Printerë për shtëpi

Canon SELPHY CP1200

Specifikimet

Specifikimet

 • Shtypjen pa tel menjëhershëm

 • Printim i lehtë nga pajisjet Apple

 • Lidhje e thjeshtë me pajisje smart

 • Printime të shpejta, me cilësi të laboratorit

 • Zgjidhni mes lustrimit me shkëlqim ose gjysmë-shkëlqim

 • Cilësi e Canon që zgjat kohë të gjatë

 • Ngjitëse me përmasa katrore

 • Ngjitësa me madhësi karte kredie

 • Printimi i mini-ngjitësave krijuese

 • Printime të madhësisë së kartolinës

 • Opsione të përparuar të madhësisë për fotografitë e identifikimit

 • Korrigjim intelegjent

 • Printoni vetëm pjesën më të mirë të imazhit tuaj

 • LCD i madh, i thjeshtë për t'u parë me përkulje

 • I ndërveprueshëm me kartat SD

 • Printim i leverdisshëm nga pajisja USB

 • Printimi në lëvizje

Specifikimet në detaje

SISTEMI I PRINTIMIT

 • Metoda

  Sistem printimi me transferim termal me sublimim boje

 • Rezolucioni maksimal

  300 x 300 dpi

 • Ngjyrat

  3 bojra me ngjyra me mbi veshje mbrojtëse,


  256 nivele për ngjyrë (thellësi ngjyre 24 bit)

MEDIA DHE KUTIA E BOJËS

 • Madhësi kartoline

  148 x 100 mm - KP-36IP, KP-108IN, RP-108, RP-1080V

 • Madhësi karte kredie

  86 x 54 mm - [KC-36IP]¹

 • Ngjitësa me madhësi karte kredie

  86 x 54 mm - [KC-18IF]¹

 • Ngjitëse Katrore

  52 x 52 mm - [KC-18IS]¹

 • Mini ngjitës

  22,0 x 17,3 mm (8 ngjitës në një fletë) - [KC-18IL]¹

 • Kutia e bojës

  I përfshirë me mediat

 • Jetëgjatësia e imazhit

  Printime 100 Vjeçare¹

HYRJA E MEDIAVE

 • Ushqyes i Fletëve

  Ushqim automatik nga kaseta e letrës

SHPEJTESITE E PRINTIMIT

 • Madhësi kartoline

  afro 47 sek¹

 • Madhësi karte kredie

  afro 27 sek¹

 • Ngjitësa me madhësi karte kredie

  afro 27 sek¹

 • Mini ngjitës

  afro 27 sek¹

PRINTIMI

 • Modalitetet e printimit

  Zgjedhje-printim (zgjedhje e fotove individuale dhe e numrit të kopjeve për printim në grup), Printim i të gjitha fotove (zgjedhje e të gjitha fotove dhe e numrit të kopjeve për printim në grup), Printim fotoje DPOF, Riprintim, Printim fotoje dokumenti identifikimi (Standarde / Personalizuar / Dyshe), Përparësi për foto dokumenti identifikimi, Ruajtje e cilësimeve të printimit, Vetëfikje

 • Cilësimet e printimit

  Lustra e printimit:


  Me shkëlqim, Gjysmë shkëlqim (Model 1 / Model 2 / Model 3)


  Faqosja e imazhit:


  Bordura (Me bordura / Pa bordura), Skema e faqes (1 / 2 / 4 / 8 foto për faqe, 2 foto për faqe me përmasa fikse (Sfondi (I bardhë / I zi) / Mes), Indeks, Shkartisje (8 / 20 foto për faqe / Orientimi (Së gjeri / Së gjati) / Sfondi (I bardhë / I zi))


  Manipulimi i imazhit:


  Optimizim imazhi, Ndriçimi (7 nivele, nga -3 në +3), Rregullimi i ngjyrave (7 nivele (C-R) x 7 nivele (Y - B)), Lëmim lëkure, Ngjyrat e mia (Të ndezura / Neutrale / Film pozitiv / Sepia / Bardhezi / Joaktive), Korrigjim i syve të kuq, Data (E dukshme / E zbehtë / Joaktive), Formati i datës, Numri i skedarit (I dukshëm / I zbehtë / Joaktiv), Prerja

METODA E PRINTIMIT

 • Printim direkt nga një kamera

  I pajtueshëm me PictBridge (USB dhe LAN me valë)

 • Direkt nga një kartë kujtese

  Llojet e suportuara të kartave: SD, SDHC, SDXC


  Kujtesa USB¹


  Suportuar me anë të Adaptorit²: miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC, microSDXC

 • Printim direkt nga një telefon me kamerë

  Pajtohet me smartfonë, tableta dhe pajisje portative me Wi-Fi (Lidhje direkte ose infrastrukture)¹²:


  Pajisje me iOS - që përdorin aplikacionin Canon PRINT Inkjet/SELPHY dhe Apple AirPrint


  Pajisje me Android - që përdorin aplikacionin Canon PRINT Inkjet/SELPHY dhe printimin e drejtpërdrejtë përmes modulit Canon PRINT Service


  Pajisje me Windows RT - që përdorin aplikacionin Canon Easy PhotoPrint


  Pajisje me Kindle Fire OS - printim i drejtpërdrejtë përmes Canon Print Plugin

 • Printim nga një kompjuter

  Po, kërkon kabllon standart USB ose lidhjen e pajtueshme Wi-Fi.

NDËRFAQJA

 • Kamera

  Priza USB e lloijt A port në printer, Wi-Fi (E pajtueshme me PictBridge nëpërmjet WLAN - DPS mbi IP)

 • Kompjuter

  Priza USB mini-B në printer, Wi-Fi (IEEE802.11 b/g)

 • Monitori LCD

  Ekrani 6,8 cm (2,7") me ngjyra TFT me ndërfaqen me shumë gjuhë të përdoruesit dhe mekanizmin e pjerrësisë


  (Gjuhët: anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, rusisht, kinezishte e thjeshtuar, koreanisht, tajlandisht, indisht, vietnamisht, malajzisht, japonisht, portugalisht, turqisht, arabisht)

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

 • PC

  Lidhje USB: Windows 8,1 / 8 / 7 SP1


  Lidhje Wi-Fi: Windows 8.1 / 8 / 7 SP1

 • Macintosh

  Pajtohet me Apple OS përmes AirPrint¹

SOFTUER

 • Drajverë

  Windows

BURIMI I ENERGJISË

 • Furnizimi me energji AC

  Po, e dhënë

 • Paketa e baterisë
  Yes, optional NB-CP2LI (afro 72 printime madhësie kartoline për karikim të plotë)
 • Konsumi i energjisë

  Afro 4W (pritje), përafër. 60W (printim)

PAJISJET SHTESË

 • Kasë

  Çantë printimi në lëvizje DCC-CP3


  CP Çantë mbajtëse e printerit DCC-CP2

 • Kaseta e letrës

  Kasetë letrash me madhësi kartash PCC-CP400

 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

  Adaptori AC CA-CP200B

SPECIFIKIMET FIZIKE

 • Mjedisi i përdorimit

  5 - 40 °C, 20 - 80% lagështirë

 • Përmasat

  180,6 x 135,9 x 63,3 mm (vetëm printeri pa pjesët e dala)

 • Pesha

  860 g (duke përjashtuar kutinë e bojës dhe kasetën e letrës)

Të gjitha të dhënat janë të mbështetura në metodat standarde të testimit të Canon.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. ¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

 2. ¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

 3. ¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

 4. ¹ Kërkon kasetën opsionale të letrës PCC-CP400

 5. ¹ Për të provuar qëndrueshmërinë e imazhit të printimeve që janë të ruajtura në një album, ne përdorim një metodë testimi të përshpejtuar të ngjashme me atë sesi qëndrueshmëria e imazhit të letrave fotografike argjend-halide maten kur ruhen në vende të errëta. Modelet e printimit printohen me densitetin optik prej 1.0 (secila Bk, C, M,Y). Modelet e printimit mbahen në një mjedis të caktuar me temperaturë të lartë dhe lagështi 50%. Shpejtësia e zvogëlimit në densitetin optik dhe shpejtësia e ndryshimit të ngjyrës së verdhë janë të rregjistruara. Rezultatet e regjistruara më pas konvertohen në gjatësinë e kohës kur printimi i imazheve mbahet në një mjedis prej 23°C/ 50% lagështi. (Kriteret për vlerësimin e printimit me jetëgjatësi) 'Pika ku densiteti optik monokromatik/ reflektiv tregon humbjet e 30% (fillimi i densitetit të 1.0).

 6. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, mënyrës së printimit, cilësimit për finicionin e printimit, llojit dhe kapacitetit të kartës së memories. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës

 7. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, mënyrës së printimit, cilësimit për finicionin e printimit, llojit dhe kapacitetit të kartës së memories. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës

 8. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, mënyrës së printimit, cilësimit për finicionin e printimit, llojit dhe kapacitetit të kartës së memories. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës

 9. ¹ Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, mënyrës së printimit, cilësimit për finicionin e printimit, llojit dhe kapacitetit të kartës së memories. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës

 10. ¹ Imazhet me madhësi jo të rregullta ose imazhet që janë modifikuar në një kompjuter mund të mos shfaqen ose printohen. Pajisjet USB që nuk janë identifikuar si “Media të heqshme” (si hard disqe të jashtëm) ose që nuk përdorin sistemin e skedarëve FAT ose exFAT ose kanë tabela të ndarjes GUID të krijuara në një kompjuter Macintosh nuk mund të përdoren.


  ² Kërkon përshtatës (shitet veçmas)

 11. ¹ Pajtueshmëria e aplikacioneve të Canon ndryshon në varësi të modelit të pajisjes inteligjente dhe të sistemit operativ. Për pajtueshmëritë më të fundit, ju lutem referojuni dyqanit të aplikacioneve në pajisjen tuaj inteligjente.


  ² Për më shumë informacion pajtueshmërie rreth Apple AirPrint në kompjuter/pajisje inteligjente të Apple, shihni https://support.apple.com/en-gb/HT201311

 12. ¹ Për më shumë informacion pajtueshmërie rreth Apple AirPrint në kompjuter/pajisje inteligjente të Apple, shihni https://support.apple.com/en-gb/HT201311