EOS 600D

Me rezolucionin 18 megapiksel udhëheqës të kategorisë, dizajn miqësor për përdoruesin dhe të gjithë familjen e lentave dhe pajisjeve shtesë EOS në dispozicionin tuaj, EOS 600D nuk lejon që asgjë të pengojë fotografinë tuaj.

Përfitimet

  • Sensor CMOS prej 18 megapiksel
  • Modaliteti i Skenës Intelligjent Automatik
  • Filmi HD të Plotë EOS
  • Udhëzues, në ekran i tipareve
  • Fotografim të vazhdueshëm deri në 3,7 kns
  • AF i zonës së gjërë me 9 pika
  • Ekran 1.040k pika me kënde të ndryshëm 7,7cm (3,0”)
  • Basic+ dhe Filtra Krijues
  • Kontrolli i intergruar me valë i blicit

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EOS 600D

Sensori CMOS 18 MP APS-C


Një sensor CMOS i madhësisë APS-C 18 megapiskel rregjistron imazhet që janë të mbushura me hollësi dhe qartësi. Një rezolucioni i lartë i tillë lejon madhësi të mëdha të printimit dhe fleksibilitetin për të prerë fotografitë për kompozime alternativë.

Ndjeshmëria ISO 100-6400


Një sferë ISO 100-6400, e zgjerueshme në ISO 12.800, lejon rregjistrimin me cilësi të lartë duke e mbajtur kamerën në duar në kushte të dritës së paktë, pa nevojën për blic.

Përpunimi i imazhit me 14-bajt


Në qendër të Canon EOS 600D është një përpunues i imazhit DIGIC 4 14-bajt që siguron riprodhimin e jashtëzakonshëm të ngjyrës, shkallëzimin e butë të toneve dhe një kontroll të fuqishëm mbi zhurmën.

Modaliteti i Skenës Intelligjent Automatik


Skena Intelligjente Automatike analizon secilën skenë me hollësi dhe zgjedh cilësimet e duhura të kamerës çdo herë dhe gjithnjë, duke ju lënë të lirë që të përqëndroheni në atë që është e rëndësishme – fotografinë tuaj.

Udhëzues, në ekran i tipareve


Udhëzuesi i tipareve në ekran të EOS 600D siguron përshkrime të shumë prej funksioneve të kamerës, si dhe këshilla sesi t'i përdorni ato në fotografinë tuaj.

Filmi HD të Plotë EOS


Rregjistroni video HD të Plotë me kontrollin manual të normës së kuadrove, ekspozimit dhe tingullit. Teknologjia e Videos së Çastit lejon që videoklipet e shkurtër prej 2, 4 ose 8 sekonda të bashkohen në një skedar të vetëm filmi, për rregjistrim që duket sikur të jetë redaktuar në mënyrë profesionale, ndërsa Zmadhimi Digital i Filmit lejon zmadhimin 3-10x.

Matja AF dhe iFCL me 9 pika e zonës së gjërë


Nëntë pikat AF, që përfshijnë një sensor qëndror të tipit kryq, të përhapura në të gjithë kuadrin për fokusim të shpejtë, të saktë, edhe me subjekte larg nga qendra. Matja iFCL me 63 zona siguron ekspozimet e saktë kohë pas kohe.

Ekran 1.040k pika me kënde të ndryshëm 7,7cm (3,0”)


Rregjistroni nga këndet unikë me një ekran LCD 7,7cm (3,0”) 3:2 Clear View LCD, që përmban 1.040.000 pika për qartësinë e rritur.

Basic+


Teknologjia Basic+ u lejon fotografëve që të personalizojnë cilësimet automatike thelbësore sipas kushteve të ndriçimit ose të mjedisit.

Efektet e Filtrit Krijues


Efektet e Filtrit Krijues mund të përdoren për skedarët Raw dhe JPEG pas rregjistrimit, përfshirë simulimet Aparati Fotografik Lodër, Fokusi i Butë, Miniaturë, Bardhë e Zi me Grimca dhe Syri i Peshkut.

Kontrolli i intergruar me valë i blicit


Një kontrollues i integruar me valë i blicit Speedlite dhe teknologjia E lehtë me valë lejojnë blicin TTL jashtë kamerës pa patur nevojë për pajisje shtesë të tjera.

Përdoreni me të gjitha lentat EF dhe EF-S


EOS 600D mbështetet nga sistemi i plotë: blice, shkrehës nga larg dhe mbi 60 lenta të cilave u besojnë fotografët profesionistë nga e gjithë bota.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS 600D, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

18 megapixel CMOS

CMOS 18 megapiksel

Easily apply a look to your shots in the Basic zone

Aplikoni lehtësisht një vështrim të shtënave tuaja në zonën bazë

Great low light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Automatically analyse your scene and select the best settings

Automatikisht analizohet skenën tuaj dhe zgjidhen cilësimet më të mira

Ensures correctly exposured images in all lighting conditions

Siguron imazhe ekspozimit saktë në të gjitha kushtet e ndriçimit

Choice of AF points for creative framing

Zgjedhja e pikave AF për kuadrimin krijues

Continous shooting

Fotografimi i Vazhdueshëm

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Moveable screen for creative framing

Ekran fleksibil për inkuadrim krijues

Large bright screen for clear viewing

Një ekran i madh për pamje të qarta

Stunning 1080p movies

Filma mahnitës 1080p

Easily create engaging movies

Krijim i lehtë të filmave emocionuese

Apply creative effects to your iamges

Aplikoni efekte kreative në imazhet tuaja

Easily apply a look to your shots in the Basic zone

Aplikoni lehtësisht një vështrim të shtënave tuaja në zonën bazë

On camera guide to help you learn

Udhëzues kamera për t'ju ndihmojë të mësoni

Control Speedlites from your camera remotely

Kontrolli Speedlites nga aparati juaj nga larg

Experiment with the EOS System

Eksperiment me Sistemin e EOS-it