Aksesor EOS

Canon Speedlite Transmitter ST-E2

Specifikimet

Specifikimet në detaje

MODALITETET E BLICIT

 • Kontrolli i ekspozimit automatik

  E-TTL II/E-TTL

 • Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

  Po

 • Parametrat manualë / të rezultatit

  Jo

FUNKSIONI NË LIDHJE ME BLICIN

 • Bllokimi FE

  Po

 • Blici i modelimit

  Jo

 • Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

  Jo

BLICI ME VALE

 • Transmetuesi

  Po

 • Lloji i transmetimit

  Infra i kuq

 • Sfera e përafërt maksimale e transmetuesit

  Mjedise të brendshëm: 12-15m


  Mjedise të jashtëm: 8-10m

 • Marrësi

  Jo

 • Nr. i grupeve

  2

 • Nr. i kanaleve

  4

NDIHMA AF

 • Rrezja e ndihmës AF

  Po

 • Numri i pikave AF të pranueshme

  1 - 45

 • Lloji i rrezes së ndihmës AF

  Infra i kuq

BURIMI I ENERGJISË

 • Bateria

  1 x 2CR5

 • Koha minimale e rimbushjes Minimum*

  Afro 1 sek

 • Furnizimi i jashtëm me energji

  Jo

NDERTIMI

 • Rezistenca ndaj pluhurit dhe ujit

  Jo

 • Materiali i këmbës së vendosjes

  Plastik

TË NDRYSHME.

 • Funksioni i personalizuar

  Jo

 • Cilësimet e blicit nga menytë e aparatit fotografik**

  Jo

 • Terminali i kompjuterit

  Jo

 • Pajisje shtesë të pajtueshme

  Speedlite i serisë EX me funksion marrësi

 • Kllapa e kontaktit të blicit

  Jo

DIMENSIONET & PESHA

 • Madhësia (Gj x Th x L), mm

  62x51x80

 • Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

  100g

* Koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA.

** Vetëm me aparatët fotografikë të pajtueshëm.