EOS 700D

Futuni në fotografinë DSLR dhe lëreni kreativitetin tuaj të rritet. Prodhoni foto dhe video të jashtëzakonshme me një sensor 18-megapiksel dhe provoni kënaqësinë e fotografimit me një ekran me prekje Vari-angle Clear View LCD II.

Canon EOS 700D

Përfitimet

 • Krijoni imazhe me cilësi të lartë dhe zhurmë të ulët që janë të mbushura me detaje
 • Shkrepni foto 18-megapiksel dhe video Full-HD nga e njëjta kamerë.
 • Movie Servo AF i mban subjektet që lëvizin në fokus kur regjistroni video
 • Eksploroni kënde të ndryshme regjsitrimi me një ekran Vari-Angle Clear View LCD II Touch Screen
 • Bëjini shkrepjet shpejt dhe lehtë me Skenë Inteligjente Automatike.

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EOS 700D

Cilësi e shkëlqyer e imazhit


Kapni çdo detaj me një sensor 18-megapiksel Hybrid CMOS AF. EOS 700D prodhon imazhe me zhurmë të ulët të cilat mund të printohen në përmasa të mëdha ose të priten për kompozime të tjera.

Prodhoni projekte të filmave me HD të Plotë


Rregjistroni video rezolucion 1080p, duke provuar kënaqësinë e kontrollit automatik ose manual për ju. Teknologjia Hibride AF mundëson fokusim të vazhdueshëm kur regjistroni video dhe EOS 700D suporton Movie Servo AF me lente të pajtueshme STM. Regjistroni tinguj stereo me një mikrofon të integruar ose të jashtëm.

Ndiqni veprimin me lëvizje të shpejtë


Gjurmoni subjektet në lëvizje edhe nëse lëvizin përgjatë skenës me një sistem autofokusi që përmban pika AF me kalim. Rregjistrimi i vazhdueshëm me 5 kns për shpërthime prej deri në 22 shkrepje do të thotë se nuk do të humbisni kurrë momentin vendimtar.

Eksploroni kënde të reja


Kompozoni foto dhe filma nga kënde të reja dhe interesante duke përdorur ekranin me prekje Vari-angle 7,7cm (3,0”) me raport 3:2 Clear View LCD II të EOS 700D. Fotografoni sipër turmave ose shkoni për një pamje dramatike të nivelit zero.

Kontrolli nga ekrani me prekje


EOS 700D është i lehtë të përdoret nga momenti që e merrni. Kapni dhe fokusoni me një prekje të vetme të ekranit me prekje të kamerës dhe përdorni gjestet e pickimit dhe fshirjes për të naviguar kur shikoni përsëri imazhet.

Skena Inteligjente Automatike


Kapni me lehtësi figura të jashtëzakonshme. Metoda Scene Intelligent Auto e Canon analizon skenën dhe zgjedh automatikisht cilësimet më të përshtatshme të kamerës.

Duke marrë hapat tuaj të ardhshëm kreativë


Zgjidhni dhe shikoni nga gama e efekteve Kreative të filtrit përfshirë efektin Bardhë & Zi me Kokrriza, Kamera Lodër dhe Miniaturë. Metodat e skenës me bazë teme zgjedhin automatikisht cilësimet e duhura për subjektin që po fotografohet ndërsa metoda Kreative Automatike ofron më shumë kontroll mbi faktorët si turbullimi i sfondit me anë të një ndërfaqeje intuitive.

Merrni kontroll të plotë


Kur të jeni gati të avanconi në fotografinë tuaj zgjidhni Prioritetin e Hapjes, Prioritetin e Grilës ose metodën Manuale për kontroll të plotë mbi imazhet tuaja.

Rendimenti në dritë të paktë


Bëni figura të shkëlqyera edhe në dritë të ulët, kur shkrepni pa flesh për të kapur ambientin e vërtetë të një rasti. EOS 700D është e pajisur me gamë ndjeshmërie ISO prej ISO 100-12800 (e zgjerueshme deri në ISO 25600).

Rezultate të shkëlqyeshme në kushte të vështira


Kontrolli i Dritës HDR regjistron tre ekspozime të ndryshme dhe i kombinon ato në një të vetme, duke ruajtur detajet e hijes dhe theksimit. Modaliteti i skenës gjatë natës duke e mbajtur në dorë i EOS 700D regjistron imazhe të shumta me shpejtësi të mëdha të shkrehësit dhe i bashkon ato për një rezultat pa turbullim.

Eksploroni me Sistemin EOS


Çojeni fotografinë tuaj më tej me një gamë të gjerë lentesh, aksesorësh dhe blicesh që plotësojnë Sistemin EOS.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS 700D, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

18MP-CMOS

CMOS 18 megapiksel

Great low light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

5fps

Rregjistrimi me shpejtësi të lartë

Continuous AF in Movies

Vazhdueshëm me AF në filma

ClearViewII

Një ekran i madh prekje për pamje të qarta

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Moveable screen for creative framing

Ekran fleksibil për inkuadrim krijues

Stunning 1080p movies

Filma mahnitës 1080p

Automatically analyse your scene and select the best settings

Automatikisht analizohet skenën tuaj dhe zgjidhen cilësimet më të mira

On camera guide to help you learn

Udhëzues kamera për t'ju ndihmojë të mësoni

Apply creative effects to your iamges

Aplikoni efekte kreative në imazhet tuaja

Dual-Layer-Metering

Siguron imazhe ekspozimit saktë në të gjitha kushtet e ndriçimit

Easily apply a look to your shots in the Basic zone

Aplikoni lehtësisht një vështrim të shtënave tuaja në zonën bazë

Choice of AF points for creative framing and subject tracking

Zgjedhja e pikave AF për kuadrimin krijues

Control Speedlites from your camera remotely

Kontrolli Speedlites nga aparati juaj nga larg

Easily create engaging movies

Krijim i lehtë të filmave emocionuese

 • Trup EOS 700D

 • Kupë Syri EF

 • Kapak Kamere R-F-3

 • Rrip i Gjerë EW-100DBIV

 • Karikues Baterie LC-E8E

 • Kabëll AC (me spinë të tipit-E)

 • Paketë Baterie LP-E8

 • Kapak Baterie

 • Kabëll Ndërfaqeje IFC-130U

 • Takëmi i manualit të përdoruesit

Aplikacioni Canon Photo Companion

Aplikacioni Canon Photo Companion

Partneri i përsosur për çdo rrëfimtar të historive vizuale, aplikacioni ynë Photo Companion app ju ofron akses në përmbajtje dhe njohuri profesionale e të personalizuara, atëherë kur ju duhen më shumë – që t'u jepni vërtet jetë historive tuaja.

Zbuloni më shumë

Shkarkoni aplikacionin Canon Photo Companion në iTunes
Shkarkoni aplikacionin Canon Photo Companion për Android