Objektiv zmadhues me telefoto

Canon RF 70-200mm F4L IS USM

Specifikimet

Specifikimet

 • Aperturë konstante maksimale F4

  Për rendiment të lartë në situatat e përditshme

 • Dual Nano USM

  Për fokusim të vazhduar, shtruar, shpejt e thuajse pa zhurmë

 • Elemente UD dhe veshje ASC

  Për pamje jashtëzakonisht të mprehta e me kontrast të lartë

 • Fotostabilizues optik me 5 nivele

  Qëndrueshmëri e jashtëzakonshme në nivelet më të ulëta të dritës

 • Izolim rezistent ndaj pluhurit dhe ujit

  Ofron jetëgjatësi dhe rezistencë ndaj kushteve atmosferike

 • Unazë komandimi objektivi

  Ndryshojini cilësimet teksa jeni ende duke e parë subjektin

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  29° - 10°,
  19° 30' - 7°,
  34° - 12°
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  16 / 11
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  32
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,6
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,28
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  52
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Dual Nano USM

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-77II
 • Kapaku i Lentes
  ET-83G (WIII)
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP1319
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Jo e pajtueshme

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Po3
 • Diametri i filtrit (mm)
  77
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)4
  83.5 x 1195
 • Pesha (g)
  695

Ndonëse objektivi vjen me konstruksion pluhur- dhe ujëdurues, ky nuk e ndalon dot tërësisht hyrjen e grimcave të pluhurit apo të pikave të ujit në objektiv. 

 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Testuar sipas standardeve CIPA
 3. Lentet me rezistencë ndaj pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë prej gome në montimin e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të vogël të pjesës të montimit të kamerës. Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë te lentja ose rendimenti i kamerës.
 4. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur
 5. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur