Objektivat RF VR

Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Specifikimet

Specifikimet

 • Objektiv sypeshk dysh

  Shkrepje imazhi stereoskopik me bashkëdrejtim perfekt në një sensor të vetëm kuadërplotë

 • Fushëpamje 190°

  Shkrepje këndi shikimi ultra të gjerë për një eksperiencë më përfshirëse

 • 60mm gjatësi bazë

  Ofron eksperiencë shikimi stereoskopik natyral

 • Aperturë F2.8

  Performancë e jashtëzakonshme në ndriçim të ulët

 • Elemente UD dhe veshje SWC

  Cilësi profesionale imazhi për imazhe të mprehta, kontrasti të lartë, me hijezim dhe njolla të reduktuara drite

 • Njësi dyshe EMD

  Kontrolli dhe sinkronizimi preciz i aperturës siguron ekspozime të njëjta mes dy imazheve majtas dhe djathtas

 • Cilësia e serisë L

  Krijuar dhe ndërtuar për performancë në kushte të vështira

 • Mbajtëse filtri prej xhelatine e integruar mbrapa

  Për fleksibilitet të mëtejshëm kur shkrepni në kushte ndriçimi të fortë

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadërplotë
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  190°, 190°, 190°
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  12/10
 • Pjesë speciale optike
  2 x UD
 • Funksione të posaçme
  Sypeshk dysh me gjatësi vije baze prej 60mm
 • Numri i fletëve të diafragmës
  7
 • Apertura minimale
  16
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,2
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,03
 • Unazë komandimi
  Jo
 • Veshje
  Super Spectra, SWC
 • Fluor
  Ballore

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  Lens Cap 5.2 (lloji me të shtypur në mes)
 • Kasa/çanta e objektivit
  LS1014
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Nuk është në përputhje
 • Pajisje të tjera Shtesë
  Çelës gjashtëkëndor 

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Unazë gome në mbërthyesen e objektivit 1
 • Diametri i filtrit (mm)
  Filtër xhelatine me montim mbrapa (35x20mm)
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)2
  (121.1 x 83.6) x 53.53
 • Pesha (g)
  KAPACITET
 1. Lentet me rezistencë ndaj pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë prej gome në montimin e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të vogël të pjesës të montimit të kamerës. Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë te lentja ose rendimenti i kamerës.
 2. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur
 3. Përmasat e objektivit në gjendje të mbledhur