CN-E20mm T1.5 L F

Canon CN-E20mm T1.5 L F

Një lente 4K kino-prime super e shpejtë 20mm për kamerat dixhitale kinematografike Super35mm dhe me kuadër të plotë.

Galeria

Një lente kino-prime super e shpejtë me cilësi optike përtej 4K

Me përdorimin e xhamit me përhapje anormale që është efektiv për zvogëlimin e shmangies kromatike, si dhe lente josferike me diametër më të madh, kjo lente mahnitëse kino-prime 20mm siguron imazhe 4K me rezolucion të lartë në të gjithë kuadrin.

Shikoni specifikimet e plota

CN-E20mm T1.5 L F

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Lente kino-prime super e shpejtë 20mm 4K

118,4 mm gjatësi dhe me peshë vetëm 1,2 kg

Hapja maksimale e diafragmës T1.5

Cilësi e shkëlqyer e imazhit

Cilësi dhe fortësi konstrukti e mrekullueshme

Shikoni specifikimet e plota

Çfarë ka në kuti

CN-E20mm T1.5 L F

Kapaku i lentes

Kapaku fundor

Manuali i përdorimit

Produktet e lidhura