canon MAXIFY MB5050

Specifikimet

Specifikimet

 • Printimi i parë për 7 sekonda

 • Kopjim automatik i shumë faqeve

 • Përdor dhe ndaj pa tela

 • Trajtim produktiv i letrës

 • Ngarkon dokumente në shërbimet e resë kompjuterike

 • Ekran me prekje 7.5 cm i thjeshtë

 • Skanim në memorien USB

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Specifikimet në detaje

PËRMBLEDHJE

 • Përmbledhje

  Printer produktiv Gjithçka-Në-Një për zyrat e vogla me printim të volumeve të mëdha

 • Funksionet

  Printim, Fotokopje, Skanim, Faks, Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Shpejtësia e printimit (afërsisht)

  23.0 ipm mono A4¹


  15.0 ipm ngjyra A4¹

 • Koha e faqes së parë (afërsisht)

  Mono: 7 sek (gati) / 11 sek (gjumë)


  Ngjyra: 9 sek (gati) / 14 sek (gjumë)

 • Teknologjia e Printimit

  Inkjet, kokë printimi FINE

 • Rezolucioni maksimal i printimit

  600 x 1200 dpi

 • Kufijtë e printimit (min.)

  Lart: 3mm, Poshtë: 5mm, Majtas & Djathtas: 3.4mm

 • Printim në 2 anë

  Automatik (A4, LTR letër e zakonshme)

SPECIFIKIMET E SKANERIT

 • Lloji i skanerit

  Shtrat i sheshtë, ADF

 • Teknologjia e skanerit

  Skaner me ngjyra CIS

 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)

  Deri në 1200 x 1200 dpi¹

 • Madhësia Maksimale e Dokumentit

  Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)


  ADF: A4, LTR, LGL

 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

  Ngjyra: 48 bit / 24 bit


  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

 • Funksionet e skanimit

  Skanim në email, Skanim në folder rrjeti, Skanim në Cloud, Skanim në USB

 • Shpejtësia e skanimit e ADF-së (afërsisht)

  10 faqe/minutë me ngjyra A4 (në 1 anë)¹


  18 faqe/minutë me ngjyra A4 (në 1 anë)¹

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

 • Shpejtësia e skanimit (afërsisht)

  ADF ngjyra: 10 ipm¹


  ADF mono: 21 ipm¹

 • Kopjimi i shumëfishtë

  Deri në 99 faqe

 • Zvogëlimi / Zmadhimi

  25-400%, Përshtat në faqe

 • Cilësimet e cilësisë të fotokopjimit

  Standard, i lartë

 • Funksionet e fotokopjimit

  Fshirje kornize, Radhitje, 2-mbi-1, 4-mbi-1

SPECIFIKIMET E FAKSIT

 • Lloji i Faksit

  Super G3 / Ngjyra

 • Rezolucioni i faksit

  Mono: deri në 300 x 300dpi


  Ngjyra: 200 x 200 dpi

 • Shpejtësia e Faksit

  Mono: Afërsisht 3 sek (33.6kbps)¹


  Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33.6kbps)¹

 • Kujtesa e Faksit

  Deri në 250 faqe

 • Thirrje e Shpejtë e Koduar

  Maks. 100 vendnodhje

 • Kontrolli i Grupit

  Maks. 99 vende

BOJËRAT & RENDIMENTI

 • Tipi i bojës

  Bojë Rezistente Dyshe me Dendësi të Lartë


  4 kuti boje (Zezë, Cianike, Purpurt, Verdhë)

 • Bojërat XL

  PGI-2500XL BK (2500 faqe)¹


  PGI-2500XL C (1755 faqe)¹


  PGI-2500XL M (1295 faqe)¹


  PGI-2500XL Y (1520 faqe)¹


  Rendimenti mesatar i kutive të bojërave me ngjyra (CMY): 1500 faqe¹

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfa: (DL, COM10)


  Canon High Resolution Paper (HR-101N)


  Canon Matte (MP-101)


  Canon Pro Luster (LU-101)


  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


  Canon Plus Glossy II (PP-201)


  Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)

 • Prodhimi maksimal i letrës

  Kaseta: 250 fletë letër e zakonshme

 • Madhësitë e letrës

  Letër e zakonshme: A4, A5, B5, LTR, LGL


  Letër fotografike: A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm


  Përmasa të tjera: Gjerësia 89-215.9 mm, Gjatësia 127-355.6 mm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Letër fotografike Canon deri në 275 g/m²

LIDHSHMËRIA

 • Lidhje me Kabllo

  Hi-Speed USB 2.0


  Ethernet 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


  Portë për memorie flesh USB (tipi A)

 • Lidhje pa Kabllo

  Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n¹


  Metodë për Access Point


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

 • Mbështetje Aplikacionesh

  Aplikacion MAXIFY Printing Solutions


  MAXIFY Cloud Link (nga ekrani i printerit ose pajisje smart)


  Plug-in Canon Print Service (Android)


  Apple AirPrint


  Printimi me Google Cloud


  Printo nga Email

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Sistemi i Mbështetur i Përdorimit

  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32 bitë


  Windows Server 2003, 2003 R2, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2


  Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të Suportuara

  iOS


  Android


  Windows RT

 • Kërkesat Minimale të Sistemit

  Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


  Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


  Ekrani: 1024x768 ose më i lartë

 • Programi kompjuterik i Përfshirë

  Canon Quick Toolbox


  Utilitet Skanimi


  Easy-WebPrint EX (për Windows)

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  Ekran me prekje me ngjyra 7.5cm

 • Furnizues Automatik i Dokumenteve

  Deri në 50-fletë

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  463 x 394 x 291 mm


  463 x 459 x 291 mm (letër e instaluar)

 • Pesha

  11,4 kg

 • Burimi i Energjisë

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,3 W


  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,0 W (llampa e skanimit e fikur)


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,0 W (llamba e skanimit e fikur)


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


  Kopjimi: Afërsisht 29 W¹

 • Konsumi Tipik i Energjisë

  0.3 kWh¹

 • Nivelet e zhurmës

  Rreth 54 dB(A)¹

 • Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

  Temperatura: 15-30°C


  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

 • Cikli i Punës (në muaj)

  deri në 30,000 faqe¹

 • Volumi i rekomanduar i printimit

  250-1500 faqe / muaj

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Gjatë printimeve pasuese, printeri mund të ngadalësojë përdorimin për të parandaluar rritjen e temperaturës së brendshme.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia reale e transmetimit të faksit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Gjatë printimeve pasuese, printeri mund të ngadalësojë përdorimin për të parandaluar rritjen e temperaturës së brendshme.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia reale e transmetimit të faksit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

 1. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 2. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

 3. ¹ Shpejtësia e skanimit e ADF-së përcaktohet nga skanimi i vazhdueshëm i grupeve të shumta të faqeve provë ISO/IEC24735 te kompjuteri. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

 4. ¹ Shpejtësia e fotokopjes ADF është mesatarja e ESAT simplex, ISO/IEC 24735, pa përfshirë kohën për fotokopjen e setit të parë. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

 5. ¹ Bazuar në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra.

 6. ¹ Rendimienti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri transportohet me kuti boje të montuara: 1000 faqe e zeza (BK) dhe 700 faqe ngjyrat (C/M/Y mesatarisht).

 7. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

 8. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 9. ¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

 10. ¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

 11. ¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.

 12. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

 13. ¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

 14. ¹ Shpejtësia e skanimit e ADF-së përcaktohet nga skanimi i vazhdueshëm i grupeve të shumta të faqeve provë ISO/IEC24735 te kompjuteri. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

 15. ¹ Shpejtësia e fotokopjes ADF është mesatarja e ESAT simplex, ISO/IEC 24735, pa përfshirë kohën për fotokopjen e setit të parë. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

 16. ¹ Bazuar në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra.

 17. ¹ Rendimienti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri transportohet me kuti boje të montuara: 1000 faqe e zeza (BK) dhe 700 faqe ngjyrat (C/M/Y mesatarisht).

 18. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

 19. ¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 20. ¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

 21. ¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

 22. ¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.