Printerë për shtëpi

Canon SELPHY CP820

Specifikimet

Specifikimet

 • Printime të shpejta, me cilësi të laboratorit
 • LCD i madh, i thjeshtë për t'u parë me përkulje
 • I ndërveprueshëm me kartat SD
 • Zgjidhni mes lustrimit me shkëlqim ose gjysmë-shkëlqim
 • Printim i leverdisshëm nga pajisja USB
 • Opsione të përparuar të madhësisë për fotografitë e identifikimit
 • Korrigjim intelegjent
 • Cilësi e Canon që zgjat kohë të gjatë
 • Printimi në lëvizje
 • Printoni vetëm pjesën më të mirë të imazhit tuaj
 • Printime të madhësisë së kartolinës
 • Ngjitëse me përmasa katrore
 • Ngjitësa me madhësi karte kredie
 • Printimi i mini-ngjitësave krijuese

Specifikimet në detaje

SISTEMI I PRINTIMIT

 • Metoda

  Sistem printimi me transferim termal me sublimim boje

 • Rezolucioni maksimal

  300 x 300 dpi

 • Ngjyrat

  3 bojra me ngjyra me mbi veshje mbrojtëse,


  256 nivele për ngjyrë (thellësi ngjyre 24 bit)

MEDIA DHE KUTIA E BOJËS

 • Madhësi kartoline

  148 x 100 mm - [KP-36IP, KP-72IN, KP-108IN]

 • Madhësi karte kredie

  86 x 54 mm - [KC-36IP]¹

 • Ngjitësa me madhësi karte kredie

  86 x 54 mm - [KC-18IF]¹

 • Ngjitëse Katrore

  50 x 50 mm - [KC-18IS]¹

 • Mini ngjitës

  22,0 x 17,3 mm (8 ngjitës në një fletë) - [KC-18IL]¹

 • Kutia e bojës

  I përfshirë me mediat

 • Jetëgjatësia e imazhit

  Printime 100 Vjeçare¹

HYRJA E MEDIAVE

 • Ushqyes i Fletëve

  Ushqim automatik nga kaseta e letrës

SHPEJTESITE E PRINTIMIT

 • Madhësi kartoline

  përafër. 47 sek¹

 • Madhësi karte kredie

  përafër. 27 sek¹

 • Ngjitësa me madhësi karte kredie

  përafër. 27 sek¹

 • Mini ngjitës

  përafër. 27 sek¹

PRINTIMI

 • Modalitetet e printimit

  Printimi i thjeshtë (Përzgjedhja e imazheve individuale dhe numri i kopjeve për printimin në grupe),


  Printimi i të gjithë imazhit (Përzgjedhja e të gjitha imazheve dhe numri i kopjeve për printimin në grupe),


  Printimi i mazhit DPOF,


  Printimi i fotografisë së identifikimit (me shumë madhësi, standarde, madhësia e personalizuar)


  Prerje

 • Cilësimet e printimit

  Data, Korrigjimi i syrit të kuq, Lustrim Printimi (Me Shkëlqim, Gjysmë-Shkëlqim (Struktura 1/Struktura 2)) Me Kufij, Pa Kufij, Faqosje (1 e sipër, 2 e sipër, 4 e sipër, 8 e sipër, Tregues¹, Përzierje), Lëkura e Butë, Ngjyrat e mia (Joaktive, I Gjallë, Neutral, Film pozitiv, Sepia, Bardhë e zi), Përmirësimi i imazhit, Rregullimi manual i shkëlqimit, Kursimi i energjisë, Printimi Exif

METODA E PRINTIMIT

 • Printim direkt nga një kamera

  I pajtueshëm me PictBridge

 • Direkt nga një kartë kujtese

  Llojet e suportuara të kartave: SD, SDHC, SDXC


  Kujtesa USB¹


  Suportuar me anë të Adaptorit²: miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC, microSDXC

Printim direkt nga një telefon me kamerë

 • Printim nga një kompjuter

  Po, kërkon kabllo standarde USB

NDËRFAQJA

 • Kamera

  Portë e llojit A USB në printer

 • Kompjuter

  Portë e llojit mini-B USB në printer

 • Monitori LCD

  Ekrani 6,8 cm (2,7") me ngjyra TFT me ndërfaqen me shumë gjuhë të përdoruesit dhe mekanizmin e pjerrësisë


  (Gjuhët: Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Rusisht, Kinezisht e Thjeshtuar, Koreanisht, Tailandisht, Hinduisht,Vietnameze, Malajziane, Japonisht, Portugalisht)

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

 • PC

  Lidhje USB: Windows 8,1 / 8 / 7 SP1

 • Macintosh

  Lidhje USB: Mac OS X v10.6.8 - 10.9

Shfletim dhe Printim

 • Drajverë

  Windows / Mac

BURIMI I ENERGJISË

 • Furnizimi me energji AC

  Po, e dhënë

 • Paketa e baterisë

  Po, NB-CP2L opsionale (Përafër. 36 printime të madhësisë së kartolinës për ngarkimin e plotë. Kërkon Adaporin e Karikimit CG-CP200)¹

 • Konsumi i energjisë

  Përafër. 4W (pritje), përafër. 60W (printim)

PAJISJET SHTESË

 • Kasë

  CP Çantë mbajtëse e printerit DCC-CP3


  CP Çantë mbajtëse e printerit DCC-CP2

 • Kaseta e letrës

  Kaseta e letrës me madhësi të kartolinës [PCP-CP400]


  Kasetë letre me madhësi kartoline [PCC-CP400]


  Mbulesa për mbrojtjes nga pluhuri DPC-CP100

 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

  Adaptuesi AC CA-CP200B,


  Përshtatësi i ngarkimit CG-CP200 (për paketën e baterisë NB-CP2L)

SPECIFIKIMET FIZIKE

 • Mjedisi i përdorimit

  5 – 40 °C, 20 – 80% lagështi

 • Përmasat

  178,0 x 127,0 x 60,5 mm (vetëm printeri pa pjesët që dalin jashtë)

 • Pesha

  810g (Duke përjashtuar Kutinë e bojës dhe Kasetën e letrës)

Të gjitha të dhënat janë të mbështetura në metodat standarde të testimit të Canon.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. ¹ Kërkon kasetë letre opsionale

 2. ¹ Kërkon kasetë letre opsionale

 3. ¹ Kërkon kasetë letre opsionale

 4. ¹ Kërkon kasetë letre opsionale

 5. ¹ Për të provuar qëndrueshmërinë e imazhit të printimeve që janë të ruajtura në një album, ne përdorim një metodë testimi të përshpejtuar të ngjashme me atë sesi qëndrueshmëria e imazhit të letrave fotografike argjend-halide maten kur ruhen në vende të errëta. Modelet e printimit printohen me densitetin optik prej 1.0 (secila Bk, C, M,Y). Modelet e printimit mbahen në një mjedis të caktuar me temperaturë të lartë dhe lagështi 50%. Shpejtësia e zvogëlimit në densitetin optik dhe shpejtësia e ndryshimit të ngjyrës së verdhë janë të rregjistruara. Rezultatet e regjistruara më pas konvertohen në gjatësinë e kohës kur printimi i imazheve mbahet në një mjedis prej 23°C/ 50% lagështi. (Kriteret për vlerësimin e printimit me jetëgjatësi) 'Pika ku densiteti optik monokromatik/ reflektiv tregon humbjet e 30% (fillimi i densitetit të 1.0).

 6. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

 7. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

 8. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

 9. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

 10. ¹ Modalitetet/veçoritë e disponueshme mund të ndryshojnë në varësi të modelit të aparatit ose përdorimi i kartës së kujtesës për printim

 11. ¹ Imazhet me madhësi jo të rregullta ose imazhet që janë modifikuar në një kompjuter mund të mos shfaqen ose printohen. Pajisjet USB që nuk janë identifikuar si “Media të heqshme” (si hard disqe të jashtëm) ose që nuk përdorin sistemin e skedarëve FAT ose exFAT ose kanë tabela të ndarjes GUID të krijuara në një kompjuter Macintosh nuk mund të përdoren.


  ² Kërkon përshtatës (shitet veçmas)

 12. ¹ Kërkon përshtatës (shitet veçmas)