Çojeni fotografinë tuaj në një nivel tjetër me këtë kamerë të fuqishme DSLR

Çojeni fotografinë tuaj në lartësi të reja me një sensor me 24,2 MP, sistemin me 19 pika të ndryshueshme dhe kontrollet e gjithanshme.

Filmi përmbledhës me Smaracuja

Zbuloni nivelin tjetër të fotografisë me këtë kamerë të fuqishme DSLR

19_point_AF

Fokusi automatik i ndryshueshëm me 19 pika

Sistemi i fokusit automatik me 19 pika të ndryshueshme i EOS 760D "kyçet" te subjektet tuaja kur fotografoni aktivitete sportive, portrete ose peizazhe. Çdo pikë e fokusit është e tipit të kryqëzuar, që do të thotë se mund të "kyçet" te subjekti juaj me shpejtësi dhe me saktësi, kështu që mund të arrini rezultate të mrekullueshme kur fotografoni aktivitete sportive, portrete ose peizazhe.

Kapni detaje të jashtëzakonshme

Sensori 24,2 MP kap detaje të pabesueshme, kështu që mund t'i prisni dhe t'i zmadhoni imazhet tuaja për printim, ndërsa me procesorin e shpejtë DIGIC 6 do të thotë se nuk do të humbisni kurrë asnjë moment të rëndësishëm.

Capture incredible detail

Nxirrni filma të bukur kinematografikë me po aq lehtësi sa fotografitë

Rezultate më të qeta

Nxirrni filma mbresëlënës në Full HD me thellësinë kinematografike të fushës duke përdorur teknologjinë e fokusit automatik Hybrid CMOS AF III të EOS 760D. Ajo siguron një fokusim të butë dhe ndjekjen e subjektit, kështu që subjekti juaj do të duket i qartë dhe në fokus ndërkohë që sfondi mbetet shumë bukur i mjegulluar. Mbështetja e formatit MP4 lejon ngarkimin dhe transferimin me lehtësi të filmave tuaj.

DOF

Një pamje dhe ndjesi kinematografike

Thellësia e fushës e kamerës DSLR siguron një pamje dhe një ndjesi mbresëlënëse kinematografike

Kontrolloni çdo aspekt të kamerës kur regjistroni

Butoni i pasmë i kontrollit

Butoni i pasmë ju lejon që të rregulloni me shpejtësi parametrat e regjistrimit, kështu që mund të kapni aksionin spontan.

Kontrolet e gjithanshme

Control_01

Kuadruesi inteligjent

Control_02

Kënd i Ndryshueshëm

Control_03

Butoni i pasmë i kontrollit

Control_04

Lidhuni dhe ndani fotografitë dhe filmat tuaj në çast

NFC, për një lidhje dhe transferim të thjeshtë

NFC

NFC, për një lidhje dhe transferim të thjeshtë

Ndani imazhet tuaja në çast me lidhjen Wi-Fi dhe NFC të EOS 760D. Thjesht bashkoni pajisjet bashkë për të rishikuar dhe transferuar ato që keni nxjerrë te një smartfon, një tablet ose te stacioni Canon Connect Station.

Shikoni videon

Regjistroni nga smartfoni ose tableti juaj

Remote Shooting

Regjistroni nga smartfoni ose tableti juaj

Regjistrimi në largësi ju ndihmon t'i nxirrni imazhet nga kënde të reja në largësi duke përdorur një pajisje celulare, ose mund të bëheni pjesë e fotografisë ose të regjistroni faunën e egër nga distanca pa i shqetësuar subjektet tuaja.

Shikoni videon

Printimi me Wi-Fi

Lidhja Wi-Fi bën të mundur një printim të lehtë pa tela në shtëpinë tuaj drejtpërdrejt nga kamera juaj

Wi-Fi printing
Store photos easily

Ruajini fotografitë me lehtësi

Thjesht trokitni EOS 760D me një stacion Canon Connect Station për t'i transferuar automatikisht imazhet në një vend të vetëm

Shprehni krijimtarinë tuaj në maksimum me veçoritë e përparuara

Modalitetet krijuese të filmave

Efekti i miniaturës në modalitetin e filmit dhe modaliteti i filmit HDR i zgjerojnë mundësitë tuaja krijuese kur regjistroni filma

Efekti i Miniaturës

Miniature Effect

Efekti i Miniaturës

Shikoni videon

HDR

Дигитален видео зум

Movie Digital Zoom

Дигитален видео зум

Shikoni videon

Shikojeni para se të fotografoni

Ekrani me shumë raporte të pamjes ju ndihmon t'i shikoni rezultatet para se të fotografoni

visualise

Aplikacioni Canon Photo Companion

Aplikacioni Canon Photo Companion

Partneri i përsosur për çdo rrëfimtar të historive vizuale, aplikacioni ynë Photo Companion app ju ofron akses në përmbajtje dhe njohuri profesionale e të personalizuara, atëherë kur ju duhen më shumë – që t'u jepni vërtet jetë historive tuaja.

Zbuloni më shumë

Shkarkoni aplikacionin Canon Photo Companion në iTunes
Shkarkoni aplikacionin Canon Photo Companion për Android

Galeria

Specifikimet

Zbuloni më shumë mbi veçoritë e kamerën EOS 760D dhe se çfarë mund të bëjë ajo.

24,2 MP

Prodhoni imazhe me cilësi të shkëlqyer që janë të mbushura me detaje.

Sistemi AF me 19 pika

Fokusohuni te subjektet kudo ku janë në fotografinë tuaj.

DIGIC 6

Përpunimi i fuqishëm me DIGIC.

Wi-Fi / NFC

Lidhuni dhe ndani me lehtësi

Hybrid CMOS AF III

Provoni fokusimin e butë të vazhdueshëm kur shkrepni filma dhe foto në metodën Live View.

Filma me HD të Plotë

Regjistroni filma me rezolucion deri në 1080p dhe shpejtësi të kuadrove me 30 kns me hyrjen e mikrofonit.

5 kns

Kapni të gjithë aksionin.

LCD me kënde të ndryshme

Regjistroni nga kënde të larta dhe të ulëta.

Shiko specifikimet e plota

Shkarko drajverë, softuerë, firmuerë dhe manuale

Mbështetja për produktin

Eja dhe shiko