Canon CN-E20mm T1.5 L F
Specifikimet

Specifikimet

Lente kino-prime super e shpejtë 20mm 4K

118,4 mm gjatësi dhe me peshë vetëm 1,2 kg

Hapja maksimale e diafragmës T1.5

Cilësi e shkëlqyer e imazhit

Cilësi dhe fortësi konstrukti e mrekullueshme

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Montimi

Montimi EF

Gjatësia Vatrore

20 mm

Raporti maksimal i diametrit (numri T)

T 1.5

Numri i fletëve të iridës

11

Komunikimi i kamerës (EF)

Po

Raporti i pamjes 1,5:1 - Përmasat e ekranit

84,0° × 61,9°

Raporti i pamjes 1,78:1 - Përmasat e ekranit

63,2° × 38,1°

Distanca minimale e regjistrimit

0,3 m/12”

Raporti i pamjes 1,5:1 - Përmasat e ekranit

33,8 × 22,5 cm

Raporti i pamjes 1,78:1 - Përmasat e ekranit

23,1 × 13,0cm

Diametri i përparmë

Φ114 mm

Përmasat e jashtme(gje x la x the)

afro 118,4 × 118,4 × 101,5 mm

Pesha

afro 1,2 kg

Diametri i rrethit primitiv të modulit

0,8

Diametri i rrethit primitiv të fokusit

116,8 mm

Diametri i rrethit primitiv të zmadhimit

-

Diametri i rrethit primitiv të iridës

96,8 mm