Printerë për shtëpi

Canon SELPHY CP810

Specifikimet

Specifikimet

 • Opsione të përparuar të madhësisë për fotografitë e identifikimit

 • Korrigjim intelegjent

 • Cilësi e Canon që zgjat kohë të gjatë

 • Printimi në lëvizje

 • Printime të madhësisë së kartolinës

 • Printime me madhësi karte kredie

 • Ngjitësa me madhësi karte kredie

 • Printimi i mini-ngjitësave krijuese

Specifikimet në detaje

SISTEMI I PRINTIMIT

 • Metoda

  Sistem printimi me transferim termal me sublimim boje

 • Rezolucioni maksimal

  300 x 300 dpi

 • Ngjyrat

  3 bojra me ngjyra me mbi veshje mbrojtëse,


  256 nivele për ngjyrë (thellësi ngjyre 24 bit)

MEDIA & FISHEKËT E BOJËS

 • Madhësia sa një kartolinë

  148 x 100 mm - [KP-36IP, KP-72IN, KP-108IN]

Madhësi e gjerë

 • Madhësi e madhe

  119 x 89 mm - [KL-36IP]

 • Madhësi sa një kartë krediti

  86 x 54 mm - [KC-36IP]¹

 • Etiketa me madhësi sa një kartë krediti

  86 x 54 mm - [KC-18IF]¹

 • Etiketa të vogla

  22,0 x 17,3 mm (8 ngjitës në një fletë) - [KC-18IL]¹

 • Fishekët e bojës

  I përfshirë me mediat

 • Kohëzgjatja e imazhit

  Printime 100 Vjeçare¹

INPUTI I MEDIAS

 • Ushqyesi i fletëve

  Ushqim automatik nga kaseta e letrës

SHPEJTËSIA E PRINTIMIT

 • Madhësia sa një kartolinë

  përafër. 47 sek.¹

 • Madhësi e gjerë

  përafër. 39 sek.¹

 • Madhësi e madhe

  përafër. 27 sek.¹

 • Madhësi sa një kartë krediti

  përafër. 27 sek.¹

 • Etiketa me madhësi sa një kartë krediti

  përafër. 27 sek.¹

 • Etiketa të vogla

  përafër. 27 sek.¹

PRINTIMI

 • Mënyrat e printimit

  Printimi i thjeshtë (Përzgjedhja e imazheve individuale dhe numri i kopjeve për printimin në grupe),


  Printimi i të gjithë imazhit (Përzgjedhja e të gjitha imazheve dhe numri i kopjeve për printimin në grupe),


  Printimi i mazhit DPOF,


  Printimi i fotografisë së identifikimit (me shumë madhësi, standarte, madhësia e personalizuar)

 • Parametrat e printimit

  Data, Korrigjimi i syrit të kuq, Me bordura, Pa bordura Paraqitja (1 dhe më shumë, 2 dhe më shumë, 4 dhe më shumë, 8 dhe më shumë, Treguesi¹, E përzier), Lëkura e Butë, Ngjyrat e mia (Joaktive, I GJallë, Neutral, Film pozitiv, Sepia, Bardhë e zi), Përmirësimi i imazhit, Rregullimi me dorë i shkëlqimit, Kursimi i energjisë,

METODA E PRINTIMIT

 • Printim direkt nga aparati

  I pajtueshëm me PictBridge

 • Direkt nga karta e memories

  Llojet e kartave të përdorshme: SD, SDHC, SDXC, Compact Flash, MMC, MMCplus, HC MMCplus, Microdrive


  Kujtesa USB¹


  Të përdorshme përmes adaptuesit²: miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC, microSDXC, RS-MMC, MMCmobile, MMCmicro, xD-Picture Card

Direkt nga një telefon me kamera

 • Printim nga një kompjuter

  Po, kërkon kabllo standarde USB

INTERFACE

 • Aparat

  Portë e llojit A USB në printer

 • Kompjuter

  Portë e llojit mini-B USB në printer

TV Viewer

 • EKRAN LCD

  Ekrani 6,8 cm (2,7") me ngjyra TFT me ndërfaqen me shumë gjuhë të përdoruesit dhe mekanizmin e pjerrësisë


  (Gjuhët: Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht, Rusisht, Kinezisht e thjeshtuar, Koreanisht, Tailandisht, Gjuha vietnameze, Gjuha malajziane, Japonisht)

SISTEMET OPERATIVE QË MBËSHTETEN

 • Kompjuter

  Windows 7 SP1/ Vista SP2/ XP SP3

 • Macintosh

  Mac OS X v10,6 – 10,7

PROGRAMET

 • Shfletimi & Printimi

  Printimi Fotografik SELPHY

Të tjera

 • Drivers

  Windows / Mac

BURIMI I ENERGJISË

 • Furnizim me energji me AC

  Po, e dhënë

 • Paketa baterish

  Po, NB-CP2L opsionale (Përafër. 36 printime të madhësisë së kartolinës për ngarkimin e plotë)¹

 • Konsumi i energjisë

  Përafër. 4W (pritje), përafër. 60W (printim)

AKSESORËT

 • Kuti

  CP Çantë mbajtëse e printerit DCC-CP2

 • Kasetë për letrën

  Kaseta e letrës me madhësi të kartolinës/ madhësia L [PCPL-CP400]


  Kaseta e letrës me madhësi të kartolinës [PCP-CP400]


  Madhësia e kartës [PCC-CP400]


  Mbulesa për mbrojtjes nga pluhuri DPC-CP100

 • Furnizim me energji & Ngarkues baterish

  Përshtatësi AC CA-CP200B,


  Përshtatësi i ngarkimit CG-CP200 (për paketën e baterisë NB-CP2L)

SPECIFIKIMET FIZIKE

 • Mjedisi operues

  5 – 40 °C, 20 – 80% lagështi

 • Dimensionet

  178,0 x 127,0 x 60,5 mm (vetëm printeri pa pjesët që dalin jashtë)

 • Pesha

  810g (Duke përjashtuar Kutinë e bojës dhe Kasetën e letrës)

Të gjitha të dhënat janë të mbështetura në metodat standarde të testimit të Canon.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. ¹ Kërkon kasetë letre opsionale

 2. ¹ Kërkon kasetë letre opsionale

 3. ¹ Kërkon kasetë letre opsionale

 4. ¹ Për të provuar qëndrueshmërinë e imazhit të printimeve që janë të ruajtura në një album, ne përdorim një metodë testimi të përshpejtuar të ngjashme me atë sesi qëndrueshmëria e imazhit të letrave fotografike argjend-halide maten kur ruhen në vende të errëta. Modelet e printimit printohen me densitetin optik prej 1.0 (secila Bk, C, M,Y). Modelet e printimit mbahen në një mjedis të caktuar me temperaturë të lartë dhe lagështi 50%. Shpejtësia e zvogëlimit në densitetin optik dhe shpejtësia e ndryshimit të ngjyrës së verdhë janë të rregjistruara. Rezultatet e regjistruara më pas konvertohen në gjatësinë e kohës kur printimi i imazheve mbahet në një mjedis prej 23°C/ 50% lagështi. (Kriteret për vlerësimin e printimit me jetëgjatësi) 'Pika ku densiteti optik monokromatik/ reflektiv tregon humbjet e 30% (fillimi i densitetit të 1.0).

 5. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

 6. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

 7. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

 8. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

 9. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

 10. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit, kartës së kujtesës e kapacitetit dhe matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar trajtimin e letrës

 11. ¹ Modalitetet/veçoritë e disponueshme mund të ndryshojnë në varësi të modelit të aparatit ose përdorimi i kartës së kujtesës për printim

 12. ¹ Imazhet me madhësi jo të rregullta ose imazhet që janë modifikuar në një kompjuter mund të mos shfaqen ose printohen. Pajisjet USB që nuk janë identifikuar si “Media të heqshme” (si hard disqe të jashtëm) ose që nuk përdorin sistemin e skedarëve FAT ose exFAT ose kanë tabela të ndarjes GUID të krijuara në një kompjuter Macintosh nuk mund të përdoren.


  ² Kërkon përshtatës (shitet veçmas)

 13. ¹ Kërkon përshtatës (shitet veçmas)