Objektivat RF

Canon RF 600mm F4L IS USM Specifikimet

Specifikimet

 • Hapje maksimale e madhe f/4

  Për rendiment të jashtëzakonshëm në ndriçim të ulët dhe kontroll të thellësisë së qartësisë

 • me 5 ndalesa

  Ofron 5.5 nivele mbrojtjeje kundër turbullimit nga lëkundja e kamerës1, për rezultate qartësie kristal në ndriçim të ulët

 • Vetëfokusim dysh me korrent

  Një njësi fokusimi USM tipi me unazë, me korrent të dyfishtë mbështetet nga një procesor i shpejtësisë së lartë dhe algoritme të optimizuara vetëfokusimi për fokusim të shpejtë dhe të heshtur

 • Xham fluoriti

  RF 600mm F4L IS USM përdor xham fluoriti në konstruktin e vet për rezolucion dhe kontrast më të lartë të figurës

 • Veshje ASC

  Edhe në kushte të vështira ndriçimi, hijezimi dhe vezullimi minimizohen falë teknologjisë sonë Air Sphere Coating

 • Fokusim manual me shpejtësi të ndryshueshme

  Ofrohen tri shpejtësi fokusimi manual, për kontroll preciz. Full Time MF mundëson rregullime pa ndërruar modalitetet e fokusimit

 • Profile fokusimi

  Ruani dy profile fokusimi për përdorim të shpejtë, duke kursyer kohë kur ju duhet të reagoni shpejt dhe duke lejuar tërheqjen e fokusit kur filmoni

 • Mbërthyese origjinale RF

  RF 600mm F4L IS USM lidhet drejtpërdrejt me kamerën e serisë EOS R pa nevojë adaptori, duke ju mundësuar shfrytëzimin e cilësisë së saj të avancuar të figurës

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)
  3°30', 2°20', 4°10'
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  17/13
 • Pjesë speciale optike
  2x fluorit, 1X SUD
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  32
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  4,2
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,15
 • Unazë komandimi
  Jo
 • Fotostabilizues OIS1
  5,5
 • Fotostabilizues IBIS x OIS2
  5,5
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Unazë USM
 • Veshje
  ASC, Super Spectra
 • Fluor
  Para / pas

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-185C
 • Kapaku i Lentes
  ET-160(WIII)
 • Kasa/çanta e objektivit
  Çanta e butë e lentes LS600
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Mbështet vetëm zgjatues RF 1.4x dhe RF 2x
 • Pajisje të tjera Shtesë
  Canon drop-in filtra 52mm
  Filtër polarizues rrethor Canon 52 (WIII)
  Qafore e shkurtër objektivi Canon ET-160B

Specifikimet me zgjatues 1,4-fish

 • Gjatësia vatrore
  840
 • Hapja maksimale e diafragmës
  5,6-45
 • Zmadhimi maksimal
  0,21
 • AF e mundshme
  Po
 • me 5 ndalesa
  Po

Specifikimet me zgjatues 2-fish

 • Gjatësia vatrore
  1200
 • Hapja maksimale e diafragmës
  8-64
 • Zmadhimi maksimal
  0,31
 • AF e mundshme
  Po
 • me 5 ndalesa
  Po

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Po
 • Veshje e jashtme
  Mburojë nxehtësie
 • Diametri i filtrit (mm)
  52 futje
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)3
  168 x 472
 • Pesha (g)
  3090

Ndonëse objektivi vjen me konstruksion pluhur- dhe ujëdurues, ky nuk e ndalon dot tërësisht hyrjen e grimcave të pluhurit apo të pikave të ujit në objektiv.

 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Testuar sipas standardeve CIPA
 3. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur
 1. Sipas standardeve të testimit CIPA