Canon TS-E 135mm f/4L MACRO

Specifikimet

Specifikimet

 • Gama e animit ± 10° dhe e zhvendosjes ±12mm
 • Elementet e lentes UD dhe josferike
 • Veshje e strukturës me subgjatësi të valës
 • Raporti i makros 1:2 me madhësinë reale
 • Gjatësia fokale 135mm

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  -
 • Gjatësia e barasvlershme fokale me film 35mm (mm)
  -
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  45
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,486
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,50
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  -
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  -

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-82 II
 • Kapaku i Lentes
  ET-88
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP1424
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak lente E për pluhurat
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II
  0,62-0,09
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II
  0,77-0,20
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Nuk është në përputhje
 • Pajisje të tjera Shtesë
  -

Specifikimet me zgjatues 1,4-fish

 • Stabilizuesi i imazhit
  -

Specifikimet me zgjatues 2-fish

 • Stabilizuesi i imazhit
  -

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  -
 • Diametri i filtrit (mm)
  82
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)2
  88,5 x 139,1
 • Pesha (g)
  1110
 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur