Objektiva për DSLR

Canon EF 600mm f/4L IS II USM

Një lente e serisë L me rendiment ultra të lartë me Stabilizuesin e imazhit dhe hapjen e shpejtë të diafragmës f/4, e përsosur për faunën e egër.

Përfitimet

 • Lenta me rendiment të lartë 600mm

 • Elementë fluoritë dhe UD

 • Apertura e shpejtë maksimumi f/4

 • USM e llojit unazë për AF të shpejtë

 • Stabilizues Imazhi me 4 ndalesa

 • Veshje mbrojtëse me fluorinë në elementët e përparme dhe të pasëm

 • Fokusimi minimal 4,5m

 • Apertura me 9 thika

 • Fokusimi i fuqishëm për video

 • I qëndrueshëm ndaj pluhurit dhe lagështirës

Veçoritë e detajuara

 • Super-telefoto kompakt me peshë të lehtë

  EF 600mm f/4L IS II USM paraqet një ndërtim me peshë të lehtë prej aliazhi të magnezit dhe titanit, që zvogëlon peshën pa kompromentuar cilësinë e fuqisë dhe ndërtimit.

 • Dizajn optik i sofistikuar

  Një dizajn optik i ndërlikuar që paraqet elementët fluoritë dhe lenta UD për të trajtuar gabimet dhe shtrembërimet. Një aperturë e shpejtë maksimumi f/4 lejon përdorimin e Canon Extender EF 2,0x III, ndërsa ruhet AF në kamerat e serive EOS-1.

 • Fokusim automatik i shpejtë, i qetë

  Një unazë USM (Ultrasonic motor) perdor dridhje frekuence ultrasonike për të dhënë fokusim automatik tepër të shpejtë me funksionim pothuajse pa zhurmë. Një CPU me shpejtesi të lartë dhe algoritme te persosura AF kontribuojne më tej në shpejtesinë AF. Mbivendosja e fokusimit manual elektronik të plotë është e disponueshme pa nevojë të shtojë AF.

 • Stabilizuesi i Imazhit

  Teknologjia e integruar e Stabilizuesit të Imazhit (IS) lejon rregjistrimin duke e mbajtur kamerën në duar me shpejtësi të shkrehjes deri në katër ndalesa më pak sesa normalja, pa ndeshur në tronditjen e kamerës. Modalitete të shumtë IS përmirësojnë cilësinë e imazhit kur zgjeroni pamjen.

 • Modaliteti IS 3

  Idealisht tëpershtatshem për të gjithë llojet e fotografisë se veprimeve, vecanërisht ato disiplina që kërkojnë përdorimin e zgjerimit të pamjes, modaliteti i ri IS 3 aktivizon vetëm elementin e stabilizuesit të imazhit gjatë ekspozimit.

 • Cilësi e përmirësuar e imazhit me veshjen SWC

  I projektuar për përdorimin në fotografinë digitale, veshja e strukturë me patente Subwavelength e Canon ndihmon në minimizimin e hijeve dhe shkelqimit të shkaktuara nga pasqyrimet e brendshme.. Duke eleminuar shkakuar, veshja zvogelon pasqyrimet dhe ndihmon ne dhënien e imazheve të gjallë dhe të qartë.

 • Fokusimi i fuqishëm

  Modaliteti Fokusimi i fuqishëm me dy shpejtësi i EF 600mm f/4L IS II USM lejon që fokusi të rregullohet me një shpejtësi të qetë, konstante - e përsosur kur rregjistroni video.

 • Cilësia e serisë L

  Seria L eshte sfera profesionale kryesore e lentave Canon, duke perfaqesuar më të mirën në optikat EF të krijuara me saktesi. Lentat e serisë L kombinojnë rendiment të shkëlqyer me trajtimin superlativ dhe janë të qëndrueshme ndaj pluhurit dhe lagështirës.

 • Pajisjet shtesë

  EF 600mm f/4L IS II USM jepet me Kapakun e lentës (ET-160 WII), Mbulesën e lentës (E-185B) dhe Kasën e lentës 600B.

Aksesorët përkatës

 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 1.4x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 1,4x.
 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 2x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Kapak lenteje ET-120 (WII)

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Lens Cap E-67II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm (WII)

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit xhelatinë me futje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me xhelatinë të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Rrip i Gjerë i Lentes B

  Një rrip i gjerë qafe i rehatshëm për lentet super telefoto.
 • Aksesor objektivi

  Camera Rain Cover ERC-E4L

  Mbron kamerën dhe lenten nga moti, dhe ju lejon të vazhdoni të shkrepni. Masë e madhe.