Canon RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM
Specifikimet

Specifikimet

Gjatësi fokale 100–500 mm

Për fuqi e fleksibilitet superior telefoto

Fotostabilizues 5-nivelësh

Për komandim optimal dore edhe në ndriçim të ulët

Elemente "Super UD" dhe "UD"

Për figura jashtëzakonisht të qarta

Motor "Dual Nano USM"

Për funksionim të shtruar, të shpejtë dhe thuajse të heshtur

Veshje termoizoluese

Për funksionim koherent edhe në temperatura të larta

ASC (veshje "Air Sphere")

Për të parandaluar vezullimin dhe hijezimin

Unazë komandimi të objektivit

Për komandim të mëtejshëm të ISO, aperturës dhe shpejtësisë së shkrehësit

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikimet / funksionet optike

Madhësia e Imazhit

Kuadër i plotë

Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)

20° - 4°,
14° - 2° 45',
24° - 5°

Ndërtimi i lentës (elementë/grupe)

20/14

Nr. i teheve të diafragmës

9

Hapja minimale

f/32 në 100 mm / f/54 në 500 mm

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

0,90 në 100 mm / 1,2m në 500 mm

Zmadhimi maksimal (x)

0,33-fish

Informacioni mbi largësinë

Po

Stabilizator imazhi

5 ndalesa1

Aktualizuesi AF

Dual Nano USM

Karakteristikat fizike

Qëndrueshmëria ndaj pluhurit/lagështirës

Po2

Diametri i filtrit (mm)

77

Maks. diametër x gjatësi (mm)

93,8×207,63

Pesha (g)

1530

Aksesorët

Kapak lenteje

E-77 II

Kapaku i lentës

ET-83F (WIII)

Kasa/qesja e lentës

LZ1328

Kapaku fundor i pasmë

Kapak pluhuri për objektiv RF

Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II

Jo e pajtueshme

Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II

Jo e pajtueshme

Përputhshmëria e zgjatuesit

I përputhshëm vetëm me zgjatues RF4

Pajisje të tjera Shtesë

UNAZË MONTIMI NË STATIV, "F" (WIII) (ofrohet)

Specifikimet me zgjatues 1,4-fish

Gjatësia Vatrore

420–700 mm

Apertura maksimale

f/8 - f/10

Zmadhimi maksimal

0,46

AF e mundshme

Po

IS

Po

Specifikimet me zgjatues 2-fish

Gjatësia Vatrore

600–1000 mm

Apertura maksimale

f/11 - f/14

Zmadhimi maksimal

0,66

AF e mundshme

Po

IS

Po

  1. Testuar sipas standardeve CIPA
  2. Lentet me rezistencë ndaj pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë prej gome në montimin e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të vogël të pjesës të montimit të kamerës. Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë te lentja ose rendimenti i kamerës.
  3. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur
  4. I përputhshëm vetëm me cilësimin 300 mm e lart