Canon TS-E 135mm f/4L MACRO

Shikojeni botën në një mënyrë të re me një lente 135mm anim-dhe-lëvizje të fokusuar për studio që ofron kontroll perspektive dhe kompresion telefotoje.

 • Kontrolloni thellësinë e fushës

  Falë planit të fokusit për të drejtuar më shumë vëmendje te subjekti dhe për të rregulluar thellësinë e fushës siç e shikoni, pa nevojë për kompjuterë.

 • Korrigjoni perspektivën e subjektit

  Lëvizjet e sakta bëjnë të mundur një anim ± 10° dhe lëvizje ±12mm me një rrotullim të funksioneve lëvizje/anim +/-90° në çfarëdo drejtimi për kontroll mahnitës të perspektivës.

 • Rregulloni detajet e fokusit makro

  Një aftësi fokusi makro prej 49cm do të thotë që imazhet me madhësi 1:2 të realitetit mund të fokusohen në mënyrë delikate me më shumë kontroll mbi perspektivën dhe thellësinë e fushës.

 • Optikë dhe ndërtim i shkëlqyer

  Elementet asferike dhe UD të lentes minimizojnë shtrembërimin kromatik ndërsa veshja e strukturës Subwavelength minimizon hijet dhe flakërimin.

 • Gjatësi fokale 135mm e dobishme

  Një gjatësi fokale 135mm jep perspektivë të kompresuar me dobinë e kontrollit të perspektivës për të korrigjuar vertikalet, për të rregulluar planin e fokusit dhe për të maksimizuar thellësinë e fushës.

Specifikimet

 • Gama e animit ± 10° dhe e zhvendosjes ±12mm

 • Elementet e lentes UD dhe josferike

 • Veshje e strukturës me subgjatësi të valës

 • Raporti i makros 1:2 me madhësinë reale

 • Gjatësia fokale 135mm

Çfarë ka në kuti

 • TS-E 135mm f/4L MACRO

 • Kapak lenteje E-82 II

 • Mbrojtësja e dritës e lentes ET-88

 • Çanta e lentes LP1424

 • Kapak lente E për pluhurat

 • Manuali i përdorimit

Duar që mbajnë një aparat fotografik Canon EOS R dhe një objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.

Produktet përkatëse