Canon MAXIFY MB2050

MAXIFY MB2050

Ky printer kompakt Gjithçka-Në-Një ofron printim efikas me ngjyra, për zyrat e shtëpive dhe është i pajisur me Wi-Fi, Furnizues Automatik të Dokumenteve, printim dyanësh si edhe funksionin Skanim në Cloud.

MB2050_Detail

Përfitimet

 • Printer kompakt Gjithçka-Në-Një për zyrën e ngarkuar të shtëpisë me funksione printimi, fotokopje, skanimi dhe faksi.
 • Nuk ka nevojë të prisni për dokumentet me Quick First Print plus 11 faqe me ngjyra/min dhe 16 faqe mono/min.
 • Printim Wi-Fi dhe skanim në PC, smartfonë, tableta dhe shërbime cloud
 • Furnizues Automatik Dokumenti i integruar me 50 fletë dhe kasetë letre prej 250 fletësh
 • Printoni deri në 1,200 faqe mono dhe 900 me ngjyra me kutitë e bojës XL të zëvendësueshme një nga një

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon MAXIFY MB2050

Gjithçka-Në-Një për zyrat e shtëpive


Ambientet e zyrave shpesh kërkojnë produktivitet dhe gjithanshmëri nga një dizjan që kursen hapësirën dhe ky printer inkjet biznesi Gjithçka-Në-Një i ofron. Me lidhshmërinë pa tela, cilësinë profesionale të printimit plus funksionet e fotokopjes, skanimit dhe faksit ai ka një volum mujor printimi të rekomanduar midis 200 dhe 1,000 faqesh.

Printim i shpejtë dokumentesh


Mos prisni më asnjëherë për dokumentet tuaja të biznesit. Shpejtësi të mëdha printimi ISO të dokumenteve A4 prej 16 ipm mono dhe 11 ipm me ngjyra të cilat janë të kombinuara me një kohë po ashtu të shpejtë të printimit të faqes së parë prej 8 sekondash.

Cilësi biznesi


Bojërat Rezistente Dyshe me Dendësi të Lartë prodhojnë tekst të mprehtë dhe ngjyra të gjalla. Këto bojëra pigmenti kanë shpejtësi të jashtëzakonshme - në këtë mënyrë nuk do të zbehen me kalimin e kohës - dhe janë rezistente ndaj bojërave marker dhe fërkimit duke i bërë kështu perfekte për dokumentet e biznesit me cilësi të lartë.

Kosto e efektshme


Printoni deri në 1,200 dokumente A4 mono dhe 900 me ngjyra me kutitë e bojës XL. Kuti boje të zëvendësueshme një nga një të cilat sigurojnë produktivitet maksimal me humbje minimale. Një opsion multipako me 4 ngjyra përmban një set të plotë me bojëra rezervë për rezultate me kosto edhe më të efektshme.

Produktivitet tek i cili mund të mbështeteni


Bëni më të lehta punët e përditshme përfshirë skanimin me shumë faqe dhe fotokopjen falë kasetës prej 250 fletësh, një ADF-je të integruar me 50 fletë dhe ekranit të madh me ngjyra. Gjithashtu është në dispozicion printimi i lehtë në dy anë për më shumë profesionalizëm dhe më pak konsum letre.

Lidhshmëria


Me MAXIFY Cloud Link ju mund të printoni dhe të skanoni në shërbime të njohura cloud si Evernote, Dropbox, OneDrive ose Google Drive - direkt nga ekrani i printerit ose nga një smartfon duke përdorur aplikacionin MAXIFY Printing Solutions. Mbështeten po ashtu edhe funksionet e skanimit në email, Apple AirPrint dhe Google Cloud Print.*

*Skanimi në renë kompjuterike dhe skanimi në email të disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale Canon.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon MAXIFY MB2050, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Quick 1st Print

Printimi i parë për 8 sekonda

50-sheet ADF

Kopjim automatik i shumë faqeve

Connectivity (Wi-Fi)

Përdor dhe ndaj pa tela

250 Sheet Capacity

Trajtim produktiv i letrës

Scan to Cloud

Ngarkon dokumente në shërbimet e resë kompjuterike

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Scan to USB Memory

Skanim në memorien USB

MAXIFY Cloud Link

Printim nga shërbime të resë kompjuterike

 • MAXIFY MB2050
 • Kabëll energjie
 • Montimi i kutive të bojës
 • CD konfigurimi për Windows (drajverat Mac gjenden online)
 • Manualet
 • Kabëll për linjë faksi/telefoni