Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM Specifikimet

Gjatësi Fokale e Barasvlefshme me film 35mm

Përafër. 96

Këndi i parjes (horizontal, vertikal, diagonal)

20°40', 14°10', 24°30'

Ndërtimi i lentes (elementë/grupe)

12/8

Jo. i teheve të diafragmës

7

Hapja minimale

32

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

0.20

Zmadhimi maksimal (x)

1.00

Informacion mbi largësinë

Po

Stabilizator imazhi

Jo¹

Aktualizuesi AF

USM¹

Diametri i filtrit (mm)

52

Maks. diametër x gjatësi (mm)

73 x 69,8

Pesha (g)

335

Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF12 II

1,28 - 0,20¹

Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF25 II

1.61 - 0.44

Kapak për lenten

E-52U / E-52II

Kapaku i lentes

ET-67B

Kasë e butë

LP1016

Shënimi në fund të faqes

¹ Mbështetur në një shpejtësi të shkrehësit prej "1/gjatësi vatrore" sekonda, që thuhet të jetë kufiri për fotografinë pa stabilizim të imazhit

¹ Fokusimi manual mekanik me kohë të plotë i integruar

¹ Tubi i Zgjerimit EF12 II mund të përdoret me lente EF, por jo me EF 14mm f/2,8L USM dhe lentet që nuk mund të fokusohen me dorë.