Canon PowerShot SX620 HS

PowerShot SX620 HS

Me një zmadhim të pabesueshëm 25x brenda një modeli të vogël xhepi, kjo kamerë e thjeshtë me Wi-Fi dhe me NFC ka të gjitha veçoritë që ju duhen për të regjistruar fotografi dhe video të mrekullueshme dhe për t'i ndarë ato në vazhdimësi nëpërmjet pajisjes suaj inteligjente.

PowerShot SX620 HS_Detail image

Përfitimet

 • Një kamerë e vogël me një zmadhim të madh që mund të merrni kudo
 • Lidhni, ndani dhe regjistroni me lehtësi në largësi me Wi-Fi dhe NFC
 • Krijoni video mahnitëse në Full HD me prekjen e një butoni
 • Kapni me lehtësi cilësinë që meritojnë kujtimet tuaja
 • Luani dhe eksperimentoni me krijimtarinë tuaj

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon PowerShot SX620 HS

Një zmadhim i madh në një kamerë të vogël


Afrohuni me detajet mahnitëse në largësi kudo ku shkoni me këtë kamerë të vogël xhepi që përfshin një zmadhim optik mjaft të madh 25x në një trup kamere që është vetëm 27,9 mm i trashë. Regjistroni fotografi të bukura, të pastra dhe të qarta në çdo dritë falë sistemit HS dhe regjistroni peizazhe emocionuese me këndin ultra të gjerë 25 mm.

Lidhuni dhe ndani


Wi-Fi* me NFC-në dinamike e lidh kamerën tuaj me pajisjet inteligjente të përputhshme me vetëm një trokitje. Përdorni aplikacionin Camera Connect për t'i ndarë krijimet tuaja në median sociale dhe realizoni autoportrete të shkëlqyera me Regjistrimin në largësi pa tela. Përdorni "Image Sync" për t'i kopjuar automatikisht imazhet e reja në shërbimet e resë kompjuterike.

Video mahnitëse në Full HD


Bërja e filmave është e lehtë dhe e thjeshtë. Me prekjen të një butoni mund të regjistroni me lehtësi video të shkëlqyera në Full HD (1080p) në formatin MP4. Provoni elasticitetin krijues në regjistrimin e videove me zmadhimin optik dhe lëreni kamerën të zgjedhë automatikisht inkuadrimin më të mirë për ju falë Zmadhimit automatik. Shijoni rezultatet e qarta dhe të qëndrueshme në çdo rast falë Stabilizuesit dinamik të imazhit.

Cilësi me lehtësi


Thjesht drejtojeni dhe regjistroni për të realizuar fotografi ose video fantastike me veçorinë Automatike hibride, e cila kujdeset për parametrat e kamerës për ju, dhe më pas përdorni Theksimet e historisë për të krijuar një video përmbledhëse për ditën ose ngjarjen tuaj. Një Stabilizues optik inteligjent i imazhit siguron fotografi të qarta dhe video të qëndrueshme në çdo situatë, ndërkohë që ekrani i madh LCD 7,5 cm (3,0”) ju lejon të regjistroni dhe t'i rishikoni me lehtësi.

Lojë kreative


Me prekjen e obturatorit, Shkrepja krijuese realizon automatikisht 5 imazhe të tjera unike të fotografisë tuaj origjinale, ndërsa Shkrepja automatike në video shton automatikisht një ndryshim unik duke zgjedhur shpejtësi të ndryshme të kuadrove për ju. Përdorni Filtrat krijues për t'u shtuar një pamje dhe një ndjesi unike fotografive dhe skenave të videove, si Syri i peshkut, Miniatura, Super gjallëri dhe më shumë.

* Lidhshmëria dhe veçoritë e Wi-Fi ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PowerShot SX620 HS, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

25 mm wide

Zmadhim optik 25x me kënd ultra të gjerë

50x Zoom Plus

Zmadhimi deri në 50x me një cilësi të shkëlqyer

20.2 Megapixel CMOS

CMOS 20.2 megapiksel

1080p movies

Filma 1080p

Auto Zoom

Zmadhimi automatik varet nga numri i subjekteve

Hybrid Auto

Rregjistrimi i thjeshtë me një përmbledhje të filmit

Wi Fi Button

Akses i thjeshtë në funksionet e Wi-Fi

Share and backup images wirelessly

Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

NFC simplifies smartphone sharing

NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

Steady shots in every situation

Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

Story Highlights

Modifikon një album videoje në mënyrë inteligjente me një prekje

Creative Shot

6 imazhe unike nga një pozë

Great low-light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Digic4 Plus

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Auto mode with 32-scene detection

Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

Remote Shooting WiFi

Kontrollojeni kamerën me një smartfon

7.5 cm (3.0") LCD

LCD 7,5 cm (3,0")

Instantly capture movies

Rregjistroni menjëherë filma

Eco Mode

Kursimi i energjisë për më shumë poza

Transfer to Canon Connect Station with one tap

Transferoni te Canon Connect Station me një trokitje të vetme

 • Kamera dixhitale PowerShot SX620 HS
 • Rripi i kyçit WS-800
 • Paketa e baterisë NB-13L
 • Karikuesi i baterisë CB-2LHE
 • Kabllo AC
 • Paketa e manualit të përdoruesit
Connect_Station_CS100-FSL-ImgRecON-PwrON.png

Connect Station

Ruani, shijoni dhe ndani fotografitë dhe filmat tuaj nga një vend i vetëm

03

Regjistroni produktin tuaj

Regjistrojeni produktin dhe sigurohuni që produktet e "Canon" t'i mbani gjithnjë të përditësuara e me mbështetje.

Produktet përkatëse