Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM

Një lente me zmadhim e gjithanshme, me fokusimin pothuajse në heshtje dhe Stabilizuesin e imazhit, për fotografi dhe video me cilësi të lartë.

Përfitimet

 • Lente zmadhimi standarde me cilësi të lartë për kamerat me kuadro të plotë

 • Fokusim automatik i qetë, thuajse i heshtur kur shkrepni foto dhe filma*

 • Shkrepni me vetëbesim në kushte ndriçimi të ulët me Stabilizuesin e Imazhit me 4 ndalesa

 • Ndërtim i lehtë, merret me vete kudo - shoqëruesi perfekt i udhëtimit

 • Kapni çdo gjë nga peizazhet deri në portretet me një lente të vetme

Veçoritë e detajuara

 • Zmadhim standard me cilësi të lartë për kamerat me kuadro të plotë

  EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM është një mundësi e shkëlqyer për ata që kalojnë në kamerat me kuadro të plotë. Është ideale për fotografi portretesh dhe peisazhesh, edhe kur doni të udhëtoni lehtë me një lente të vetme për të gjitha qëllimet. Optika me cilësi të lartë ofron cilësi mahnitëse imazhi në të gjithë kuadron.

 • Fokusim i qetë, thuajse i heshtur kur shkrepni foto dhe filma*

  Kur shkrepni filma, fokusimi STM siguron AF të qetë, thuajse të heshtur i cili i jep regjistrimit një pamje dhe ndjesi profesionale.* Dhe kur shkrepni fotografi, fokusimi është i shpejtë dhe i saktë, kështu nuk do kapni gjithmonë atë moment të veçantë.

 • Ndërtim portativ i lehtë për udhëtim

  Me peshë vetëm 525g, EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM është një shoqërues i shkëlqyer udhëtimi. Diapazoni fleksibël i zmadhimit - nga këndi i gjerë deri në telefoto - ju lejon të kapni një gamë të gjerë subjektesh pa qenë nevoja për të ndaluar që të shkëmbeni lentet. Është një performuese e mirë edhe në ndriçim të ulët, me një Stabilizues Imazhi me 4 ndalese duke mbrojtur nga turbullimet prej dridhjeve të kamerës.* Kur përdoret me trupat EOS të pajtueshëm

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi EW-83M

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-72II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 77mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 77mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 77mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 77mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 500D 77mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 77mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi LP1219

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë