Objektiva për DSLR

Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Një lente me zmadhim me efektin e syrit të peshkut e serisë L që ofron një mori zgjedhjesh të kuadrit të plotë ose imazhit rrethor, si dhe një kënd të gjerë të shikimit.

Përfitimet

 • Një lente zmadhimi rrethore ose me kuadër të plotë e efektit "të syrit të peshkut"

 • Pjesë e serisë L mjaft të vlerësuar të Canon

 • Një dizajn i qëndrueshëm dhe i fortë

 • Fokusi automatik i shpejtë dhe i qetë

 • Fokusimi manual me kohë të plotë

 • Pastrimi më i lehtë i lentes

Veçoritë e detajuara

 • Një lente zmadhimi rrethore ose me kuadër të plotë e efektit "të syrit të peshkut"

  Nuk ka nevojë të blini dy lente profesionale kur lentja EF 8-15mm f/4L Fisheye USM ofron imazhe rrethore ose me kuadër të plotë të efektit "të syrit të peshkut" kur përdoret me kamera me një sensor 24x36mm (me kuadër të plotë). Për fotografët që regjistrojnë me kamera DSLR me një sensor më të vogël, imazhet me kuadër të plotë të efektit të syrit të peshkut janë të mundura. Me një fushë shikimi diagonale 180, regjistrimi i të gjithë skenës në një imazh të vetëm nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë.

 • Cilësia e serisë L

  Seria L është gama e lenteve kryesore profesionale të Canon, që prezanton më të mirën në optikën EF të projektuara me saktësi të lartë. Lentet e serisë L ndërthurin një rendiment superior me një manovrim të shkëlqyer, dhe janë mjaft rezistente ndaj pluhurit dhe lagështirës.

 • Fokusim automatik i shpejtë, i qetë

  Një motor unazor USM (Motori ultrasonik) përdor dridhje frekuence ultrasonike për të realizuar një fokus automatik jashtëzakonisht të shpejtë me një veprim thuajse heshtje. Një njësi CPU me shpejtësi të lartë dhe algoritme të optimizuara të fokusit automatik (AF) kontribuojnë më tej në shpejtësinë e fokusit automatik. Mbivendosja e fokusimit manual elektronik në çdo kohë është e disponueshme pa qenë e nevojshme të dilni nga fokusi automatik AF.

 • Cilësi e përmirësuar e imazhit me veshjen SWC

  E projektuar për përdorimin në fotografinë dixhitale, veshja strukturore e regjistruar me patentë Subwavelength e Canon ndihmon në minimizimin e hijeve dhe flakërimave të shkaktuara nga pasqyrimet e brendshme. Duke eliminuar shkakun, veshja zvogëlon pasqyrimet dhe ndihmon në sigurimin e imazheve të qarta dhe të pastra.

 • Pastrimi më i lehtë i lentes

  Sipërfaqet përpara dhe prapa të lentes janë trajtuar me një veshje fluori që bën të mundur pastrimin me lehtësi të sipërfaqes së lentes në krahasim me veshjet ekzistuese.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Kapak lenteje EW-77

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.

 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi LP1219

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë