Printerë Laser "Mobile Print Ready"

Canon ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh printimi dhe skanimi laser për tableta dhe smartfonë për SME dhe grupe të vogla pune. Qoftë nëse është në një rrjet lokal apo përmes cloud, Canon ofron një zgjidhje që funksionon për ju.

Printerët lazer të zgjedhur mbështetin Apple® AirPrint™ dhe Mopria™ si edhe aplikacionin Canon PRINT Business i cili bën të mundur printimin dhe skanimin nga pajisjet portative në rrjetin tual lokal. Gjithashtu, me Google Cloud Print të disponueshëm në modelet e zgjedhura, mund të printoni nga PC ose nga pajisja juaj portative përmes cloud.