Canon EF 600mm f-4L IS II USM Specifikimet

35MM FILM EQUIVALENT FOCAL LENGTH

Këndi i parjes (horizontal, vertikal, diagonal)

3°30', 2°20', 4°10'

Ndërtimi i lentës (elementë/grupe)

16/12

Jo. i teheve të diafragmës

9

Hapja minimale

32

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

4.5

Zmadhimi maksimal (x)

0.15

Informacion mbi largësinë

Sigurohet

Stabilizuesi i Imazhit

4 ndalesa

Aktualizuesi AF

Unazë USM¹

Qëndrueshmëria ndaj pluhurit/lagështirës

Po

Diametri i filtrit (mm)

52 në futje

Maks. diametër x gjatësi (mm)

168 x 448

Pesha (g)

3920

Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF12 II

0,17-0,02

Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF25 II

0,20-0,05

Kapaku i lentës

ET-160(WII)

HARD CASE

Kasë e butë

Kasë e Lentave 600B

G.F.Holder III (kapak III*)

NC¹

G.F.Holder IV (kapak IV*)

NC¹

Zgjeruesit EF1.4x II dhe EF2x II

I pajtueshëm

Mohimi i përgjegjësisë

*Numri maksimal i Kapakut III/IV të lidhur. Në rastin e lentave të zmadhimit, numri maksimal aplikohet te gjatësia fokale e shkurtër

Shënimi në fund të faqes

¹ Fokusim Manual me kohë të plotë

¹ Përdorni futjen 52mm në mbajtësin e filtrit

¹ Përdorni futjen 52mm në mbajtësin e filtrit