Objektivat RF

Canon RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE

Specifikimet

Specifikimet

 • Dizajn novator sypeshk dysh

  Perspektivat e majta dhe të djathta, të sinkronizuara në mënyrë të përsosur, krijojnë imazhe reale 3-dimensionale.

 • Kënd i gjerë shikimi 144°

  Shikuesit mund të shikojnë përreth teksa identifikojnë pikën e fokusimit të ngjarjes.

 • Fokusimi automatik i motorit STM

  Konfigurim më i shpejtë në mënyrë që të mund të fokusoheni më shumë te ngjarja.

 • Distancë interpupilare 60 mm

  Me ngjashmëri me sytë e njeriut për të krijuar një përvojë reale për pamjet 3D.

 • Aperturë f/3.5

  Ofron performancë të besueshme në kushte ndriçimi në ambiente të brendshme dhe të jashtme.

 • Veshje “Air Sphere”

  Veshja premium ofron mbrojtje ndaj njollave të dritës dhe hijezimit.

 • 2 objektivë UD

  Xhami me shpërndarje ultra të ulët garanton cilësi të lartë imazhi dhe parandalon devijimet.

 • Unazë komandimi/fokusimi

  Caktoni me lehtësi një funksion tjetër për unazën e komandimit/fokusimit dhe thjeshtoni procesin tuaj.

 • Pajtueshmëri me filtrat xhelatinozë

  Mbajtësja e integruar e filtrit xhelatinoz në pjesën e pasme ju lejon të përmirësoni lehtësisht kreativitetin tuaj.

 • Pajtueshmëri me filtrat me filetim

  Përfshin filetim 30,5 mm për filtrin e pasmë për filtra me densitet neutral ose efekte të tjera.

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  APS-C
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  144°, 144°, 144°
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  11/8
 • Pjesë speciale optike
  2 x UD
 • Funksione të posaçme
  Sypeshk dysh me gjatësi vije baze prej 60mm
 • Numri i fletëve të diafragmës
  7
 • Apertura minimale
  16
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,2
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,03
 • Unazë komandimi
  i kombinuar / fokus
 • Fotostabilizues OIS1
  -
 • Fotostabilizues IBIS x OIS2
  -
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Motori
 • Veshje
  ASC
 • Fluor
  Jo

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  Kapak objektivi 3.9 (lloji me shtypje në qendër)
 • Kapaku i Lentes
  -
 • Kasa/çanta e objektivit
  LS1014
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Nuk është në përputhje
 • Pajisje të tjera Shtesë
  -

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Jo
 • Veshje e jashtme
  -
 • Diametri i filtrit (mm)
  30,5
  Filtër xhelatinoz me montim në pjesën e pasme (27,3 x 27,3 mm)
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)3
  (112,1 x 83,7) x 54,6 4
 • Pesha (g)
  290
 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Testuar sipas standardeve CIPA
 3. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur
 4. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur