Canon XEED 4K600STZ
Specifikimet

Dimensionet (GjxLxTh)

559mm x 201mm x 624mm

Pesha

26kg

Veçoritë kryesore

4K Resolution

Rezolucioni 4K

Rezolucioni më i lartë se 4K në 4096 x 2400

AISYS

AISYS

Një ndriçim i fuqishëm dhe një raport origjinal i lartë i kontrastit

HDMI

HDMI

Porta HDMI

PJLink

PJLink

Protokolli i kontrollit standard i industrisë

Crestron Connected

Crestron Connected

Crestron Room View për kontrollin

5 Year Warranty

Garancia 5 vite*

Zbatohen kushtet e përgjithshme

Wi-Fi Certified

Certifikuar me Wi-Fi

Përdorimi me lehtësi në largësi pa tela

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Panel

Tipi

Ekran reflektiv 4K-LCOS, Active Matrix

Madhësia dhe Numri

0,76” diagonal, 3 panele

Raporti i Pamjes

afro 17:10 (128:75)

Rezolucioni Bazë

4096 x 2400 (4K), 9830400 pikselë

Burimi i dritës

Tipi

Diodë laser blu dhe fosfor i verdhë

Jetëgjatësia e burimit të dritës

20,000 orë / 40,000 orë (metodë me jetëgjatësi ultra të gjatë)

OPTIKA

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.6; f=17.2 – 22.3mm

Zmadhimi dhe Kontrolli

1.3x me motor

Kontrolli i fokusit

I Motorrizuar

Zhvendosja e Lentës

Vertikale: +/-60%, me motor (raporti -1:11 ~ 11:-1)
Horizontal: +/-10%, me motor (raporti 4:6 ~ 6:4)

IMAZH DHE AUDIO

Shkëlqimi

6000 / 4560 / 2400 lumenë (Normal, Quiet-1 dhe Quiet-2)
Në rrethanat kur temperatura e ambientit është e lartë, fuqia e lumenëve mund të ulet për të mbrojtur pajisjen nga ndonjë dëmtim.

Ndriçimi i ngjyrave

6000 / 4560 / 2400 lumenë (Normal, Quiet-1 dhe Quiet-2)
Në rrethanat kur temperatura e ambientit është e lartë, fuqia e lumenëve mund të ulet për të mbrojtur pajisjen nga ndonjë dëmtim.

Uniformiteti i Shkëlqimit

80%

Raporti i Kontrastit

4,000:1 Iris i vendosur në Close3 (E gjitha e bardhë : e gjitha e zezë, Vendës),
10,000:1 (Dinamike)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

0,9 m - 17,7 m (2,2 m - 2,9 m për imazhin 100")

Madhësia e ekranit

40” - 600” (88 x 51 cm - 1315 x 770 cm)

Raporti i hedhjes (imazh 70")

1.0 - 1.3:1

Zmadhimi Dixhital

Jo të disponueshme

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal: +/-20°
Horizontal: +/-20°

Përputhshmëria e DVI-së (njëshe)

640x480, 800x600, 1280x720, 1024x768, 1366x768, 1440x900, 1280x1024, 1920x1080, 2048x1080, 2560x1080, 1920x1200, 2048x1200, 2560x1440, 3840x2160 (24-30Hz), 4096x2160 (24-30Hz EDID nuk mbështetet)

DVI 1x2

2560x1080, 2560x1440, 2560x1600, 3840x2160 (24-30Hz), 4096x2160 (24-30Hz)

DVI 2x2

3840x2160, 4096x2160, 4096x2304*, 3200x2400*, 3840x2400*, 4096x2400*


*kur "Modaliteti i lëvizjes së panelit" është vendosur në 4096x2400

DVI 1x4

3840x2160, 4096x2160, 4096x2304*, 3840x2400*, 4096x2400*


*kur "Modaliteti i lëvizjes së panelit" është vendosur në 4096x2400

HDMI2.0 (tek)

640x480, 720x480, 720x576, 800x600, 1280x720, 1024x768, 1366x768, 1440x900, 1280x1024, 1920x1080, 2048x1080, 2560x1080, 1920x1200, 2048x1200, 2560x1440, 2560x1600, 3840x2160, 4096x2160

HDMI 1x2

1280x480, 1440x480, 1440x576, 2560x720, 3840x1080, 2560x1600, 3840x2160, 4096x2160, 3200x2400, 3840x2400 (EDID nuk mbështetet)

Altoparlant i Integruar

5.0W RMS, Monofon

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja Digitale RGB

DVI-D 25-pin x 4

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDMI* x 2


*4K60P, HDR, BT2020, DeepColour

Audio Input

Mini-fisha 3,5mm stereo

Dalja Audio


Mini-fisha 3,5mm stereo

Kompletet e tipareve të dërgimit universal

USB Tip A

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub 9-kunja, RS232C

Porta e Rrjetit

RJ-45 (1000BASE-T / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Standardi i transmetimit Wi-Fi

IEEE 802.11b / g / n
**Një version pa Wi-Fi është i disponueshëm – XEED 4K601STZ

Distanca e transmetimit W-Fi

Deri në 25m (pa intereferencë vale elektrike / pamje e qartë në pikën e aksesit)

Enkriptimi Wi-Fi

I hapur / WEP / WPA-PSK TKIP / WPA-PSK AES / WPA2-PSK TKIP / WPA2-PSK AES

Metodat e lidhjes të Wi-Fi

Metoda e infrastrukturës
Metodë PjAP (Projector Access Point)

Certifikimi i Wi-Fi dhe WPS

e marrë. Metodë me shtypje butoni (PBC) & Metodë me kodin PIN (PIN)

Telekomandë me kabllo

Mini-fisha 3,5mm stereo

MEKANIZMAT

Mekanizmi i ngritjes

Katër këmbë rrotulluese, gjatësi 15m

VLERËSIMET

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Metoda normale: 665W / Metoda Eko: 470W

Konsumi i energjisë në pritje

Rrjeti i ndezur: 0.8W; Energji e ulët/Rrjeti i fikur: 0.4W

Niveli i zhurmës

37/32/29dB (Normal, Quiet-1 dhe Quiet-2)

Mjedisi i përdorimit

0°C deri në +45°C (RH: 20-85%)

Mjedisi i Ruajtjes

-20°C deri në +60°C (RH: 5-90%)

Garancia

5 vite

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet ndryshe

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.