XEED 4K600STZ

Canon XEED 4K600STZ

U jep jetë pamjeve dhe hap një mori mundësish krijuese për instalimet me projektorin novator dhe kompakt LCOS me laser dhe 4K nga Canon

Galeria

Maksimumi në projektimin me laser në 4K

I lehtë për t'u instaluar, përdorur dhe mirëmbajtur, ky projektor kompakt me instalim me laser me 6000 lumenë dhe rezolucionin origjinal 4K është plot me teknologji progresive dhe sjell trashëgiminë e provuar tashmë të Canon për lentet, për të siguruar imazhe mbresëlënëse dhe një cilësi të lartë të ngjyrave 24 orë çdo ditë të javës.

Shikoni specifikimet e plota

XEED 4K600STZ
Canon XEED 4K600STZ

Canon XEED 4K600STZ

Projektori më i vogël dhe më i lehtë me laser me fosfor me rezolucionin origjinal 4K

Shikoni videon

Imazhe të shkëlqyera në 4K HDR

Krijoni një ndikim vizual mahnitës me saktësinë si në fotografi, kontrastin optimal, ndriçimin e lartë dhe të qëndrueshëm si dhe ngjyrat e gjalla dhe reale pa shformime.

Brilliant 4K HDR imaging
Canon XEED 4K600STZ

Teknologjia optike kompakte

Projektori XEED 4K600STZ e sjell miniaturizimin në një nivel tjetër falë sistemit optik AISYS të Canon dhe paneleve LCOS me rezolucion të vërtetë 4K, të cilat janë më të voglat në botë me vetëm 0,76".

Instalim i lehtë dhe elastik

Ideal për një gamë të gjerë të simulimeve dhe instalimeve krijuese, ky projektor kompakt dhe i qetë peshon vetëm 26 Kg. Me një zhvendosje të lartë të lentes +/-60% dhe me konfigurimin 360o, është e lehtë që ta instaloni, ta rregulloni dhe t'i ndryshoni pozicionin.

Easy flexible installation

Me jetëgjatësi të gjatë dhe mirëmbajtje të ulët

Përdoreni projektorin 24 orë çdo ditë të javës, me ndërprerje vetëm minimale për mirëmbajtjen rutinë, falë burimit të dritës me laser të një gjenerate tjetër dhe të qëndrueshme, të vlerësuar për deri në 40 000 orë

Long life, low maintenance
Canon XEED 4K600STZ

Projektimi pa ndërprerje

Projektoni imazhe të plota dhe me detaje të bukura në thuajse çdo sipërfaqe, përfshirë instalimet e harkuara dhe në formë kupole, ose përdorni shumë imazhe të shkrira - të gjitha këto pa e humbur fokusin.

Lidhje të shumta

Lidheni me lehtësi me shumë burime 4K me 4 hyrje DVI-D dhe 2 hyrje HDMI (4K @ 60Hz), ndërkohë që opsionet e rrjetit/kontrollit me Wi-Fi** dhe ethernet bëjnë të mundur përdorimin me lehtësi në largësi.
**Një version pa Wi-Fi është i disponueshëm – XEED 4K601STZ

Multiple connections

Specifikimet

4K Resolution

Rezolucioni 4K

Rezolucioni më i lartë se 4K në 4096 x 2400

Crestron Connected

Crestron Connected

Crestron Room View për kontrollin

AISYS

AISYS

Një ndriçim i fuqishëm dhe një raport origjinal i lartë i kontrastit

5 Year Warranty

Garancia 5 vite*

Zbatohen kushtet e përgjithshme

HDMI

HDMI

Porta HDMI

Wi-Fi Certified

Certifikuar me Wi-Fi

Përdorimi me lehtësi në largësi pa tela

PJLink

PJLink

Protokolli i kontrollit standard i industrisë

Shikoni specifikimet e plota

XEED 4K600STZ

Lidhjet përkatëse

Canon ka të gjitha produktet, shërbimet dhe mbështetjen që ju duhet për projektime të fuqishme dhe krijuese në 4K.

Aksesorët

Produktet përkatëse

Product-XEED 4K600STZ - Video_Thumbnail