Canon EF 28mm f/1.8 USM

Një lente me kënd të gjerë me një hapje të madhe maksimale të diafragmës që e bëjnë këtë lente ideale për të regjistruar me kamerën në duar në dritë të dobët.

Përfitimet

 • Kënd i gjerë shikimi 75° në kamerat me kornizë të plotë

 • Hapje e shpejtë f/1.8

 • Motor fokusi USM me shkelje fokusi manual me kohë të plotë

 • Distanca më e afërt e fokusimit 25cm

 • Element lenteje asferike

 • Përmasa e filtrit 58mm

Veçoritë e detajuara

 • I shpejtë dhe i gjerë

  Hapja maksimale e lentes prej f/1.8 u siguron fotografëve të përdorin shpejtësi të mëdha grile në një varietet kushtesh të ndryshme ndriçimi dhe sfonde të turbullta duke kontrolluar thellësinë e fushës. Një lentë asferike korrigjon shtrembërimet dhe siguron që imazhi të jetë i mprehtë përgajtë kornizës.Kur vendoset në kamerat EOS me sensorë të përmasave APS-C, EF 28mm f/1.8 USM ofron një fushëpamje të barabartë me një lentë 45mm npë një kamerë me kornizë të plotë, duke e bërë një lentë ideale me hapje të shpejtë standarde.

 • Fokusimi ultrasonik

  Një motorr ultrasonik i llojit unazë drejton fokusimin automatik jashtëzakonisht shpejt dhe pothuajse në heshtje. Rrotullimi i mbajtjes i shkëlqyeshëm siguron se pika e fokusit arrihet saktësisht, pa rregjistruar më tej. Për më tepër, mbivendosja manuale gjatë gjithë kohës është e disponueshme, duke e bërë të mundshëm të rregullohet fokusi pa dalë nga modaliteti AF.

 • Veshja Super Spectra

  Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

 • Integrim me matës flesh E-TTL II

  EF 28mm f/1.8 USM i kalon informacionin e distancës një sistemi të pajtueshëm E-TTL II të kamerës EOS për të siguruar matje optimale të fleshit.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Ky tub zgjatimi 25mm vendoset mes trupit të kamerës dhe objektivit, duke mundësuar afrim të mëtejshëm makroje dhe fokusimi për objektivin ndërsa ruan formën elektronike.
 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi EW-65 II

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë lenteje E-58II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 58mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 58mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 58mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND4-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND8-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 250D 58mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë lenteje LP811

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 58C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 58mm.