EOS 1200D

Kapni emocionin e momentit, me një kamerë DSLR e cila është e lehtë për t'u përdorur dhe ofron rezultatet që do t'i dashuroni.

EOS_1200D_Extra

Përfitimet

 • Regjistroni momentet e veçanta të jetës me fotografi dhe filma me cilësi të lartë
 • Kapni detaje dhe ambientin, edhe në kushte të errëta
 • Shkrepni me cilësimet e duhura duke përdorur metodën Scene Intelligent Auto
 • Udhëzues Veçorish i thjeshtë hap pas hapi dhe aplikacion EOS Companion
 • Zgjeroni kujtimet tuaja dhe bëhuni artistik me filtrat Kreativë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EOS 1200D

Fotografi për të cilat do të ndiheni krenar


Shkrepni fotografi dhe video me një cilësi dhe karakter të tyren. Imazhe 18-megapiksel nga EOS 1200D janë të mbushura me detaje dhe janë të mëdha mjaftueshëm sa të printohen në përmase deri në A2+. Videot kanë një pamje dhe ndjesi profesionale që duken shkëlqyer të luajtura në HDTV e shtëpisë tuaj.

Kapni kujtimet edhe ndërsa errësohet


Kur nivelet e ndriçimit bien, EOS 1200D shton ndjeshmërinë ndaj dritës në mënyrë që figurat tuaja të mbeten të qarta dhe pakëson nevojën për të përdorur blicin. Shkrepja me dritën e ambientit është një mënyrë e shkëlqyer për të kapur atmosferën e një rasti, dhe të mbeteni i matur për ato momente të paçmuara dhe shprehi natyrale.

E lehtë për t'u përdorur për çdo subjekt


Kur kompozoni një fotografi duke përdorur EOS 1200D, kamera analizon gjithashtu skenën, kërkon për ndriçimin, ngjyrat dhe praninë e lëvizjeve dhe fytyrave. Ky informacion përdoret për të vendosur cilësimet më të duhura të kamerës për skenën, qoftë nëse është peizazh i mbushur me detaje ose aksion me lëvizje të shpejta. Një Udhëzues Veçorish i integruar, dhe aplikacioni mbështetës, ju ndihmojnë që të mësoni më shumë për kamerën kurdo që ju duhet.

Zbuloni fotografinë DSLR me aplikacionin EOS Companion


Përdoreni i aplikacionin shoqërues EOS Companion për të eksploruar veçoritë dhe kontrollet e EOS 1200D dhe për të mësuar se si lentat e ndryshme mund të ofrojnë mundësi kreative dhe të kapin subjekte të ndryshme. Udhëzuesit interaktivë dhe caktimet do t'ju frymëzojnë dhe do t'ju ndihmojnë të zhvilloni aftësitë tuaja.

Ndërtim ergonomik që do ta dashuroni ta përdorni


Shikuesi optik ju lejon që të kompozoni dhe shpejtoni shkrepjen tuaj, në këtë mënyrë do të jeni gjithmonë gati të kapni emocionin prapa momentit. Me kontrollet e tij miqësore të cilat janë instiktive për t'u përdorur, dhe një ekran LCD i madh 7.5cm (3") për shikimin e imazhit, EOS 1200D është kënaqësi për t'u përdorur.

Shprehni anën tuaj kreative


Theksoni subjektin kryesor në një fotografi duke e izoluar nga sfondi i butë, i turbullt - një pamje karakteristike i fotografisë DSLR. Përdorni një nga pesë filtrat Kreativë për t'i shtuar fotografisë një ndjesi personale, që nga Bardhë & Zi me Kokrriza deri në Kamera Lodër dhe efekti i Syrit të Peshkut.

Qëndro i fokusuar


Mbajini subjektet të qarta duke i vendosur poshtë njërës prej nëntë pikave të fokusimit të EOS 1200D. Këto shpërndahen në të gjithë shikuesin optik, duke ju lejuar që ta vendosni subjektin qoftë në mes të kornizës ose larg qendrës, për një kompozim më interesant.

Shikojeni botën me sy të ndryshëm


Ndryshojeni këndin e shikimit dhe kapni subjekte të ndryshme ndërsa fotografia juaj përparon, me gamën e gjerë të lenteve EF dhe EF-S të Canon. Afrohuni më shumë me lenten telefoto, ose merrni më shumë nga skena me zmadhimin me kënd ultra të gjerë.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS 1200D, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

18 megapixel CMOS

CMOS 18 megapiksel

Great low light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Scene Intelligent Auto

Automatikisht analizohet skenën tuaj dhe zgjidhen cilësimet më të mira

EOS Companion App

Njihuni me kamerën tuaj dhe mësoni rreth fotografisë me këtë aplikacion falas

9 Point AF

Zgjedhja e pikave AF për kuadrimin krijues

Continuous shooting

Shkrepje e vazhdueshme deri në 3 kuadro për sekondë

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

LCD

Një ekran i madh për pamje të qarta

Full HD EOS Movie

Filma mahnitës 1080p

Video Snapshot

Krijim i lehtë të filmave emocionuese

Creative Filters

Aplikoni efekte kreative në imazhet tuaja

BasicPlus Function

Aplikoni lehtësisht një vështrim të shtënave tuaja në zonën bazë

Feature Guide

Udhëzues kamera për t'ju ndihmojë të mësoni

Experiment with the EOS System

Eksperiment me Sistemin e EOS-it

 • Trup EOS 1200D

 • Kupë Syri EF

 • Kapak Kamere R-F-3

 • Rrip i Gjerë EW-300D

 • Karikues Baterie LC-E10E

 • Kablli i Energjisë

 • Paketë Baterie LP-E10

 • Kapak Baterie

 • Kabëll Ndërfaqeje IFC-130U

 • Takëmi i manualit të përdoruesit

Aplikacioni Canon Photo Companion

Aplikacioni Canon Photo Companion

Partneri i përsosur për çdo rrëfimtar të historive vizuale, aplikacioni ynë Photo Companion app ju ofron akses në përmbajtje dhe njohuri profesionale e të personalizuara, atëherë kur ju duhen më shumë – që t'u jepni vërtet jetë historive tuaja.

Zbuloni më shumë

Shkarkoni aplikacionin Canon Photo Companion në iTunes
Shkarkoni aplikacionin Canon Photo Companion për Android