Objektivat RF

Canon RF 200-800mm F6.3-9 IS USM

Specifikimet

Specifikimet

 • Zmadhim supertelefoto 200-800 mm1

  Një rreze më e madhe me fleksibilitet dhe lirshmëri.

 • Dizajn kompakt, rezistent ndaj kushteve atmosferike

  Peshë 2050 g, gjatësi 314 mm.

 • Stabilizimi optik i imazhit

  5.5-stops Optical

 • Motor "Nano USM"

  Për vetëfokusim praktik, të shpejtë dhe pa zhurmë.

 • Kombinim i unazës së fokusimit dhe komandimit

  Për kontroll të lehtë të cilësimeve të kamerës ose fokusimit manual.

 • Elemente objektivi UD

  Për cilësi të lartë të imazhit dhe reduktim të devijimit kromatik.

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  10° - 2° 35',
  7° - 1° 40' ,
  12° - 3° 05'
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  17 / 11
 • Pjesë speciale optike
  3 x UD
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  32 - 54
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,8 m (në 200 mm)
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,25 x (në 200 mm)
 • Unazë komandimi
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  5,5 nivele2
 • Fotostabilizues IBIS x OIS3
  5,5 nivele
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Nano USM
 • Veshje
  Super Spectra
 • Fluor
  Jo

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-95
 • Kapaku i Lentes
  ET-101
 • Kasa/çanta e objektivit
  LZ1438
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Pajtohet vetëm me RF Extender
 • Pajisje të tjera Shtesë
  Rrip objektivi 40

Specifikimet me zgjatues 1,4-fish

 • Gjatësia vatrore
  280 - 1120 mm
 • Hapja maksimale e diafragmës
  9 - 13
 • Zmadhimi maksimal
  0,37
 • AF e mundshme
  Po
 • Stabilizuesi i imazhit
  Po

Specifikimet me zgjatues 2-fish

 • Gjatësia vatrore
  400 - 1600 mm
 • Hapja maksimale e diafragmës
  13 - 18
 • Zmadhimi maksimal
  0,54
 • AF e mundshme
  Po
 • Stabilizuesi i imazhit
  Po

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Po
 • Diametri i filtrit (mm)
  95
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)4
  102,3 x 314,1
 • Pesha (g)
  2050
 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Testuar sipas standardeve CIPA
 3. Testuar sipas standardeve CIPA
 4. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur