Printimi i fotografive me cilësi laboratori dhe pa tela nga pajisjet inteligjente

Çlironi me lehtësi kujtimet nga smartfoni juaj, me printime me cilësi të mrekullueshme që zgjasin për të gjithë jetën, duke përdorur printerin më me stil deri tani SELPHY. Një printer i vogël, elegant dhe portativ me Wi-Fi që mund të përdoret me lehtësi nga të gjithë.

0%

  Klikoni dhe zvarriteni për të parë procesin e printimit të Sublimimit të pigmentit në veprim

  Printime të thjeshta dhe të shpejta nga pajisja juaj celulare

  Print_APP

  Aplikacioni Canon PRINT

  Përdorni aplikacionin Canon PRINT Inkjet/SELPHY për printime të shpejta pa tela drejtpërdrejt nga pajisja juaj inteligjente

  Apple AirPrint

  Printoni pa tela drejtpërdrejt nga iPhone ose iPad duke përdorur Apple AirPrint

  Apple_AirPrint

  Butoni i Wi-Fi

  Një buton i posaçëm i lidhjes Wi-Fi ju siguron akses të menjëhershëm te parametrat e Wi-Fi për një lidhje të shpejtë dhe printime të shpejta pa tela

  WiFi_button

  Një krijimtari e lehtë dhe një kontroll i thjeshtë

  Ndani kujtimet tuaja në një seri mënyrash krijuese, duke përfshirë printimet me madhësi kartolinash, katrore ose kartash krediti - të gjitha në një kohë jashtëzakonisht të shkurtër

  Easy_creativity

  ID Photo Print

  Krijoni dhe printoni me lehtësi fotografi dokumentesh në një gamë të gjerë të madhësive të pranuara duke përdorur ID Photo Print dhe Udhëzuesin e kuadrit të fytyrës

  ID_Photo_print
  Dual_ID

  Dual ID

  Përdorni Dual ID për të printuar 2 madhësi të ndryshme identifikimi në një fletë letre, ndërkohë që udhëzuesit e prerjes së printimit lejojnë një prerje më të saktë.

  Faqosje krijuese

  Faqosni me shpejtësi dhe me lehtësi dhe printoni deri në 8 imazhe ose ngjitëse në një faqe të vetme

  Creative_layouts

  Optimizimi i imazhit

  Optimizimi automatik i imazhit me Zbulimin e skenës dhe të fytyrës zbulon dhe korrigjon me zgjuarsi defektet e imazheve. Ai rregullon ndriçimin dhe ngjyrën, ndërkohë që zvogëlon zhurmën e padëshiruar - duke siguruar rezultate të mrekullueshme në çdo kohë

  Image_Optimize_01 Image_Optimize_02

  Një printer fotografish kompakt, elegant dhe portativ

  Konstruksioni

  Konstruksioni

  Dizajni elegant, novator dhe i përshtatshëm për përdoruesin përshtatet në mënyrë të përsosur në shtëpinë moderne dhe përfshin një ekran LCD 6,8 cm (2,7”) me anim për lehtësi shikimi si dhe menu intuitive me udhëzime në ekran për navigimin me lehtësi.

  Pakoja e baterisë së rikarikueshme

  Pakoja e baterisë së rikarikueshme

  Printoni deri në 54 fotografi kur jeni në lëvizje me pakon e baterisë së rikarikueshme me kapacitet të lartë

  Lidhshmëria

  Lidhshmëria

  Për një elasticitet maksimal, mund të printoni po ashtu nga një gamë e gjerë kartash të memories, njësi disku USB ose nga kamera juaj e përputhshme me PictBridge

  Krijoni kujtime që zgjasin

  100_year

  Mbrojtja për 100 vite

  Një shtresë e veçantë e mbron çdo printim nga spërkatjet, lëngjet e derdhura dhe zbehjen e ngjyrave për deri në 100 vite kur ruhen në një album

  Zgjedhja e proceseve përfundimtare

  Zbatoni 3 proceset përfundimtare të zgjedhura me gjysmë shkëlqim për të parandaluar edhe më shumë gjurmët e gishtave dhe për të krijuar një ndjesi të ngjashme me printimet tradicionale në laborator, pa pasur nevojë të ndryshoni pjesët e konsumit.

  Selectable_Finishes

  Vula datare

  Shtoni me lehtësi një vulë date të kujdesshme që nuk do ta dëmtojë imazhin tuaj të printuar

  Date_Stamp

  iPad, iPhone, iPod dhe iPod touch janë marka tregtare të Apple Inc., të regjistruara në SHBA. dhe vende të tjera. AirPrint™ dhe logoja e AirPrint janë marka tregtare të Apple Inc.
  Android™, Google Cloud Print™ dhe Picasa™ janë marka tregtare të rregjistruara të Google Inc.

  Specifikimet

  Shtypjen pa tel menjëhershëm

  Shtypjen pa tel menjëhershëm

  Printim i lehtë nga pajisjet Apple

  Printim i lehtë nga pajisjet Apple

  Lidhje e thjeshtë me pajisje smart

  Lidhje e thjeshtë me pajisje smart

  Printime të shpejta, me cilësi të laboratorit

  Printime të shpejta, me cilësi të laboratorit

  Zgjidhni mes lustrimit me shkëlqim ose gjysmë-shkëlqim

  Zgjidhni mes lustrimit me shkëlqim ose gjysmë-shkëlqim

  Cilësi e Canon që zgjat kohë të gjatë

  Cilësi e Canon që zgjat kohë të gjatë

  Ngjitëse me përmasa katrore

  Ngjitëse me përmasa katrore

  Ngjitësa me madhësi karte kredie

  Ngjitësa me madhësi karte kredie

  Printimi i mini-ngjitësave krijuese

  Printimi i mini-ngjitësave krijuese

  Printime të madhësisë së kartolinës

  Printime të madhësisë së kartolinës

  Opsione të përparuar të madhësisë për fotografitë e identifikimit

  Opsione të përparuar të madhësisë për fotografitë e identifikimit

  Korrigjim intelegjent

  Korrigjim intelegjent

  Printoni vetëm pjesën më të mirë të imazhit tuaj

  Printoni vetëm pjesën më të mirë të imazhit tuaj

  LCD i madh, i thjeshtë për t'u parë me përkulje

  LCD i madh, i thjeshtë për t'u parë me përkulje

  I ndërveprueshëm me kartat SD

  I ndërveprueshëm me kartat SD

  Printim i leverdisshëm nga pajisja USB

  Printim i leverdisshëm nga pajisja USB

  Printimi në lëvizje

  Printimi në lëvizje

  Çfarë ka në kuti
  • SELPHY CP1200
  • Kasetë Letre PCP-CP400 (Përmasë kartoline)
  • Adaptor Kompakt Energjie CA-CP200 B
  • Kabllo AC
  • Paketa e manualit të përdoruesit

  Rekomanduar për ju