SELPHY CP820

Printeri i thjeshtë dhe ultra kompakt për shtëpinë i cili është i lehtë për t'u përdorur për të gjithë familjen, i cili ofron fotografi me cilësi laboratorike kudo në më pak se 1 minutë.

SELPHY CP820

Përfitimet

 • Printer shtëpie ultra kompakt dhe i lehtë për t'u përdorur për të gjithë familjen
 • Gëzoni elasticitetin e madh me printim direkt nga kamerat, kartat e memories dhe pajisjet USB
 • Shikoni cilësinë me sublimimin e pigmentit për fotografi të gjalla, të forta me cilësi laboratorike në më pak se një minutë
 • Printoni me lehtësi fotografi me një lustër me shkëlqim ose gjysmë-shkëlqim pa ndryshuar letrën e fotografisë
 • Gëzoni paqen mendore me kostot e përcaktuara për printim
 • LCD i madh me anosje për përdorim dhe shikim të lehtë
 • Funksion i gjerësishëm i fotove ID me Face Frame Guide dhe një numër të madh përmasash të pranuara
 • Printoni me lehtësi nga një sërë përmasash dhe formatesh për t'iu përshtatur çdo projekti
 • Optimizimi Automatik i Imazhit korrigjon imazhet tuaja në mënyrë inteligjente për rezultate mahnitëse

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon SELPHY CP820

Printer fotografik ultra kompakt, portativ


Printeri fotografik SELPHY CP820 përshtatet në mënyrë të përsosur kudo në shtëpinë tuaj dhe është aq portativ sa për t'u marrë në festa dhe ngjarje familjare.

E thjeshtë për t'u përdorur


Kushdo mund të printojë me dizajnin e thjeshtë i cili përfshin një LCD 6.8 cm (2.7") me anosje për shikim të lehtë dhe meny intuitive me udhëzime në ekran për navigim të thjeshtë.

Printim me cilësi laboratorike në shtëpi


Kushdo mund të printojë me cilësi profesionale në më pak se 1 minutë fotografi që zgjatin shumë Teknologjia e sublimimit të pigmentit siguron thellësi mahnitëse dhe gradim të ngjyrave pa pritur.

Kujtime që zgjatin


Një veshje speciale mbron secilin printim kundër spërkatjeve, derdhjeve dhe zbehjes, zgjat deri në 100 vjet të kur ruhet në album. Mund të aplikoni edhe lustër me gjysmë-shkëlqim për të parandaluar më tej shenjat e gishtave dhe të krijoni një ndjesi të ngjashme me printimet e zakonshme laboratorike pa nevojën për të ndërruar pjesët e konsumueshme.

Mos u habit


Ji nën kontroll të plotë të kostove të printimit me një numër të caktuar printimesh me çdo pako pjesësh të konsumueshme

Printoni në mënyrën tuaj


Për printime të shpejta thjesht lidhni kamerën tuaj të pajtueshme me PictBridge drejtpërdrejt me kamerën. Gjithashtu mund të printoni nga një sërë kartash me memorieje ose pajisje USB për më shumë elasticitet.

Printimi i Identifikimit Fotografik


Qoftë për përdorim shtëpie ose profesional, ID Photo Print me Face Frame Guide ju lejon të krijoni dhe printoni foto ID-je në një sërë përmasash të pranuara.

Sfera e madhësive të printimit


Printeri ofron shumë mënyra për të ndarë kujtimet tuaja përfshirë printime kartoline, katror ose kartë krediti - të gjitha në kohë super të shpejtë.

Zgjeroni fotot tuaja


Optimizimi Automatiik i Imazhit me zbulimin e Skenës dhe Fytyrës siguron rezultate të shkëlqyera. Korrigjon në mënyrë inteligjente papërsosmëritë e imazhit ndërkohë duke ulur zhurmën e padëshiruar, duke i dhënë printimeve tuaja më shumë qartësi dhe pasuri.

Printim në lëvizje


Printoni në lëvizje brenda ose jashtë me Paketën e BaterisëNB-CP2L opsionale të ngarkueshme (kërkon Adaptuesin e Ngarkimit CG-CP200). Një ngarkim i vetëm jep mbi 36 printime të madhësisë së kartolinës. Kapaku opsional i pluhurit DPC-CP100 siguron printime cilësore edhe kur printoni jashtë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon SELPHY CP820, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Fast, lab quality prints

Printime të shpejta, me cilësi të laboratorit

Large, easy-to-view tilt-up LCD

LCD i madh, i thjeshtë për t'u parë me përkulje

Compatible with SD cards

I ndërveprueshëm me kartat SD

Select from glossy or semi-gloss finish

Zgjidhni mes lustrimit me shkëlqim ose gjysmë-shkëlqim

Convenient printing from USB stick

Printim i leverdisshëm nga pajisja USB

Advanced size options for ID Photos

Opsione të përparuar të madhësisë për fotografitë e identifikimit

Intelligent correction

Korrigjim intelegjent

Long-lasting Canon quality

Cilësi e Canon që zgjat kohë të gjatë

Print on the go

Printimi në lëvizje

Print only the best part of your image

Printoni vetëm pjesën më të mirë të imazhit tuaj

Postcard size prints

Printime të madhësisë së kartolinës

Square size prints

Ngjitëse me përmasa katrore

Credit card size stickers

Ngjitësa me madhësi karte kredie

Creative mini-sticker printing

Printimi i mini-ngjitësave krijuese

 • Printer Kompakt Fotografish SELPHY CP820

 • Kasetë Letre PCP-CP400 (Përmasë kartoline)

 • Adaptor Kompakt Energjie CA-CP200 B

 • Kabllo AC

 • Takëmi i manualit të përdoruesit