Objektiva për DSLR

Canon EF 35mm f/2 IS USM

Një lente me kënd të gjerë me një këndvështrim natyral dhe Stabilizuesin e imazhit, që është ideale për fotografinë me kamerën në duar

Përfitimet

 • Deri në katër ndalesa të stabilizimit të imazhit

 • Hapje maksimale e shpejtë f/2

 • AF ultrasonik për fokusimin e shpejtë dhe të saktë

 • Dizajn kompakt, me peshë të lehtë

 • Hapje me nëntë thika për buqetë të lëmuar

 • Elementë të xhamit me formë për mprehtësi të vazhdueshme

 • Largësia minimale 0,24m e fokusimit

Veçoritë e detajuara

 • Një shikim natyror me kënd të gjërë

  Duke ofruar një perspektivë naturore dhe një kënd më të gjërë të shikimit, EF 35mm f/2 IS USM është një lente alternative me standard të mirë ndaj një optike tradicionale prej 50mm kur përdoret në një DSLR me kuadër të plotë. Në kamerat EOS me sensorë të madhësisë APS-C jep një kënd shikimi të ngjashëm me një lente 56mm.

 • Stabiliziim i imazhit për rregjistrimin në dritë të paktë

  Rregjistroni duke mbajtur në dorë në kushte me dritë të paktë duke përdorur shpejtësitë e shkrehësit që janë deri në katër ndalesa më të ngadalta sesa rekomandohet zakonisht. Teknologjia e Stabilizimit të Imazhit (IS) zbulon automatikisht kur një fotograf është duke bërë një panoramë për të ndjekur objektet në lëvizje dhe e kalon stabilizimin në këtë drejtim.

 • Hapje maksimale e madhe f/2

  Rregjistrimi me hapje të gjëra deri në f/2 u lejon fotografëve të punojnë me një thellësi të cekët të fushës. Gëzojuni një imazhi të treguesit të kuadrit të shkëlqyeshëm dhe përdorni shpejtësitë relativisht të mëdha të shkrehësit edhe në kushte të errëta.

 • Fokusimi automatik i përparuar

  Gëzojuni fokusimit automatik të shpejtë, pothuajse të qetë falë një motori ultrasonik AF të llojit unazë. Qëndroni në kontroll me kapërcimin me fokusimin me dorë gjatë gjithë kohës.

 • Dizajn optike e sofistikuar

  Një element i lentes asferike maksimizon cilësinë e imazhit, ndërsa një diafragmë e hapjes me shtatë thika jep buqeta të lëmuara, jashtë fokusit. EF 35mm f/2 IS USM fokusohet deri në 0,24m, duke ju lejuar t'u afroheni pranë subjekteve tuaja.

 • Dizajn kompakt

  Aq e vogël sa për të garantuar gjithnjë një vend në çantën tuaj, EF 35mm f/2 IS USM është e përsosur për fotografi të reportazhit dhe të rrugës.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi EW-72

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Lens Cap E-67II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 67mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 67mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 67mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 67mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë e butë objektivi LP1016

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Macrolite Adapter 67

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 67mm.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.