EOS M

Një kamera me sistem kompakt me lentë të shkëmbyeshme18 megapiksel aq e vogël sa t'a merrni kudo. Shijoni kontrolle të thjeshta krijuese dhe rendiment të shkëlqyer në dritë të paktë për imazhe mahnitëse.

Përfitimet

  • Cilësia e një SLR digitale në një trup kompakt
  • Skena Inteligjente Automatike
  • Jini të gjithanshëm më lenta të shkëmbyeshme
  • Krijoni sfondi jashtë fokusit për ndikim të lartë
  • Ekran me prekje i thjeshtë për t'u përdorur
  • Fotografi atomosferike në dritë të paktë
  • Video me HD të Plotë me Modalitetin e Videos së Çastit

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EOS M

Konstruksion kompakt. Cilësi e shkëlqyer e imazhit


Rregjistroni imazhe që janë të mbushura me qartësi dhe ngjyrë dhe mund të printohen në madhësi deri në A2 në hollësi mahnitëse. Një sensor i madhësisë APS-C me 18 megapiksel është i të njëjtave dimensione si ato të përdorura në EOS DSLR-të dhe ofron të njëjtën cilësi të shkëlqyer të imazhit.

Cilësimet e duhura çdo herë


Ndërsa krijoni një fotografi me EOS M, teknologjia Skena Inteligjente Automatike e kamerës analizon edhe subjektin, vlerëson ngjyrën, shkëlqimin, lëvizjen dhe madje zbulon praninë e njerëzve. Ky informacion përdoret për të zgjedhur cilësimet më të përshtatshme të kameras, duke ju dhënë rezultatet më të mira të mundshme.

Liria për të shprehur vetveten


Një EOS që jep cilësinë e një DSLR në trupin kompakt të një kamere që mund t'a merrni kudo. Ndërroni lentës suaj EF-M dhe ndryshoni këndvështrimin tuaj dhe shijoni ndihmën e sferës së lentës EF dhe EF-S gjithashtu, me një përshtatës opsional me vendosje EF-EOS M.

Krijueshmëria në mënyrën e lehtë


Krijoni imazhe të bukur, duke përdorur sfonde të butë jashtë fokusit për një pamje profesionale me ndikim. Arrini efekte krijues të përparuar me shpejtësi dhe lehtësi me kontrollët e thjeshtë për t'u përdorur.

I lehtë për t'u përdorur. Rezultate të shkëlqyer


Kontrollet e thjeshtë janë të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur, kështu që gjithnjë do të jeni gati për të shprehur vetveten. Një ekran LCD i ndjeshëm ndaj prekjes 7,7cm (3") me Pamje të Pastër II ofron kontroll intuitiv mbi funksionet e menysë dhe aftësinë për të fokusuar e rregjistruar me një prekje të vetme.

Fotografi atomosferike në dritë të paktë


EOS M vazhdon të paraqitet në nivelin më të mirë të saj, edhe kur nivelet e dritës pakësohen. Fokusimi automatik hibrid siguron fotografi mjaft të mprehta dhe matja vlerësuese e ekspozimit zgjedh shpejtësinë dhe aperturën më të përshtatshme të shkrehësit. Rregjistroni fotografi duke e mbajtur kameran në dorë në kushte të dritës së paktë pa përdorur një trekëmbësh, falë një ndjeshmërie maksimale prej ISO 12.800 (e zgjerueshme në ISO 25.600).

Fotografi në lëvizje


Rregjistroni HD të Plotë duke përdorur të njëjtën kamera që përdorni për fotografitë. Shijoni cilësi të shkëlqyer të imazhit, edhe në dritë të paktë dhe zbuloni metoda të reja krijuese, si fokusi i cekët. Përmirësoni rregjistrimit tuaj të filmave me Videon e Çastit. Rregjistroni një seri videoklipesh të shkurtër me gjatësi prej 2, 4 ose 8 sekonda, modifikojini ato dhe shihini së bashku si një panoramë e videove në një skedar të vetëm filmi.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS M, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

18 megapixel CMOS

CMOS 18 megapiksel

Great low light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Continuous AF in Movies

Vazhdueshëm me AF në filma

Large bright touch screen for clear viewing

Një ekran i madh prekje për pamje të qarta

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Stunning 1080p movies

Filma mahnitës 1080p

Automatically analyse your scene and select the best settings

Automatikisht analizohet skenën tuaj dhe zgjidhen cilësimet më të mira

On camera guide to help you learn

Udhëzues kamera për t'ju ndihmojë të mësoni

Apply creative effects to your iamges

Aplikoni efekte kreative në imazhet tuaja

Easily apply a look to your shots in the Basic zone

Aplikoni lehtësisht një vështrim të shtënave tuaja në zonën bazë

Easily create engaging movies

Krijim i lehtë të filmave emocionuese