Objektiv zmadhues ultra i gjerë

Canon RF 14-35mm F4L IS USM

Specifikimet

Specifikimet

 • 14-35mm

  Fushëpamje e mrekullueshme me kënd të gjerë

 • me 5 ndalesa

  5,5 nivele stabilizimi për foto pa dridhje

 • Josferike dhe UD

  Për mprehtësi dhe kontrast të jashtëzakonshëm

 • Motor "Nano USM"

  Për funksionim të shtruar, të shpejtë dhe pa zhurmë

 • Veshje e strukturës nën gjatësi vale

  Për të parandaluar vezullimin dhe hijezimin

 • Unazë komandimi objektivi

  Për komandim të mëtejshëm të ISO, aperturës dhe funksioneve të tjera

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  104°00′ – 54°00′
  81°00′ – 38°00′
  114°00′ – 63°00′
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  16/12
 • Pjesë speciale optike
  3 x GMo asferike,
  3 x UD ( 1 element edhe UD / Aspherical)
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  22
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,2
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,38 (35mm)
 • Unazë komandimi
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  5.52
 • Fotostabilizues IBIS x OIS3
  74
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Nano USM
 • Veshje
  ASC, Super Spectra, SWC
 • Fluor
  Ballore

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-77 II
 • Kapaku i Lentes
  EW-83P
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP1219
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Nuk është në përputhje

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Po5
 • Veshje e jashtme
  Po
 • Diametri i filtrit (mm)
  77
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)6
  84,1×99,87
 • Pesha (g)
  540

Ndonëse objektivi vjen me konstruksion pluhur- dhe ujëdurues, ky nuk e ndalon dot tërësisht hyrjen e grimcave të pluhurit apo të pikave të ujit në objektiv.

 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Testuar sipas standardeve CIPA
 3. Testuar sipas standardeve CIPA
 4. Testuar sipas standardeve CIPA
 5. Lentet me rezistencë ndaj pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë prej gome në montimin e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të vogël të pjesës të montimit të kamerës. Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë te lentja ose rendimenti i kamerës.
 6. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur
 7. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur