Canon EOS R6 Mark II

PROMOCION

Bëhuni gati për më shumë shkathtësi

Futuni në botën emocionuese të inovacionit me Canon dhe merrni më të mirën nga kreativiteti juaj këtë pranverë nga shkrepja e fotografive deri te printimi.

 • Cinema EOS System

  EOS R5 C

  Shkrepni video mahnitëse 8K dhe foto 45MP me kamerën tonë më të vogël Cinema EOS që është e gatshme për gjithçka.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R6 Mark II

  Foto apo video, aksion apo portret – ndërthurja e rendimentit me cilësinë e figurës te Canon EOS R6 Mark II jua lë të lirë krijimtarinë
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R7

  Eksploroni natyrën me një kamerë që vjen me shpejtësi dhe cilësi sensacionale figure në një trup portativ APS-C të projektuar për të ardhmen.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R10

  Kryeni hapat tuaja të radhës në fotografi dhe video me një kamerë pa pasqyra EOS R System të krijuar rreth një sensori madhësie APS-C.
 • Objektivat RF VR

  RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Shkrepeni botën në realitet mahnitës virtual me këtë objektiv revolucionar të serisë L, të krijuar për t'jua bërë udhëtimin tuaj VR sa më të shtruar të jetë e mundur.
 • Printera të fotografive profesionale

  imagePROGRAF PRO-300

  Një printer profesional tryeze "imagePROGRAF" me printime A3+ cilësie fotogalerie, me një cikël të lehtë pune për printime të cilave mund t'u besoni.
 • Canon Professional Services

  CPS

  Shërbimet profesionale të Canon (CPS)

  Regjistrojeni kompletin tuaj në Shërbimet profesionale të Canon falas dhe shfrytëzoni historitë që keni lindur për të treguar- me mbështetje prioritare, riparime të shpejta, evenimente ekskluzive dhe oferta speciale.

  Produktet promovuese

  Promovimi vlen nga data 15.03 deri më 22.04.2023, deri sa zgjasin stoqet.

  Camerat

  Shuma e kthimit të parave

  EOS R5 C

  46,400 Lekë

  EOS R5

  58,000 Lekë

  EOS R6 Mark II

  23,200 Lekë

  EOS R

  13,920 Lekë

  EOS R7

  11,600 Lekë

  EOS R10

  9,280 Lekë

  EOS 5D Mark IV

  23,200 Lekë

  EOS 6D Mark II

  11,600 Lekë

  Lentet

  Shuma e kthimit të parave

  EF 50mm f/1.4 USM

  3,480 Lekë

  EF 85mm f/1.4 L IS USM

  13,920 Lekë

  EF 16-35mm f/4L IS USM

  13,920 Lekë

  EF 16-35mm f/2.8L III USM

  19,720 Lekë

  EF 24-105MM 4L IS II USM

  5,800 Lekë

  EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

  5,800 Lekë

  EF 70-200mm f/4L IS II USM

  13,920 Lekë

  EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

  23,200 Lekë

  EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

  25,520 Lekë

  RF 5.2mm f/2.8 L DUAL FISHEYE

  23,200 Lekë

  RF 50mm f/1.2 L USM

  23,200 Lekë

  RF 85mm f/2 IS STM

  5,800 Lekë

  RF 85mm f/1.2L USM

  23,200 Lekë

  RF 85mm f/1.2L USM DS

  23,200 Lekë

  RF 600mm f/11 IS STM

  8,120 Lekë

  RF 800mm f/11 IS STM

  11,600 Lekë

  RF 15-30mm F4.5-6.3

  5,800 Lekë

  RF 14-35mm f/4L IS USM

  17,400 Lekë

  RF 15-35MM F2.8 L IS USM

  23,200 Lekë

  RF-S S18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

  4,640 Lekë

  RF 24-70MM F/2.8 L IS USM

  17,400 Lekë

  RF 24-105mm f/4 L IS USM

  5,800 Lekë

  RF 24-105MM f/4-7.1 IS STM

  3,480 Lekë

  RF 28-70mm f/2 L USM

  34,800 Lekë

  RF 70-200 f/4 L IS

  17,400 Lekë

  RF 70-200 f/2.8L IS USM

  29,000 Lekë

  RF 100-400 IS

  5,800 Lekë

  RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM

  29,000 Lekë

  RF 100mm f/2.8 L IS MACRO

  13,920 Lekë

  Printerët

  Shuma e kthimit të parave

  imagePROGRAF PRO 300

  12,760 Lekë

  imagePROGRAF PRO 1000

  17,400 Lekë

  Ku mund të blini

  Video mobile
  Zgatar