E projektuar për maksimumin në cilësinë e imazhit DSLR

E projektuar që të sigurojë më të mirën në cilësinë e imazheve të kamerës DSLR, me një rezolucion 50,6 megapikselë dhe një filtër anulimi me kalim të ulët që rrit në maksimum mprehtësinë e sensorit të kamerës.

0%

  Printoni imazhe në cilësinë e arteve të bukura në formatin A0 dhe më shumë

  Printoni imazhe me rezolucion ultra të lartë në format të madh - A0 dhe më shumë - me nivel të ulët të zhurmës, me tone të vërteta të lëkurës dhe një riprodhim të saktë dhe të jashtëzakonshëm të ngjyrave falë performancës së lartë të procesorëve DIGIC 6 të dyfishtë.

  Një qartësi e përmirësuar

  Një filtër anulimi me kalim të ulët përmirëson qartësinë dhe mprehtësinë e imazheve me rezolucion të lartë me minimumin e rrezikut për turbullirë, duke e bërë kamerën EOS 5DS R një opsion të mirë për fotografime në terren ose në kushtet e kontrolluara të studios.

  Reagoni dhe përgjigjuni, duke i paraprirë aksionit

  Shijoni përpunimin e imazheve dhe reagimin e shpejtë të kamerës - edhe me sasitë e mëdha të të dhënave që merren nga sensori 50,6 MP - falë procesorëve DIGIC 6 të dyfishtë. Mund të kapni çdo skenë aksioni me një aftësi të pakrahasueshme për të fotografuar imazhe me rezolucion 50,6 MP në 5 kps, ndërsa mundësia e lidhjes USB 3.0 lejon një regjistrim të shpejtë dhe që mund të ndahet, si dhe kontrollin e kamerës në largësi.

  Mprehtësi vendimtare, atëherë kur ka vërtet rëndësi

  Ndjekja dhe njohja e përparuar e subjektit

  Teknologjia e Njohjes dhe ndjekjes inteligjente të EOS (iTR) në fokusimin automatik përdor informacionet e ngjyrës dhe të fytyrës për të dalluar dhe ndjekur subjektet kur ato lëvizin në kuadër. Reagimi i fokusit automatik mund të personalizohet duke përdorur një mjet të thjeshtë që rregullon ndjekjen e fokusit sipas ambientit të shkrepjes dhe subjektit, kështu që objektet e tjera që kalojnë përkohësisht përpara subjektit nuk ndërhyjnë te fokusimi.

  Fokusimi automatik i zonës së gjërë me 61 pika

  Fokusojeni me shpejtësi dhe me saktësi, edhe në kushtet e dritës së dobët, me një sistem AF me 61 pika. 41 pika fokusimi të tipit të kryqëzuar, përfshirë pesë pika të dyfishta të tipit të kryqëzuar me ndjeshmëri më të madhe, sigurojnë edhe më shumë saktësi.

  Zgjedhja e Pikës AF

  Përdorni të 61 pikat AF së bashku, ose grupojini në zona të lëvizshme që mbulojnë subjektet jashtë qendrës. Ose ndryshe, zgjidhni një pikë të vetme AF për t'u fokusuar saktë në një pjesë specifike të skenës.

  E krijuar për mënyrën si punoni ju

  Vula që i reziston motit

  Vazhdoni të regjistroni me vetëbesim, pavarësisht nga kushtet, falë kontrolleve të izoluara ndaj motit që e mbrojnë nga uji dhe pluhuri, dhe një strukturë e fortë me aliazh magnezi.

  Foletë e dyfishta për kartat e memories

  Foletë për kartat e memories CompactFlash dhe SD bëjnë të mundur ruajtjen automatike të skedarëve gjatë regjistrimit, duke lejuar ndarjen e materialeve me lehtësi me klientët dhe duke zgjeruar kapacitetin e hapësirës ruajtëse.

  Lentet e rekomanduara

  Regjistroni jetën tuaj nga një perspektivë e re me lentet tona të rekomanduara me gjatësi qendrore të fiksuar dhe me zmadhim. Ato përfshijnë lente me kënde ultra të gjera për peizazhe mbresëlënëse dhe lente të gjata telefoto që ju afrojnë më afër dhe me cilësi superiore me aksionin në sporte dhe me faunën. Shumë prej tyre përfshijnë hapje të gjera të diafragmës për regjistrim në ndriçim të ulët dhe mekanizmat me anim-dhe-zhvendosje që ofrojnë një kontroll të jashtëzakonshëm të thellësisë së fushës.

  Funksionet në kamerë i japin fuqi krijimtarisë suaj

  Sferë mjaft dinamike e imazheve

  Ruani detajet në zonat e theksuara dhe në hije me regjistrimin e imazheve HDR. Ideale për fotografimin e pamjeve panoramike dhe të natyrës së qetë, ajo ndërthur tre imazhe me ekspozime të ndryshme: standard, nënekspozim dhe mbiekspozim

  Natyral

  Artistik standard

  Artistik i gjallë

  Artistik i spikatur

  Artistik me reliev

  Multiekspozimi

  Krijoni imazhe të përbëra të mrekullueshme në kamerë me modalitetin Multiekspozim, i cili i mbivendos imazhet mbi njëri-tjetrin me disa opsione të shumta automatike për kontrollin e ekspozimit.

  Filma EOS me HD të Plotë

  Regjistroni filma EOS me HD të plotë, me një kontroll manual krijues mbi figurën dhe zërin.

  Funksionet e shkrepjes të kohëmatësit

  Krijoni filma të mrekullueshëm me fotografi me interval kohor me anë të kohëmatësit të integruar dhe të programueshëm paraprakisht për intervalet. Për fotografi me ekspozim jashtëzakonisht të gjatë, obturatori mund të bllokohet në modalitetin e llambës për një kohë të caktuar.

  Stili i figurës me detaje të përsosura

  Jepuni përparësi gradimeve dhe detajeve të marra nga sensori me rezolucion të lartë me anë të Stilit të figurës me detaje të përsosura, i cili siguron edhe parametra të mprehtësisë që mund të ndryshohen në kamerë, si p.sh. kufizimi dhe përsosmëria për skedarët JPEG, kështu që do të mund të siguroni imazhe me efekte të mëdha drejtpërdrejt nga kamera.

  Filtri i anulimit me kalim të ulët

  Modelet tradicionale DSLR përdorin një filtër me kalim të ulët para sensorit të kamerës për të parandaluar turbullimet dixhitale, si moiré dhe ngjyra e rreme. Këta filtra e zbusin pak imazhin, kështu që efekti i kalimit të ulët anulohet në EOS 5DS R për cilësinë më të qartë të mundshme. Si rrjedhim, rreziku i vogël për turbullime e bën kamerën EOS 5DS R një mundësi të mirë kur fotografoni në ambiente të jashtme ose në kushtet e kontrolluara të studios, por për përdorime të tjera EOS 5DS mund të jetë një zgjedhje më e mirë.

  Imazhi origjinal i EOS 5DS R

  Mprehtësia - EOS 5DS R në krahasim me EOS 5DS

  Çmime të produkteve

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  Specifikimet

  Sensori CMOS madhësia APS-C 50,6 megapikselë

  CMOS 50,6 MP

  DIGIC 6 i dyfishtë

  DIGIC 6 i dyfishtë

  Sensori i matjes RGB+IR 150 000 pikselë

  Sensori i matjes RGB+IR 150 000 pikselë

  Deri në 5,0 kuadro në sekondë

  Deri në 5,0 kuadro në sekondë

  Spec-61AF

  AF me 61 pika

  Shkrepja me prerje

  Shkrepja me prerje

  USB 3.0

  USB 3.0

  Sistemi i kontrollit të dridhjeve të pasqyrës

  Sistemi i kontrollit të dridhjeve të pasqyrës

  Regjistrimi me kohëmatës me intervale

  Regjistrimi me kohëmatës me intervale

  Shiko specifikimet e plota

  Shkarko drajverë, softuerë, firmuerë dhe manuale

  Mbështetja për produktin

  Gjithashtu mund t'ju pëlqejë...

  Rrjeti profesional i Canon

  Njohuri profesionale dhe të thella: zbuloni gjithçka që duhet të dini për kamerat e mrekullueshme EOS 5DS dhe EOS 5DS R me 50,6 megapikselë.

  EOS 7D Mark II

  Regjistroni produktin tuaj

  Na tregoni më shumë për veten dhe regjistrohuni për letërnjoftimet You Connect të Canon - plot me inspirime, lajme dhe këshilla.